agnucaston kullananlar (hayıt hapı)

YILDIZ1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
861
6
46
İstanbul
agnucaston, hayıt tohumunun ilaç haline getirilmişi, eczanelerde satılıyor.
ben daha önce aktardan tohumunu alıp çay gibi demleyip içmiştim ve yumurtalıklarımın çalışmasını yumurta sayımın artmasını sağlamıştı. çok uzun süre kullandığım için şimdi midem almıyor.

benim e2 yüksek çıktı, agnucaston un e2 yi de düşürdüğü yazıyor. daha doğrusu östrojen ve progesteron dengesini sağladığı, yüksek hormonları düşürdüğü , düşük hormonları ise yükselttiği bilgine ulaştım. aranızda agnucaston hapını kullanıp fayda gören var mı? ne kadar süre ile kullandınız? yoksa yine bitkisini mi içmeli?

merhabalar, tedavin hayırlı olsun canım. ben kullandım, bir aile hekimi önermişti. ancak o bitkisel bişey değil bildiğn kimyasal eczanede satılan bi ilaç. Hatta sadece kadın doğumcular yazıyor. bende işe yaramadı. bildiğim kadarıyla adet düzenleyic i bi ilaç doktoruna danışmanı öneririm.

araştırmalarım sonucu öğrendimki özellikle prolaktini düşürüyormuş. bende prolaktinde 2-3 birim yüksek zaten.

Son düzenleme:
nasıl zararı olduğunu bilmiyorum, belkide yumurta kalitesini bozuyordur. thang kuei diye birşey verdiydi emb. çatlatma iğnesinden sonra bırak demişti. Birkaç bitkisel şey daha var ama aklımdan gitmiş desem çatladıktan sonra kullanılmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…