Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

Bulantılar genellikle 7. haftada başlayıp 12. hafta gibi sona eriyor. Şanslı bir azınlık hiç bulantı yaşamayabilir. Şanssız bir azınlık ise 9 ay boyunca bulantı çekiyor maalesef. Ama ne kadar zorluk çekerseniz çekin buna değecek emin olunopuyorumnanaktan

6+0 da kalp atısını gormemiz gerekirdi ama goremedik cok korkuyorum kızlar

Canım kalp atışları bebeğin döllendiği güne göre değişiyormuş üstelik okuduklarıma dayanarak söylüyorum 6. hafta ile 8. hafta arası bebeğin kalp atışları duyulurmuş. Bak mesela ben bugün doktora gittim 5 hafta 1 günlükken sadece kese göründü bebek bile görünmedi ve doktorum 12 gün sonraya randevu verdi yani 7. haftamı doldurduğum zamana kalp atışlarını dinlemek için o yüzden rahat ol, 8. haftada bile duyan oluyormuş.

sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inş.. liste sürekli çoğalsın.. RABBİM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
kızlar dun gece kanamam oldu dr igne verdi, bugun dinlenmedeyim, kese bozulmamıs minik bebegi gordu fakat henuz kalp atımı goremedi, haftaya cuma tekrar gidecegim

6+0 da kalp atısını gormemiz gerekirdi ama goremedik cok korkuyorum kızlar
canım dün akşam ve bu sabah benimde kahverengi lekelenmem başladı.. doktor aspirini ve kan sulandıcı iğneyi kesmemi söyledi ve çarşamba olan kontrolü pazartesiye aldırdı..
istirahat önerdi,bu şekilde lekelenmelerin olabileceğini söyledi ama....
önceki acı tecrübeden sonra korku ve endişe insanın yakasını bırakmıyor işte...
ALLAH sağlık-sıhhat versin inş bebişlerimize.. sonumuz güzel olsun inş bu defa..
şunu da ekleyeyim,haklısın önceki durumun seni endişelendiren ama bencede henüz kalp atışı için erken.. bu defa herşey güzel olacak inş..

:CüvCüv: 2010 AĞUSTOS ANNELERİ :CüvCüv:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

İSİM...........................YAŞ.......................SAT.................MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ..................CİNSİYET

*.yagmur38...........?
*.canzi3445....................29........................25 ekim.........................1 ağustos-kalp atışlarını duydu çok şükür:Saruboceq:
*.gulayyusuf....................26........................3 kasım........................10 ağustos
*.hecababe.....................27.......................30 ekim..........................6 ağustos
*.h2o.................?
*.pamuksel.....................28.........................1 kasım........................8 ağustos
*.aylinda.......................31.........................6 kasım........................13 ağustos
*.mehlika58....................27........................26 ekim.........................2 ağustos
*.dinono........................30.........................1 kasım........................10 ağustos
*.esterya.......................36........................30 ekim.........................6 ağustos
*.sag.................?
*.hallisna.......................24.........................3 kasım.......................10 ağustos
*.arasa.........................28.........................3 kasım.......................10 ağustos
*.Allegra.......................28..........................5 kasım.......................?
*.ozzyy........................30..........................1 kasım.........................8 ağustos
*.EBRU2205...................35.........................27 ekim..........................2 ağustos
*.ersasu........................29........................13 kasım........................20 ağustos
*.ILGINO6.....................?
*.elif_sena.....................25........................22 ekim.........................13 ağustos
*.

Emanetin var RABBİM.... Sen koru onları.

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1| HALLİSNA | 24 | 3 KASIM | 10 AĞUSTOS | 68 | | |
2| | | | | | | |
3| | | | | | | |
4| | | | | | | |
5| | | | | | | |
6| | | | | | | |
7| | | | | | | |
8| | | | | | | |
9| | | | | | | |
10| | | | | | | |
11| | | | | | | |
12| | | | | | | |
13| | | | | | | |
14| | | | | | | |
15| | | | | | | |
16| | | | | | | |
17| | | | | | | |
18| | | | | | | |
19| | | | | | | |
20| | | | | | | |
21| | | | | | | |
22| | | | | | | |
23| | | | | | | |
24| | | | | | | |
25| | | | | | | |
26| | | | | | | |
27| | | | | | | |
28| | | | | | | |
29| | | | | | | |
30| | | | | | | |
31| | | | | | | |
32| | | | | | | |
33| | | | | | | |
34| | | | | | | |
35| | | | | | | |
36| | | | | | | |
37| | | | | | | |
38| | | | | | | |
39| | | | | | | |
40| | | | | | | |
41| | | | | | | |
42| | | | | | | |
43| | | | | | | |
44| | | | | | | |
45| | | | | | | |
46| | | | | | | |
47| | | | | | | |
48| | | | | | | |
49| | | | | | | |
50| | | | | | | |

