aklın yolu bir derken
arkadaş demiş ya bende o cümleye takıldım diye konunun hepsinden çok o cümleniz dikkat çekiyor anlamında aklın yolu bir
dünyaya bir kere geliyoruz neden mutlu olmadığınız bir evliliği sürdüresiniz ki üstelik elinizden gelenei yaptığınız halde hiçbir şey değişmemiş
siz benm yaşadıkalrımı yasasaydınız ?;
gönlüme söz geçirememekten korkuyorum derken ,aldatmaya meylin varsa adamı gebzeden getirmeseydin keşke..merhaba ablalarım benim cok derin bi sıkıntım var. ve anlatacak kimsem yok cünkü böle seyler yakın cevreye anlatılmıyor. ben 45 günlük ewliyim ama eşimle mutlu değilim söle ki eşim beni mutlu edemiyor. cinsel anlamda da manevi de . bıktım usandım her gece gizli gizli ağlamaktan. eşim düzceden bursaya geldi benm yasadıgım sehre yani burda iş imkanları cok oldugu için . eşim pc de oyun oynuyor ve bıktım sabah aksam onun basında birde abisi var sürekli esimi arıo gecenin bi yarısı oyun için. ben eşime sırnasmasam asla cinsellik olmuo bende mesleğimden dolayı 15 kişilik bir ofiste tek bayanım ve etrafımdan ilgi gören biriyim ben eşime aşığım fakat benimle o kadar umarsız ki gönlüme söz geciremicemden korkuyorum . napayım nolur yardım edin ilgisiz alakasız sinirli biri suan durumu bile anlatamadm sizler kafanıza takılanı sorun anlatayım ama kurban olayım bana yardım edin.
merhaba ablalarım benim cok derin bi sıkıntım var. ve anlatacak kimsem yok cünkü böle seyler yakın cevreye anlatılmıyor. ben 45 günlük ewliyim ama eşimle mutlu değilim söle ki eşim beni mutlu edemiyor. cinsel anlamda da manevi de . bıktım usandım her gece gizli gizli ağlamaktan. eşim düzceden bursaya geldi benm yasadıgım sehre yani burda iş imkanları cok oldugu için . eşim pc de oyun oynuyor ve bıktım sabah aksam onun basında birde abisi var sürekli esimi arıo gecenin bi yarısı oyun için. ben eşime sırnasmasam asla cinsellik olmuo bende mesleğimden dolayı 15 kişilik bir ofiste tek bayanım ve etrafımdan ilgi gören biriyim ben eşime aşığım fakat benimle o kadar umarsız ki gönlüme söz geciremicemden korkuyorum . napayım nolur yardım edin ilgisiz alakasız sinirli biri suan durumu bile anlatamadm sizler kafanıza takılanı sorun anlatayım ama kurban olayım bana yardım edin.
sakın sadakatsizlik yapma eşine... yani sana ilgi göstermiyor diye aldatılmayı haketmiyor kimse...daha yeni evliymişsiniz... kimse için kolay değil evliliğin ilk yılları... eşiniz mutlumu peki... bir konuşsanız karşılıklı... bazı şeyler konuştukça ortaya çıkıyor... eşiniz belki mutsuz olduğunuzdan bile haberi yoktur... erkeklere illa altını çize çize anlatmayınca sorun yok sanıyorlar... kaşınızdan gözünüzden halinizden anlamazlar... illa konuşacaksınız...merhaba ablalarım benim cok derin bi sıkıntım var. ve anlatacak kimsem yok cünkü böle seyler yakın cevreye anlatılmıyor. ben 45 günlük ewliyim ama eşimle mutlu değilim söle ki eşim beni mutlu edemiyor. cinsel anlamda da manevi de . bıktım usandım her gece gizli gizli ağlamaktan. eşim düzceden bursaya geldi benm yasadıgım sehre yani burda iş imkanları cok oldugu için . eşim pc de oyun oynuyor ve bıktım sabah aksam onun basında birde abisi var sürekli esimi arıo gecenin bi yarısı oyun için. ben eşime sırnasmasam asla cinsellik olmuo bende mesleğimden dolayı 15 kişilik bir ofiste tek bayanım ve etrafımdan ilgi gören biriyim ben eşime aşığım fakat benimle o kadar umarsız ki gönlüme söz geciremicemden korkuyorum . napayım nolur yardım edin ilgisiz alakasız sinirli biri suan durumu bile anlatamadm sizler kafanıza takılanı sorun anlatayım ama kurban olayım bana yardım edin.
ewet yanlıs seyler yapmaktan korkuyorum biliosunuz nefsimize sahip çıkması oldukça zor. eşimle konusmya çok çalıştım fakat sonu hep kavga ile bitti . boşanmak derken daha 45 günlk ewlym
yani abartmıyor musunuz.gönlünüze söz geçiremeyeceğinizi 45 günde yaşanamayan cinselliğe mi bağlıyorsunuz yoksa iş yerinizde hoşlandığınız biri mi var, siiz böyle ağlatan bu bocalama olmasın
ewet yanlıs seyler yapmaktan korkuyorum biliosunuz nefsimize sahip çıkması oldukça zor. eşimle konusmya çok çalıştım fakat sonu hep kavga ile bitti . boşanmak derken daha 45 günlk ewlym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?