• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrıma giden sözler ..

melekes

her şerde bir hayır vardır ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
2.308
2.370
168
salaklık diyin ne derseniz deyin bana kabulüm..
daha önce bir kaç kez konu açtım burda sorunlarımdan bahsettim. 3,4 gündür kendimi olabildiğince toparladım ama bugün yine en başa döndüm. 4,5 yıllık bir ilişkim var. bu ilişki için elimden gelen her şeyi yaptım. hep çabaladım kendi mutluluğumdan geçtim sırf o mutlu olsun diye uğraştım. bugüne kadar çok kavgalar yaşadık ama mutsuzluğum hiç bu kadar acıtmadı içimi. erkek arkadaşımla buluştum bugün. bi kaç arkadaşı vardı yanımızda oturuyorduk ve ben ne zaman konuşsam beni bozmak ister gibi laflar söyledi. öyle muhabbet ederken ben seni aldatsam itiraf etsem bunu affetmez misin diye sordu. affetmem dedim. onun hakkında bi şüphem yokken sürekli aklıma bişeyler sokuyor. yapmadığını biliyorum ama şaka yapmaya çalışıyor kendince ve bu bende nasıl bir şüphe ortamı oluşturuyor hiç bilmiyor ..
ve söylediği bir söz kadının namusu olur, erkeğin olmaz. bu laf çok içime dokundu. nefret ettim bir an. artık her söylediği laf bende kapanmaz yaralar açıyor. onun yanında sanki kendim değilim giydiğim kıyafetler bile sanki bana ait değilmiş gibi geliyor. mecburiyetin ne ayrıl gitsin unutursun diyeceksiniz ama yapamıyorum. onsuz kendimi eksik hissediyorum. ama böyle de mutlu değilim. bir güzel söz bekliyorum. ben bu adamdan ne umuyorum bilmiyorum ! karşı çıksam istediğimi yapsam sonu ayrılık. ona olan aşkıma öyle bir tutunmuşum ki.
Ne onla oluyor, ne de onsuz .. :(

Kusura bakma ama yarin bir gun bu adam kadinin namusu olur diye bir ev kiziyla evlenir ve siz hayal kirikligiyla kalirsiniz..
O yapmadan siz ayrilin bence. .

Yarın evlensen acağın konularda belli be cnm.. biz kadınlar hırpalanmaktan hoslanıoz galiba...

Ne kadar itici bir erkek modeli... bence ne kadar uzaklaşırsan o kadar iyi...

evli-çocuklu insanlar bile ayrılabiliyorken sevgili olup hakaret işitip "ama seviyorum" diyenleri anlayamıyorum....

daha önce bir kaç kez konu açtım burda sorunlarımdan bahsettim. 3,4 gündür kendimi olabildiğince toparladım ama bugün yine en başa döndüm. 4,5 yıllık bir ilişkim var. bu ilişki için elimden gelen her şeyi yaptım. hep çabaladım kendi mutluluğumdan geçtim sırf o mutlu olsun diye uğraştım. bugüne kadar çok kavgalar yaşadık ama mutsuzluğum hiç bu kadar acıtmadı içimi. erkek arkadaşımla buluştum bugün. bi kaç arkadaşı vardı yanımızda oturuyorduk ve ben ne zaman konuşsam beni bozmak ister gibi laflar söyledi. öyle muhabbet ederken ben seni aldatsam itiraf etsem bunu affetmez misin diye sordu. affetmem dedim. onun hakkında bi şüphem yokken sürekli aklıma bişeyler sokuyor. yapmadığını biliyorum ama şaka yapmaya çalışıyor kendince ve bu bende nasıl bir şüphe ortamı oluşturuyor hiç bilmiyor ..
ve söylediği bir söz kadının namusu olur, erkeğin olmaz. bu laf çok içime dokundu. nefret ettim bir an. artık her söylediği laf bende kapanmaz yaralar açıyor. onun yanında sanki kendim değilim giydiğim kıyafetler bile sanki bana ait değilmiş gibi geliyor. mecburiyetin ne ayrıl gitsin unutursun diyeceksiniz ama yapamıyorum. onsuz kendimi eksik hissediyorum. ama böyle de mutlu değilim. bir güzel söz bekliyorum. ben bu adamdan ne umuyorum bilmiyorum ! karşı çıksam istediğimi yapsam sonu ayrılık. ona olan aşkıma öyle bir tutunmuşum ki.
Ne onla oluyor, ne de onsuz .. :KK43:
Bunlar ayrılik sinyalleri..

Ne demek yahu kadinin namusu olur erkegin olmaz bu erkekler kendilerini ne zannediyor Allah askina eski esim'de surekli bu cumleyi kullanirdi ! bildigin yobaz derhal uzaklas o seni birakmadan sen onu birak tekmeyi vur gitsin aynen benim yaptigim gibi !

Madem erkeğin namusu olmaz diyor bırakın gitsin namussuzu ne hali varsa görsün !!!!!!!!! Sizde kendinize gelin gurursuz olmayın bu kadar acinacak haldesiniz.. kendinize gelin ananız babanız bu hale gelin diye mi uğraştı büyüttü sizi... akıllı olun

Yapilmasi gerekeni bilip de yapamamak... Ben de boyleyim işte. Bir erkek sevgililik döneminde bu denli düşüncesizse, evlenince nasıl olur, onu düşün öyle karar ver.

Kendi totosuna çok güveniyor (ayyy bugün de taktım totoya :p ) az da olsa ilgini kes biraz gıç üstü otursun nedenini sorgulasın, tatlım normal şartlarda evli kadınlara bile eşleri çantada keklik muamelesi yapmaz biraz güçlü ve dik dur karşısında o da NAMUSLU olsun da manita çantada keklik diye ortada dolaşacağına 4,5 yılın ardından ilişkinize bir isim bulsun :KK14:

Ne demek yahu kadinin namusu olur erkegin olmaz bu erkekler kendilerini ne zannediyor Allah askina eski esim'de surekli bu cumleyi kullanirdi ! bildigin yobaz derhal uzaklas o seni birakmadan sen onu birak tekmeyi vur gitsin aynen benim yaptigim gibi !
öyle yapmak istiyorum ama etrafımda destek olucak kimse yok bana ne bir arkadaş ne de ailem .. hep her şeyi tek başıma çözmeye çalıştım bugüne kadar kendimden büyük sorumluluklar üstlendim sırtıma bu yüzden yeni bir tane daha kendim kaldıramam diye korkuyorum :(

Psikolojik baskı yapıyor size sizde bu baskıya göz yumuyorsunuz.

Senelerce bu alışkanlık olmuş ama ne sevgi ne saygı kalmis

Yıllarca evli olanlar çocukları olanlar bosaniyor sa bunu atlatıyor sa sizde zamanla atlatirsiniz ilk baslar da zor olsa

Sonuçta ayrılığa çeyrek kalmis can cekisiyorken ve size laflariyla uzuyorken yol verin gitsin

O dediği namusu kendi yaşasın bu laf üstüne çok şey söylenir neyse kendinize gelin net kararınızı verin

Eger daha cok uzulmek istemiyosan sen terk et yoksa o terk edecek. Buda seni daha cok uzecek iste ozaman onsuz yasamak neymis anlicaksin oyuzden birak o sensiz yasamayi anlasin. Sen terk et ! Ona bu sansi verme

Cancazim gerek yok bu kadar uzulmene kendini asagilatmana değersizlestirmene ben erkek demem o laflari sahsima edene. Yani sevgilisiniz ne aşklar bitiyor.. Biraz Canin acir aglar sizlarsin ama böglelerine prim veremezsin

Back
X