• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrıma giden sözler ..

Madem erkeğin namusu olmaz diyor bırakın gitsin namussuzu ne hali varsa görsün !!!!!!!!! Sizde kendinize gelin gurursuz olmayın bu kadar acinacak haldesiniz.. kendinize gelin ananız babanız bu hale gelin diye mi uğraştı büyüttü sizi... akıllı olun
evet bunun için büyütmediler ama bende şok oldum daha önce böyle laflar duymadım evet çok tartıştık kavga ettik ama böyle laflar çıkmadı ağzından. hep güçlü kaldım savaştım bi çok şeyle tek başıma. söylediklerinizde çok haklısınız hepiniz. biliyorum kendimde yanlış yaptığımı ama artık karşıma yeni bir dert çıkıcak diye ödüm kopuyor .

Bir insan kendini bile bile atese atar mi sorusunun cevabisiniz resmen kusura bakmayin ama bu kafada bur erkekle en fazla ne olabilir yarin sen kadinsin sus anlamazsin muhabbeti de yapar sana diyebilecegim tek sey hayirli isler bacim...

Çok saçma ve gereksiz sorular bunlar ve sen bu adamin yaninda ben ben degilim diyorsun ama hic bir sozu seni ondan sogutmuyor:KK9::KK9: bunu nasil basariyorsun

Onsuz hayat senin için gerçekten eksiklik duymana mi sebep? Neden ki böyle bir erkeği hak ettiğini mi düşünüyorsun o seni hak etmezken?
1.sen henüz sırtındaki fazlaliklardan kurtulmayı bilmiyorsun.umarim öğrendiğin de çok geç kalmış oolmazsın.
2.hak etmeyene fazlasından değer verirsen değerli olmaz sadece Egosunu şisirmis olursun.
3.sen kendi mutluluğunu düşünmez sen başkası hiç düşünmez
4.herseyin fazlası zarardir:KK66:

evet bunun için büyütmediler ama bende şok oldum daha önce böyle laflar duymadım evet çok tartıştık kavga ettik ama böyle laflar çıkmadı ağzından. hep güçlü kaldım savaştım bi çok şeyle tek başıma. söylediklerinizde çok haklısınız hepiniz. biliyorum kendimde yanlış yaptığımı ama artık karşıma yeni bir dert çıkıcak diye ödüm kopuyor .

1.gordugun gibi zamanla daha da cirkeflesiyor.

2.yeni bir dert istemez ken böyle bir adamla devam ederek başına daha büyük dertler kendi elinle acıyor sun.

3.gercekten farkında olamayacak kadar saf değilsin dimi?

4.kendini kandirmayi bırak yoksa kendin düşüp kendin aglayacaksin bariz belli..

onsuz yapamam bana kimse bakmaz onun gibisini bulamam bunlar hep kendi kendimize uydurdugumuz yalanlar.onsuz yapamam derken onsuz daha guzel bı hayatın oluyo en azından bugun tartısıcak mıyız dıye huzursuzluk yasamyosun .bana kımse bakmaz derken etrafında ondan daha ıyılerı oluyo .bırak onun gıbı bulamamayı onun bın kat ıyısını buluyosun .senın erkek arkadasın sımdıden bu kadar degersız sadakatsızce konusabılıyosa evlenınce de baskalarıyla gunubırlık ılıskı yasamayı cok dogal gorucek bırısı. zaten su anda mutsuzsan evlılık falan dusunme hıc. 4.5 yıl bosver gıden 4.5 yıl olsun bı ömür üzülmekten daha iyidir. hayata bi kere geliyosun kimsenin kahrını cekmeye degil. insan ilişkiyi mutlu olmak için yasar mutsuzluk için degil .ilerde dönüp baktıgında dicegin tek kelime zamanımı bosa harcamısım olucak emin ol kendini onun için daha gfazla yıpratma

hepiniz söylediklerinizde çok haklısınız. ben bu konuyu aklınızdan geçenleri söyleyin dokunun içime diye açtım. ben cesaretli birisi değilim sizin söyledikleriniz bana bu cesareti versin kendime dışardan bakayım istedim. çevremdeki kimseden güç alamıyorum siz burda olumsuz şeyler söyleseniz de bunlar bana iyi geliyor. teşekkür ederim ..

