ağrıma gidiyor hemde çok :(

tamamen senin tarafındna bakarak okudum konunu.
üzüldüm eşin konusuna. daha ilk günlerden bu kadr ilgisiz olan bir adam sanmayın ki ilerde ilgi manyağı olacak. zaman bırakın diyemeyeceğim.
etrafınıza facebook a bakıp bakıp ona buna özenerek yaşayıp, kendinize eziyet etmeyin lütfen..
bence çocuk yapmayın kesinlikle. çocuk evliliği kurtarmaz. daha da sorumluluk artar ve mecburiyetten birlikteliğe dönüşür.
aldatmak çok büyük bir yanlış.
bence gönlünüz kaymaz ama özenirsiniz. aldatmak gibi bir hatayı yapıp o... diye nitelendirileceğinize, alnınızın akıyla boşanabilirsiniz. 1 günlük evli insanlar boşanıyor neden boşanamayasınız.
siz daha iyi bilirsiniz ama anlatımınızdan vahim bir durumda olduğunuz çıkardım..

Size emek veren ve sizin için sizinle oralara gelen adama acıdım.Yazıklar olsun size.Bu düşünce ve eylemlerin asla savunulur tarafı yok

Bence konu sahibinin üstüne çok gitmeyin. Gerdek gecesi bile yaşanmadı diyor.
Aldatıcam demiyor ya başkasını çekici bulursam diyor!
ki bi hastalık falan yokken cinsellik yaşatmayan bi adam bence eşini buna iter. (kadın böyle ilgisiz olsa onun için de geçerli) yanlış anlamayın aldatması normaldir demiyorum. Ama cinsellik özellikle yeni evli bir çiftte önemlidir ya.
ben olsam böyle devam ederse ayrılırdım.

Nisanlilik sozluluk sevgililik döneminin olmadi mi sizin yahu bu adam evlenince biranda ilgisiz alakasiz olmamistir sanirim

Herkes çalışıyor.Herkeisn etrafında dünya kadar erkek var.Herkesin güzelliği alımı var.Herkesin evinde problem oluyor.Gönlüme söz geçirememek ne demek ya.Bir insanın ahlakı,yaşadıklarına göre şekllenmez.İeşinle problemin varsa oturur konuşur çözüm ararsın.Olmadı aile büyükleriyle konuşursunuz.Daha da olmadı boşanırsın.İlgi görüp gönül kaymasından korkmak ne.Hme de 45 günlük gelin.

ewet hepiniz beni yargıladınız benim sadece ilgisizliğimin ne derecede oldugunu belirtmek için sölediiğim bi söze takıldınız kiminiz hakaret etti kiminiz aşaladı. oysa hiç birsey göründüğü gbi değil. size soruyorum aksam bütün günün yorgunlguyla da olsa ewe eşinizden önce gelmek için azar işiterek de olsa patrondan izin aldıgınız da deli gibi süslenip hazırlanan sofraya eşinizi beklerken ve eşiniz geldikten snra yer yemez pc basına gecse ne giydiğinizi görse ne sizi ve baslasa oyuna acaba ne yaaprsınız? ve yeni ewlisiniz. gecenin bi yarısı uyurken birden eşnize gelen telefonlar olsa eşiniz oyun için gelen telefona kalksa ykunuz kaçsa üzülseniz . acaba neler yaaprsınız. ben kocama o kadar aşığım ki bu halde olmasına ragmen her türlü hizmetini yapıyorum. çevreme bakıyorum adam karısını sewdiğini dile getirio her fırsatta benişm eşim basbasa bile sölemşo bna. ve bnm ailem ve onun ailesi düğünü ertelemek istemişti maddi skıntılardn dolayı eşim kaçırırım dedi yani isteyerek aldı bni. eşimin tek bahanesi kahveye kumara gitmym oyun bari oynuym yok yeni şehir vs. bende babamın ewini bırakıp geldm bende mi oynym. siz beni yargılayın sorun değil..

