her aksam yemek kur süslen yaptım 1 hafta boyunca ama yok yok yok yine
eşiniz kaç yaşındaher aksam yemek kur süslen yaptım 1 hafta boyunca ama yok yok yok yine
hersey bıttı baskasına gönül vermekten mı bahsedıyosunuz..sorununuz varsa cozmeye yonelın 45 gun oldukca kısa..ama bu ıkı seyın arasında baglantı kuramadım.ilginç.merhaba ablalarım benim cok derin bi sıkıntım var. ve anlatacak kimsem yok cünkü böle seyler yakın cevreye anlatılmıyor. ben 45 günlük ewliyim ama eşimle mutlu değilim söle ki eşim beni mutlu edemiyor. cinsel anlamda da manevi de . bıktım usandım her gece gizli gizli ağlamaktan. eşim düzceden bursaya geldi benm yasadıgım sehre yani burda iş imkanları cok oldugu için . eşim pc de oyun oynuyor ve bıktım sabah aksam onun basında birde abisi var sürekli esimi arıo gecenin bi yarısı oyun için. ben eşime sırnasmasam asla cinsellik olmuo bende mesleğimden dolayı 15 kişilik bir ofiste tek bayanım ve etrafımdan ilgi gören biriyim ben eşime aşığım fakat benimle o kadar umarsız ki gönlüme söz geciremicemden korkuyorum . napayım nolur yardım edin ilgisiz alakasız sinirli biri suan durumu bile anlatamadm sizler kafanıza takılanı sorun anlatayım ama kurban olayım bana yardım edin.
enteresanmısmerhaba ablalarım benim cok derin bi sıkıntım var. ve anlatacak kimsem yok cünkü böle seyler yakın cevreye anlatılmıyor. ben 45 günlük ewliyim ama eşimle mutlu değilim söle ki eşim beni mutlu edemiyor. cinsel anlamda da manevi de . bıktım usandım her gece gizli gizli ağlamaktan. eşim düzceden bursaya geldi benm yasadıgım sehre yani burda iş imkanları cok oldugu için . eşim pc de oyun oynuyor ve bıktım sabah aksam onun basında birde abisi var sürekli esimi arıo gecenin bi yarısı oyun için. ben eşime sırnasmasam asla cinsellik olmuo bende mesleğimden dolayı 15 kişilik bir ofiste tek bayanım ve etrafımdan ilgi gören biriyim ben eşime aşığım fakat benimle o kadar umarsız ki gönlüme söz geciremicemden korkuyorum . napayım nolur yardım edin ilgisiz alakasız sinirli biri suan durumu bile anlatamadm sizler kafanıza takılanı sorun anlatayım ama kurban olayım bana yardım edin.
Kaldir bilgisayari evden bu aksam basbasa olalim de telefon pc herseyi kaldr senin sevgine ilgine ihtiyacm var diye konus olmazmi?
cinsel bir sorunu mu var canım? aynı şeyleri ben de yaşadım. ve değer yargıları kuvvetli biri olduğum halde aldatma korkusunu ben de yaşadım. yanında kız gibi bir erkek.. zor bir durum. bir sorunu varsa tedavi sürecine girmesi lazım. ilgisizliği, oyuna yönelmesi de bundan olabilir. normal değil yaptığı çünkü.
şöle ki cinsellik olduguda dıkıntı olmuyr smdiye kdr 2 kez yakınlastık :/
merhaba ablalarım benim cok derin bi sıkıntım var. ve anlatacak kimsem yok cünkü böle seyler yakın cevreye anlatılmıyor. ben 45 günlük ewliyim ama eşimle mutlu değilim söle ki eşim beni mutlu edemiyor. cinsel anlamda da manevi de . bıktım usandım her gece gizli gizli ağlamaktan. eşim düzceden bursaya geldi benm yasadıgım sehre yani burda iş imkanları cok oldugu için . eşim pc de oyun oynuyor ve bıktım sabah aksam onun basında birde abisi var sürekli esimi arıo gecenin bi yarısı oyun için. ben eşime sırnasmasam asla cinsellik olmuo bende mesleğimden dolayı 15 kişilik bir ofiste tek bayanım ve etrafımdan ilgi gören biriyim ben eşime aşığım fakat benimle o kadar umarsız ki gönlüme söz geciremicemden korkuyorum . napayım nolur yardım edin ilgisiz alakasız sinirli biri suan durumu bile anlatamadm sizler kafanıza takılanı sorun anlatayım ama kurban olayım bana yardım edin.
ofiste on bes erkegin için de çok ilgi goren tek bayanim demeniz çok çirkin ne demek istiyorsunuz yani boyle giderse isteklerimi baska seylerle karşilaycggim demekki bn bunu çıkarttımmerhaba ablalarım benim cok derin bi sıkıntım var. ve anlatacak kimsem yok cünkü böle seyler yakın cevreye anlatılmıyor. ben 45 günlük ewliyim ama eşimle mutlu değilim söle ki eşim beni mutlu edemiyor. cinsel anlamda da manevi de . bıktım usandım her gece gizli gizli ağlamaktan. eşim düzceden bursaya geldi benm yasadıgım sehre yani burda iş imkanları cok oldugu için . eşim pc de oyun oynuyor ve bıktım sabah aksam onun basında birde abisi var sürekli esimi arıo gecenin bi yarısı oyun için. ben eşime sırnasmasam asla cinsellik olmuo bende mesleğimden dolayı 15 kişilik bir ofiste tek bayanım ve etrafımdan ilgi gören biriyim ben eşime aşığım fakat benimle o kadar umarsız ki gönlüme söz geciremicemden korkuyorum . napayım nolur yardım edin ilgisiz alakasız sinirli biri suan durumu bile anlatamadm sizler kafanıza takılanı sorun anlatayım ama kurban olayım bana yardım edin.
merhaba ablalarım benim cok derin bi sıkıntım var. ve anlatacak kimsem yok cünkü böle seyler yakın cevreye anlatılmıyor. ben 45 günlük ewliyim ama eşimle mutlu değilim söle ki eşim beni mutlu edemiyor. cinsel anlamda da manevi de . bıktım usandım her gece gizli gizli ağlamaktan. eşim düzceden bursaya geldi benm yasadıgım sehre yani burda iş imkanları cok oldugu için . eşim pc de oyun oynuyor ve bıktım sabah aksam onun basında birde abisi var sürekli esimi arıo gecenin bi yarısı oyun için. ben eşime sırnasmasam asla cinsellik olmuo bende mesleğimden dolayı 15 kişilik bir ofiste tek bayanım ve etrafımdan ilgi gören biriyim ben eşime aşığım fakat benimle o kadar umarsız ki gönlüme söz geciremicemden korkuyorum . napayım nolur yardım edin ilgisiz alakasız sinirli biri suan durumu bile anlatamadm sizler kafanıza takılanı sorun anlatayım ama kurban olayım bana yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?