salaklık diyin ne derseniz deyin bana kabulüm..
daha önce bir kaç kez konu açtım burda sorunlarımdan bahsettim. 3,4 gündür kendimi olabildiğince toparladım ama bugün yine en başa döndüm. 4,5 yıllık bir ilişkim var. bu ilişki için elimden gelen her şeyi yaptım. hep çabaladım kendi mutluluğumdan geçtim sırf o mutlu olsun diye uğraştım. bugüne kadar çok kavgalar yaşadık ama mutsuzluğum hiç bu kadar acıtmadı içimi. erkek arkadaşımla buluştum bugün. bi kaç arkadaşı vardı yanımızda oturuyorduk ve ben ne zaman konuşsam beni bozmak ister gibi laflar söyledi. öyle muhabbet ederken ben seni aldatsam itiraf etsem bunu affetmez misin diye sordu. affetmem dedim. onun hakkında bi şüphem yokken sürekli aklıma bişeyler sokuyor. yapmadığını biliyorum ama şaka yapmaya çalışıyor kendince ve bu bende nasıl bir şüphe ortamı oluşturuyor hiç bilmiyor ..
ve söylediği bir söz kadının namusu olur, erkeğin olmaz. bu laf çok içime dokundu. nefret ettim bir an. artık her söylediği laf bende kapanmaz yaralar açıyor. onun yanında sanki kendim değilim giydiğim kıyafetler bile sanki bana ait değilmiş gibi geliyor. mecburiyetin ne ayrıl gitsin unutursun diyeceksiniz ama yapamıyorum. onsuz kendimi eksik hissediyorum. ama böyle de mutlu değilim. bir güzel söz bekliyorum. ben bu adamdan ne umuyorum bilmiyorum ! karşı çıksam istediğimi yapsam sonu ayrılık. ona olan aşkıma öyle bir tutunmuşum ki.
Ne onla oluyor, ne de onsuz .. :KK43:

aaaaa...kendi hayatımı okudum sanki..merhaba,
ben ayrıldım,sonra nedense aklı basına geldi öküzün geldi barıstık,beni ikna etti ve evlendik...kadının namusu olur erkegin olmaz dedi ve sürekli kısıtladı..şimdi boşanıyorum..
lütfen kendine bunu layık görüp yasamaya bu sekilde devam etme.
hayat cok kısa.

kadının namusu olur, erkeğin olmaz

sen zaten bunu söyleyen biriyle birlikte olarak kendi kendine ceza veriyorsun biz ne diyebiliriz ki.?

3,5 yıldan sonra aynen sunları düşünüyodum,,
ayy ailemle tanıstırdım nasıl ayrılayım
aynı arkadas cevrem var nasıl ayrılayım
3,5 yılımı verdim nasıl ayrılayım
seviyorum nasıl ayrılayım
beraber oldum nasıl ayrılayım
vb. vb. vb.
ve bi sabah uyanıp valizimi hazırlayıp bursaya abime gittim.ona haber vermedim.tlfonumu sosyal hesaplarımı dondurdum.
meraktan öldüm.özlemekten öldüm.askımdan öldüm....
1 ay kadar sonra tekrar evime döndüm.
arkadaslarım meraktan ölmüşler,dedikodular falan gırla...
kendime daha cok baktım,süslendim püslendim,beni kısıtladığı hayatıma geri döndüm..
ve bi akşam ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam..şaka gibi.
öküz işte.
eminim bu ayrılık kararımıda suan ciddiye almıyodur.
eline celp gittiğinde tekrar öküzlüğü biter ama 7 yılın sonunda bende bittim arkadasım.
yapma.
yapma.

