Ağustos 2009 İstanbul anneleri güne başlıyor

yok ya ben içmem, öyle aradığım filan da yok biliyosun maksat muhabbet işte.. annem çıkıp içer sizinle.. :) ayrıca da hava çok soğuk, bi sıgara için donulur mu !!!

aa annen içiyormu yani e guzel onla içeriz :))

bizim balkon cam la kapalı canım oyle korkunç soguk olmuyor camlar kapalı iken tek kanat açıyorum gerekirse ısıtıcı fan çekerim ben orası daha konforlu hal alır .))

arkadaslar gizemlerde toplanma gunumuzu netlestiremedik bizdeyken
dr kontrollerim var epilasyon randevusu alamıyorum berkeye ortodondist randevusu alacagım alamıyourm. lutfen gunu netlestirelimmmmm yoksa gelemeyebilirim

bence de netleştirelim. ya 15 i ya 22 si demiştik. ocakta onurun işi nedeniyle bi ara ankaraya gidecekmişiz ama ne zaman belli değil. o nedenle biz belirleyelim. sanırım her halukarda annem olmayacak. kucuk bi ihtimal gelse bile 22 si olur heralde. siz bi diyin de hangisinde musaitsiniz hele gerisi onemli diil..

gizemmm cumartesi netleştrisek olarmı diğer günüm varya o gün ya 22 si olcek ya 29 olcek eğer 22 si olursa sanada uyarsa 15 i yaparız yoksa 22 sinde yaparız

gizemde ok derse yarın netlestirelim arkadaslar benim gelecek haftasonları is dr vs planlarım bi dolu o yuzden biran evel plss.

gizem annen olmazsa olmasın uzulme canım bizler yardımcı oluruz hi ç merak etme sana bırakmayız herseyi. zaten sen yiycek yapmıyorsun kahvaltılık koy yetiyor

bence bizim bu gun olayı ayın belli bi zaman diliminde olsun herkes ona göre ayarlasın kendini çok acil yada aksi bi iş olmadıkça
yani her ayın 15i olsun mesla diğer ay 17 sine denk gelirse 17si olur.anlatabildimmi.
bende 16 ekimdi
nesrinde bayram dolayısıyla 28 oldu
esrako 18
gizem 15
dilek şubatta 12 yada 19 oluyor. bunun gibi yani..

ayy sonuna kalmayalım iyice.
eger gizemlerin ankaraya gitgel işi netleşirse bu aydan itibaren 15inde buluşalım.
yani gelecek ayları düşünüyorumda mesela bizim tatil rezervasyonlarımız var 20sinden sonra.

zaten gyspyhatununda diğer gunu ay sonunda olduguna göre.

şimdilik ocak 15 buluşma gunumuz ozaman.
eger gizem için bi aksilik yoksa!
ayrıca gizemcim annenin olmaması na takılma canım.
biz sana bi iş bırakmayızç.
ev tmizliğinede kafa yorma nasıl olsa biz geldikden yarım saat sonra heryer darmadagın ve krııntı olacagı için lütfen rahat ol sıkma kendini.
biz artık o samimiyeti kurduk diye düşünüyorum.kimse kimsenin evine temizmi düzenlimi diye bakmıyor.
yani benm için öyle.
ben sana ziyarete geliyorum evini incelemeye değil. lütfen!

Ya hatunlar ben ayin 14 û Ankaraya gidiyorum bi toplanti icin aksam orda kalicaz ctsi kacta doneriz bilmiyorum ki(bu hafta kesinlesicek.. en kotu sabiha gokcene doner ordan gelirim gec de olsa..bu seferde katilamazsam aglicam artik ya...neyse siz kararlastirin ben uymaya calisicam(

canlarım farketmez bana 15 veya 22 si.. sadece 29 u olmaz yani.. o nedenle ben hepinize uyarım.. ankara işi ne zaman olacak bilmiyorum. onun netleşmesini beklersek ohooo... boşverin yani.. ama nurdan valla gelemezsen ben de çooook üzülürümmm...

Nurcikide görelim ya özledim ben şahsen bizzat kendim:)
22 si diyelim ozaman.
nurdancım sen 15inde uçakla gelsende çok erken saat yola çık koşturkoştur gel olmaz ya
sanada yazık kıyamam.
ozaman 22si diyelim senin içinde bi program vs yoksa
esrako ece için doktor randevusu alacakdı sanırım o yuzden kesinleştirelim:)
gypsy denen bağyanda bugun netleştirdise bi sonraki gun tarihini yazar herşey ortaya çıkar en geç yarın belli olur artık.!

GYPSY esramdan mj geldi
onlar 29 unda buluşcakmış
yani

22 OCAKDA GİZEMDEYİZ.:))

22 si mi diyoruz son kararımızmı eminmisiniz :)
anacım ece nin dr 15 in desanıyodum degilmis 8 i imis karta baktım
15 inde berkenin ortodondist randevusu var 22 sinde benim epilasyon randevum var ama 5 de saat mecidiyekoyde ona geçerim her halukarda zaten. olmadı onu pazara alırım ama disciyi kaydıramıyorum çok yogun lar bir ay atıyor kaydırmaya kalksam
yani 22 si ok dir benim içinde uygunn

Hatunlar slm. ben ayin 14 u VE 21 i Akaradayim son dk bi iptal olmazsa; cuma oglen gidip ctsi sabah donucez yani benim icin fark etmez her ikisindede direk havalanindan gelirim sadece gun olmayan hafta direk izmire gecerim ankaradan o yuzden siz cogunluga gore ayarlayin..optum herkeslerii...bu ara ankara yollari tastan bana; carsambada ordayim gnubirlik..

arkadaşlar;
gizemdeki toplantımıza
ben tuzlu yapıcam patatesli kol böreği yapıcam.
nesrinde tatlı olarak havuçlu toplardan yapıcak.

ben diyorumki bu defa esrako ve gypsy esra bişey yapmasınlar.
onlar zaten her toplantıya yaptılar .
hani ilk baştatda demiştik ya bi ay bazıları yapar diğer ay o yapmayanlar diye
o yuzden diyorumki mesela ben nesrinde yapmama hakkımı kullanmıştım. bişey götürmemiştim.
bu ayda esra ların ikiside dinlensinler

dilek ve melekde bişeyler yapar zaten biliosunuz çok yenmiyor.
ama ev sahibi illa bişey yapmak isterse tatlı yapsın..

gizmoo aa tamam ya sen aklından geçeni yap
tatlıyı meleğe devrederiz.
seni tatlı kulvarında görduk zaten yeterin e gayet beceriklsiin..
madem içinden öyle geçirdin börekyap
kural değilki söyleneni kesin yapalım!
börekk börekkk.

ben bişi yapmıyorum o zamannn

melekte uğrasın yazsın ne yapacağınıı
netleştirelim böylecee

cizmoo mercimekli börek hee merak ettim bak şincik tadını arayacağım bilare seni adres vs bilgileri için

ya farketmez ben taşımıcam nasılsa ne isterseniz yaparım. herşeyden eşit miktarda olsun. karar verinis bağğğyanlarrr ya mercimekli böörek, veyaaa pekmezli tatlı. adı hariri. onu düşündüm ki bebeler de yer belkim diye. bana söyleyin hangisini yapacağımı sorun diil yaparım. adres bilgilerini bilahare yaziciiiiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…