aguamid(kalıcı dolgu)

Bu aquamid dolgunun 1cc lik fiyatı yaklaşık olarak ne kadardır? Zamanında araştırırken burda bir arkadaşın Nişantaşı'nda önerdiği doktor vardı. Çok memnun kalmıştı. Acaba bilen var mıdır? Ya da İstanbul'da önereceği doktor olan?

sevilaycim beni de eklermisin listene? cok merak ediyorum degisimi gercekten. dolgularla ilgileniyorum ne zamandir ama benim icin dogal durmasi cok önemli. simdi herkez olumlu fikri yazinca merak ettim:)

bende kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum.rica etsem bana istanbul da yapan doktor ismi ve fiyat verebilirmisiz...benide eklermisiniz arkadaşlar

kızlar gecici kalıcı dolgu ameliyat offf kararsızım ne yapsam yüzümden acayip rahatsızım.yaş 33 yüzümde bide yara izi var offf.

sevilay cım ben de abini merak ettim, bu aguamid denen şeyi merak ettim cidden, mahsuru yoksa beni de ekler misin?

şu an ne kadar geçti üzerinden ve nerede kaça yaptırdı bilgi verebilir misin ? teşekkür ediyorum.

2 yıldır kimse yazmamış umarım cevap alabiliriz.

övgüleri görünce meraktan çatladım!! Sevilay abinin fotoğrafları nasıl görebilirim? (Yeniyim de)
Ayrıca kime yaptırdı ve fiyat olarak ne kadar tuttu bilgi verebilirmisin?

Bu dolgu artık Türkiyede kullanılmıyor . Ben yıllar önce yaptırdım bir zararı olmadıysa da bir enfeksiyon durumunda çok kötü sonuçlar alınabiliyor . Bende nazolabial çizgilerde ve üst dudakta var .Üst dudakta sonra sevmedim enjektörle çektirdim .Bu nedenle bir enfeksiyon yaşadım sağ yanak çok kötü şişti ama çok şükür yayılmadan önlem aldım .Orjinal sitesinde enfeksiyon durumunda kullanılacak ilaç isimleri vardı kullandım bir kaç gün sonra geçti. Ama ben ucuz kurtuldum kötü deneyimi olan insanları yabancı sitelerden gördüm .Açıkçası iyi bir dolgu değil çok riskli.....Bende 10 yıldan çok oldu hala duruyor .Erimiyor azalmıyor. Dudakta kesinlikle tavsiye etmiyorum .Sertleşme yapıyor. Aqualift diye benzeri bir dolgu çıktı .Biraz daha az riskli sertleşme yapmıyor .Enfeksiyon da yapmıyor .Erir diyorlar ama asla erimiyor.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun üzüldüm! İnsan bir ümitle büyük hevesle yaptırıp, daha sonra kabusa dönüşmesi ne kadar kötü.
Dr. Güner Uysal hala Aquamid kullanıyor sanırım. Resmi sitesinde "Dolgu Maddeleri" bölümünde hangi dolgu markalarını kullanıp hangilerini kullanmadığını yazmış. Kalıcı dolgulardan Aquamid, bioalcamid, formacryl vs kullandığını belirtiyor.

Merhaba abinizin oncesi sonrasi fotosunu ozelden atar misiniz, bu arada 10 yil olmus baslik acilali, aquamiid dolgusu su an nasil bir sorun oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…