3,5 yıldan sonra aynen sunları düşünüyodum,,
ayy ailemle tanıstırdım nasıl ayrılayım
aynı arkadas cevrem var nasıl ayrılayım
3,5 yılımı verdim nasıl ayrılayım
seviyorum nasıl ayrılayım
beraber oldum nasıl ayrılayım
vb. vb. vb.
ve bi sabah uyanıp valizimi hazırlayıp bursaya abime gittim.ona haber vermedim.tlfonumu sosyal hesaplarımı dondurdum.
meraktan öldüm.özlemekten öldüm.askımdan öldüm....
1 ay kadar sonra tekrar evime döndüm.
arkadaslarım meraktan ölmüşler,dedikodular falan gırla...
kendime daha cok baktım,süslendim püslendim,beni kısıtladığı hayatıma geri döndüm..
ve bi akşam ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam..şaka gibi.
öküz işte.
eminim bu ayrılık kararımıda suan ciddiye almıyodur.
eline celp gittiğinde tekrar öküzlüğü biter ama 7 yılın sonunda bende bittim arkadasım.
yapma.
yapma.
bende aynı şeyi söylüyorum kendime yapma diyorum. insan gücünü kaybettiğinde bir adım dahi atmak istemiyor. burda herkes birilerinin hayatını anlattığı kadar biliyor. ben güçsüz biri de değildim gerçekten burdaki bir çok kişi belki benim yaşadığım hiç bir şeyi kaldıramazdı. hani son tutuncak dal vardır ya ben o dala tutundum işte o dalında kırık olduğunu görmek zor geliyor bana. ben buraya sorunumu cesaret bulmak için yazdım herkes istediğini söylemekte özgür bana bunlar hakaret gibi de gelmiyor. düşündüklerinizi aynen düşünüyorum inanın ..

bende aynı şeyi söylüyorum kendime yapma diyorum. insan gücünü kaybettiğinde bir adım dahi atmak istemiyor. burda herkes birilerinin hayatını anlattığı kadar biliyor. ben güçsüz biri de değildim gerçekten burdaki bir çok kişi belki benim yaşadığım hiç bir şeyi kaldıramazdı. hani son tutuncak dal vardır ya ben o dala tutundum işte o dalında kırık olduğunu görmek zor geliyor bana. ben buraya sorunumu cesaret bulmak için yazdım herkes istediğini söylemekte özgür bana bunlar hakaret gibi de gelmiyor. düşündüklerinizi aynen düşünüyorum inanın ..

hah bende tam o son dalın kırık oldugunu söylüyorumki,bende tutunacak o son dala tutunup o dalla beraber bu noktaya vardım.sanırım kimse küçümsemek için yazmıyor zaten.bunların hepsi tecrrübeyle sabit.
az cok hepimiz aynı seyleri farklı insanlarla yasıyoruz ve gitme o yol yol degil diyoruz.
umarım cesaretin tavan yapar ve kendin için en iyisinin ayrılmak oldugunu anlarsın.

bir kedinin kuyruğuna basarsınız o an cırlar ama elinizde bir tas süt ile kedinin yanına gittiğinizde siz pisi pisi deyince o gene gelir....

kuyruğunuza çok basılmış ama artık 1 tas süt ve 2 kelime olan pisi pisi ye kanmayın lütfen.

bir kedinin kuyruğuna basarsınız o an cırlar ama elinizde bir tas süt ile kedinin yanına gittiğinizde siz pisi pisi deyince o gene gelir....

kuyruğunuza çok basılmış ama artık 1 tas süt ve 2 kelime olan pisi pisi ye kanmayın lütfen.

daha güzel nasıl anlatılabilinirdi ki :) çok yasa

hah bende tam o son dalın kırık oldugunu söylüyorumki,bende tutunacak o son dala tutunup o dalla beraber bu noktaya vardım.sanırım kimse küçümsemek için yazmıyor zaten.bunların hepsi tecrrübeyle sabit.
az cok hepimiz aynı seyleri farklı insanlarla yasıyoruz ve gitme o yol yol degil diyoruz.
umarım cesaretin tavan yapar ve kendin için en iyisinin ayrılmak oldugunu anlarsın.
teşekkür ederim .. kendime gelmek için yorumları tekrar tekrar okuyorum. böylelikle kendime hadi kalk diyebilceğimi düşünüyorum. bana akıl verdiğiniz için saolun tekrardan ..

Ben senin gucsuz olduğunu düşünmüyorum. Gucsuz olsan böyle bir adama katlanamazdin. Kalan son gücünü heder etme ve cesaretini toplamaya kullan.

Back
X