Oyun oynamani istemiyorum artik evlisin sorumluluklarin var ben varim demedin mi ? Ben sevgilime hic birseyde sinir koymam koymadim her zaman benim icin o kendi kararlarini verebilecek bir bireydir karışmam ama oyun oynamasini yasaklamistim ilk senemizde. Her oyun icin konusmuyorum online oyunlar yüzünden bosananlar var..

Bu sıkıntılarınız asla gönlünüzün kayacağı hakkındaki sözlerinizi haklı kılmıyor.o zaman başka yollar dener ve kararınızı verirsiniz.

maalasef öyle sözler sarfetmişsiniz ki yaptıgınız hiç bir açıklama sizi temize çıkarmıyor inşaallah bu sözleri sadece burada kullanıyorsunuzdur.sağda solda söylenecek şeyler değil

temize cıkmak gibi bi durum yok ortada kusura bakmayın. kızgınlıkla caresizlikle söylenen bi söz . en azından yanlıs bişi yapmıyorum.

öle bi oyun kı sürekli basında drulması gerekyr sanırım bilmyrm inann cok bunaldım. her gece yanlız uyumaktan yemegımı yanlız yemekten sıkıldım. insanlar beni anlamıyor gönlüm kaydı demedim baskası olsa die ddm ve öle insanlar da gördüm bir kadın erkeği nasıl tatmin etmelyse erkek içinde gecerli sonucta bnde ilgiyi bekleyen bir bayanım

Bu sıkıntılarınız asla gönlünüzün kayacağı hakkındaki sözlerinizi haklı kılmıyor.o zaman başka yollar dener ve kararınızı verirsiniz.

haklı olmaya çalışmıyorum ben sadece sizlere bu durumu nasıl aşarım die sordum. her yolu denedim ama boşanmayı asla dusunmdm

haklı olmaya çalışmıyorum ben sadece sizlere bu durumu nasıl aşarım die sordum. her yolu denedim ama boşanmayı asla dusunmdm

o zaman o durumu - gönlünün kayması - aklından bile geçirme

diyorum ya sadece durumu anlatmaya örnek vermk için dedm yoksa allah sahidim

Örnek dahi verme.Çünkü o kurt gibidir.Beynine bir girerse seni de evliliğinide bitirir.Sakın ama sakın.Bunu düşünmek,yapmak demiyorum bak , düşünmek bile boşanmaktan daha kötü ve boşanmak buna göre daha onurlu bir davranıştır

doğrudur ama ddm ya çaresizlikten dile geldi. eşim daha 15 günlük ewliyken vurmaya kalktı o halde bile ben kmseye bişi belli etmedm düşünün. anlatabiliyor muyum derdimi ya

doğrudur ama ddm ya çaresizlikten dile geldi. eşim daha 15 günlük ewliyken vurmaya kalktı o halde bile ben kmseye bişi belli etmedm düşünün. anlatabiliyor muyum derdimi ya

Dediğim gibi o zaman boşanacaksınız.Bu kadar basit.Eğer cinsel birleşme olmamışsa emin ol hemen boşanırsın ve bu sıkıntıdan kurtulursun.Ama aldatırsan o zaman en rezil insan olursan.Sakın

Dediğim gibi o zaman boşanacaksınız.Bu kadar basit.Eğer cinsel birleşme olmamışsa emin ol hemen boşanırsın ve bu sıkıntıdan kurtulursun.Ama aldatırsan o zaman en rezil insan olursan.Sakın

işte boşanmak da istemiyorum eşimle ölene dek olayım istiyorum

Kaldir bilgisayari evden bu aksam basbasa olalim de telefon pc herseyi kaldr senin sevgine ilgine ihtiyacm var diye konus olmazmi?

O oyun oynuyor sende daha taze gelinken beyninde aldatma fikirleri geciriyorsun hanginiz daha hatalı sence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…