Ağustos 2009 İstanbul anneleri güne başlıyor

Hatunlar ben bisey yapamicam ne yazikki, sabah direk havaalanindan gelicem, kizmazsiniz dimi?

slm arkadaşlar,kusura bakmayın katılamadım aranıza,Eylül müsade etmiyo.şimdi uyuyo anca.ben tatlı yaparım ne eksikse onu yaparım daha doğrusu. Gizem sen en iisi mercimekli böreği yap yoğun istek var nesri,nde talı yapcak bende yapım.ben şerbetli tatlı yaparım.ok mi. bu arada açık adresi face de bana atarmısın Gizem? ha bide bişi açıklamak istiyorum Eylül yaklaşık 2 haftadır hasta atlattı sayılır 2. kutu antibiyotikteyiz öksürük burun akıntısı yok ciğerlerrde vardı oda temizlenmek üzere inş...geçmez dimi bebelere.

arkadaşlar biliyorsunuz bu ay güne bende toplanıyoruz kısmetse.
tarihi belirleyelim diyorum.
sanırım 26 şubat denmişti.
son karar nedir kesinmidir 26sı

bu arada şimdiden söyleyeyim.
bir aksilik olmazsa ben şerbetli tatlı yapacağım

Son düzenleme:
26 sında görümcemler geliyormuş ankaradan sadece haftasonu için. gerçi söyledim gün olduğunu da, ayıp olur mu bırakıp gelmek onu da bilemiyorum ki... neyse bakıcaz.. bir önceki hafta gülistan uygun değil galiba, e zaten başka da haftasonu yok..

26 sı diye konusmustuk sanırım karara baglanmıstı benim epilasyon randevum var bir evelki hafta 19 u yani ama olurda erkene alalım derseniz pazara çekerim onu ben. ama lutfen bir an evel net bir tarih konsun çalısan insan oldugum için ivir zivir her isimi haftasonlarına halletmeye çalısıyorum onceden tarihi bilmek istiyorum plan yapmak adına

19 unda gülistan da uygun değil ya boşverin.. ben ayarlamaya çalışırım, ayarlayamazsam da naapalım birinde de olmayıveririm :))) 26 sı olarak kalsın..

ee bu güne katılanlar tanış mı herkes..ben kimseyi tanımıyorum ama güne de girmek isterim yni...istanbul avrupa yakası...

arkadaşlar çocuklar için yanınızda çorba ve meyve taşımanıza gerek yok
ben onlar için ev yapımı mis gibi tarhana yapacağım.meyve de zaten var. ağırlık olmasın sizlere.

bu arada gülide etimek tatlısı yapacakmış
bende hacımanküre tatlısı yapacağım
biliyorsunuz tatlıdan daha çok tuzlu yeniyor
diğer yapacak arkadaşlar tuzlu yaparlarsa daha iyi olur

Gizem sen kesinlikle tatlı yap profiterol süperdi tadı damağımda : )

ben ıspanaklı rulo börek yapacağım

Dilekcim sağolasın bende tarhana getirecektim
ve kardeşim Neslihanla birlikte geliyorum yinee

Nesrinciğim ahh bak çorbayı söylediğim iyi olmuş taşıma boşuna yanında ben yapacağım.
neslihanda gelsin canım başımın üstünde yeriniz var)

bugün dilekle konuştuk, 2 tane şerbetli tatlı yapılyıormuş, benim tuzlu yapmama karar verilmiş ama çok şey var, bu sefer de ben yapmiyim bişey.. bilginize..

arkadaslar selam

ben bugun ve yarın izinliyim disarda islerim var aksamda misafirim var yapabilirsem tuzlu birsey yapıyorum yapamazsam tuzlu cinsinden birseyler alır gelirim. hasta vs yo dimi herkes tamam gizmo sende geliyorsunn dimi kesin ?

bugün dilekle konuştuk, 2 tane şerbetli tatlı yapılyıormuş, benim tuzlu yapmama karar verilmiş ama çok şey var, bu sefer de ben yapmiyim bişey.. bilginize..
ahanda aklımdan geceni yazmışsın. sen yapma bu defa ..ok:)

esracım da kıymali böööörek yapıcakmış yazmamı istedi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…