ağrıma gidiyor hemde çok :(

her aksam yemek kur süslen yaptım 1 hafta boyunca ama yok yok yok yine

cinsel bir sorunu mu var canım? aynı şeyleri ben de yaşadım. ve değer yargıları kuvvetli biri olduğum halde aldatma korkusunu ben de yaşadım. yanında kız gibi bir erkek.. zor bir durum. bir sorunu varsa tedavi sürecine girmesi lazım. ilgisizliği, oyuna yönelmesi de bundan olabilir. normal değil yaptığı çünkü.

hersey bıttı baskasına gönül vermekten mı bahsedıyosunuz..sorununuz varsa cozmeye yonelın 45 gun oldukca kısa..ama bu ıkı seyın arasında baglantı kuramadım.ilginç.

daha çok erken, evliliğe uyum sağlamak için birbirinize biraz zaman tanıyın, sakın yanlış bişeylere yönelme, haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Sende onunla bilgisayar oyunu oyna, oynarken onu izle, oyunla ilgili sorular sor, onun hayatına dahil ol. O da kendine göre haklı, bilmediği bi şehre gelmiş arkadaşı yok bahanesi hazır. Onu koparamıyorsan sen dahil ol oyuna :) Öyle ki oyun oynarken bile seni yanında istesin sensiz oynamasın falan falan falan... onun o dünyasına sen dahil ol ve o hayatı ele geçir :)

enteresanmıs
normalde erkek şikayet eder
ama bu konuda sen şikayetcısın.
eşinle konuşacaksın karsına alıp, konusmadan senı nerden anlasın?

Eşinizin ilgisizliği nedeniyle üzülüyor olabilirsiniz ama henüz 1,5 aylık evli bir kadının başkalarından gördüğü iltifatlara bu kadar yönelmesi hiç hoş değil. Hatta bunu bu şekilde dillendirmeniz çok çirkin.

Ah tullip im ah...

Sen yuvam yıkılmasın diye 2 yılı aşkın bir süredir sana elini sürmeyen bir adam için mücadele verirken insanlar nelerle uğraşıyorlar.

Allah sabrının selametini versin...

şöle ki cinsellik olduguda dıkıntı olmuyr smdiye kdr 2 kez yakınlastık :/

Neden size vurmaya kalktı? 45 günde 2 defa ilişki cok az bir sorun var ama ne..maddi sıkıntı yaşıyor musunuz eşiniz bunalmış olabilir mi ?

Ya karsina alip konuscaksin halami anlamiyo kaldir bilgisayari camdan asagi at yani mucadele etmeden konussam anlamiyo sussam anlamiyo cilvelessem anlamiyo e bu adamda hicmi etkilenme yok yada seni ozlemiyomu yani yeni evlisnz yeni evli olmasaniz bile bi erkek 45 gunde 2 kez iliskiyle duracak hic sanmam acikcasi (hastaligi varsa tabiki ayri bi konu....) ama normal sartlarda mumkun degil.. ayrica ugrasmadan didinmeden hic bi evlilikte sorunlar cozulmuyr seninki biraz daha agir geciyodur belki baskasini dusunmek bile hata ayrica seytan seni boyle durtuyosa ve sende esinden ilgi goremedikce baskasyla ilgilenmen kacnlmz ben olsam is degistirirdm varmi boyle imkanin?

Ben 2 yillik evliyim esim 2yildir salonda uyuyor sadece cinsellik icin yatagimiza geliyor. Ama gonlum kaymadi ve kaymasindan da korkmadim. Sadece bosanma karari aldim ve bosanacagiz. Bosanmak ayip degil ama aldatmayi aklindan bile gecirmek.... Cok yazik..

canım ilk zamanlar benim eşim de cinselliği görev gibi yapıyodu..
ancak kendini farklı şekilde tatmin ettiğini öğrendim sonra..
yani bende acı olduğu ve isteksiz olduğum için p... izliyodu sürekli..
seninki de öyle yapıyo olabilirmi?

henüz evlilik oturmamış normal durumlar ....sabırlı olun onu yönlendirin..ayrıca ben sırnaşmasam cinsellik olmuyor demişsiniz...o zaman sırnaşın ayıp değilki bu.sunuçta eşiniz:)

ofiste on bes erkegin için de çok ilgi goren tek bayanim demeniz çok çirkin ne demek istiyorsunuz yani boyle giderse isteklerimi baska seylerle karşilaycggim demekki bn bunu çıkarttım

eşimde herhangi bi rahatsızlık yok cinsel anlamda. sadece farklı sehire geldiği için yaptıgını ve pc zevkine engel olmamam konsunda bni uyardı. yani nasıl nedir bilmiyorum kızlar. sewmio msn ddgm ona bile kızıo kendmi işe veremiyorum aklım hep orda aklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…