[/table]

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1| hallisna | 24 | 3 kasım | 10 ağustos | 68 | | | |
2| canzi3445 | 29 | 25 ekim | 1 ağustos | | | |
3| gulayyusuf | 26 | 3 kasım |10 ağustos | | | |
4|hecababe | 27| 30 ekim| 6 ağustos| | | |
5| pamuksel| 28|1 kasım |8 ağustos | | | |
6|aylinda |31 |6 kasım |13 ağustos |48 | | |
7|mehlika58 |27 |26 ekim |2 ağustos | | | |
8|dinono |30 |1kasım |10 ağustos | | | |
9| esterya|36 |30 ekim |6 ağustos | | | |
10|arasa |28 |3 kasım |10 ağustos | | | |
11| Allegra|28 |5 kasım | | | | |
12| ozzyy|30 |1 kasım |8 ağustos | | | |
13|EBRU2205 |35 |27ekim |2 ağustos | | | |
14|ersasu29 | 29| 13 kasım |20 ağustos | | | |
15| elif_sena|25 |22 ekim |13 ağustos | | | |
16|yagmur38 | | | | | | |
17| h2o| | | | | | |
18| sag| | | | | | |
19|ILGIN06 | | | | | | |
20| | | | | | | |
21| | | | | | | |
22| | | | | | | |
23| | | | | | | |
24| | | | | | | |
25| | | | | | | |
26| | | | | | | |
27| | | | | | | |
28| | | | | | | |
29| | | | | | | |
30| | | | | | | |
31| | | | | | | |
32| | | | | | | |
33| | | | | | | |
34| | | | | | | |
35| | | | | | | |
36| | | | | | | |
37| | | | | | | |
38| | | | | | | |
39| | | | | | | |
40| | | | | | | |
41| | | | | | | |
42| | | | | | | |
43| | | | | | | |
44| | | | | | | |
45| | | | | | | |
46| | | | | | | |
47| | | | | | | |
48| | | | | | | |
49| | | | | | | |
50| | | | | | | |

[/table]

Son düzenleme:

bende kendimi ekledim

Elifçim tebrik ederim canım.a.s.Benim topiğime o kadar güzel mesaj yollamışsın ki.
iyi bir insan olduğunu anlamıştım.Sen anneliği sonuna kadar hakediyorsun kardeşim.
Allah evladını sağlıkla eline versin İnşallah.

Selam kızlar ben bugün dayanamadım bir de kan testi yaptırdım 447 çıktı yani 4. haftam bitip 5e giriyorum sanırım bu durumda değil mi? Dr.umu aradım ama ulaşamadım pzt tekrar arayıp randevu alıcam önümüzdeki haftaya... Benim çok belim ağrıyo ve çok çabuk yoruluyorum kızlar yaa sizde de aynı durum var mı??

Bugün eşimin babaanesi dedi ki, yoksa sen hamilemisin? Hayır dedim, göğüslerin falan şişmiş saklamıyosun dimi dedi!! Bende hayır değilim dedimkaydirigubbakcemile3 Yaa ne varsa bu yaşlılarda var, gebelik testi falan hikaye vallakaydirigubbakcemile3

Evet değerin gayet normal maşallah. Benimde regl olacakmışım gibi sancım oluyo arada bir.

elam arkadaşlar bugünü kurtaran tek olay şu ticker ım oldu

Hep hayalini kurardım bende hemen yaptım, çok mutlu oldum. Hayırlı olsun:lepi:

Bende bu konuyu düşünüyordum, acaba vurulsam mı diye. Hamilelere yaptıkları aşı daha farklıymış. :uhm:

Hallisna geçmiş olsun, inşallah hepimiz bebeklerimizi bir an önce görür kalp atışlarını duyarız. Bende sabırla bekliyorum, çok geçmiş olsun. Bu arada liste çok güzel olmuş ama besmelesini de eklermisin? Allah razı olsun ellerinize sağlık.

Kızlar selam,kısmetse yakında aranızda olacağım.

Berra bekliyoruz inşallah :)

aylinda sagol cnm cumaya kadar bekleyecegim artık

Esterya hepimizde aynı telaşlar, inşallah hepimiz görürüz hayırlısıyla:Saruboceq:

ben 22 yaşındayım ,son adet tarihim 3 kasım, hamile kaldığım kilo 65.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…