- Konu Sahibi neslihan165
-
6+0 da kalp atısını gormemiz gerekirdi ama goremedik cok korkuyorum kızlar
sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inş.. liste sürekli çoğalsın.. RABBİM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..Günaydın!! Hallisna ellerine sağlık çok güzel olmuşkaydirigubbakcemile5
Maşallahlistemiz güzel gidiyor, tüm arkadaşlara selamlar. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın inşallah:Saruboceq:
kızlar dun gece kanamam oldu dr igne verdi, bugun dinlenmedeyim, kese bozulmamıs minik bebegi gordu fakat henuz kalp atımı goremedi, haftaya cuma tekrar gidecegim
canım dün akşam ve bu sabah benimde kahverengi lekelenmem başladı.. doktor aspirini ve kan sulandıcı iğneyi kesmemi söyledi ve çarşamba olan kontrolü pazartesiye aldırdı..6+0 da kalp atısını gormemiz gerekirdi ama goremedik cok korkuyorum kızlar
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1| hallisna | 24 | 3 kasım | 10 ağustos | 68 | | |
2| canzi3445 | 29 | 25 ekim | 1 ağustos | | | |
3| gulayyusuf | 26 | 3 kasım |10 ağustos | | | |
4|hecababe | 27| 30 ekim| 6ağustos| | | |
5| pamuksel| 28|1kasım |8ağustos | | | |
6|aylinda|31 |6 kasım |13 ağustos |48 | | |
7| | | | | | | |
8| | | | | | | |
9| | | | | | | |
10| | | | | | | |
11| | | | | | | |
12| | | | | | | |
13| | | | | | | |
14| | | | | | | |
15| | | | | | | |
16| | | | | | | |
17| | | | | | | |
18| | | | | | | |
19| | | | | | | |
20| | | | | | | |
21| | | | | | | |
22| | | | | | | |
23| | | | | | | |
24| | | | | | | |
25| | | | | | | |
26| | | | | | | |
27| | | | | | | |
28| | | | | | | |
29| | | | | | | |
30| | | | | | | |
31| | | | | | | |
32| | | | | | | |
33| | | | | | | |
34| | | | | | | |
35| | | | | | | |
36| | | | | | | |
37| | | | | | | |
38| | | | | | | |
39| | | | | | | |
40| | | | | | | |
41| | | | | | | |
42| | | | | | | |
43| | | | | | | |
44| | | | | | | |
45| | | | | | | |
46| | | | | | | |
47| | | | | | | |
48| | | | | | | |
49| | | | | | | |
50| | | | | | | |
[/table]
selam arkadaslar .. benimde son adet tarihime gore 7 haftalik hamilesin dedi doktorum sonra alttan ecografi yapti 5 haftalik bu gec dollenme olmus dedi .. kalp atislarini duyamadik ama gorduk iki milimetrecik bi hayat var icimde
simdiye kadar hep temmuz annelerine yaziyordum doktor 28 temmuz demisti bugun itibari ile agustos 13 e cikti dogum tarihim ..
ben listeyi goremedim benide listeye ekleyebilirmisiniz ?
son adet tarihim 22 ekim ..
yasim 25 ..
hamile kaldigim kilo 60 ..
beklenen dogum tarihi 13 agustos ..
Ay sabrına hayran oldum :) ben daha idrar testinde çok silik bir ikinci çizgi gördüğümde 3 yakın arkadaşıma ve anneme haber verdim. Kan testi sonucunu aldıktan sonra herkese söyledim :) Çok sabırsız bir insanım yapı olarak dayanamazdım :))
Selam kızlar ben bugün dayanamadım bir de kan testi yaptırdım 447 çıktı yani 4. haftam bitip 5e giriyorum sanırım bu durumda değil mi? Dr.umu aradım ama ulaşamadım pzt tekrar arayıp randevu alıcam önümüzdeki haftaya... Benim çok belim ağrıyo ve çok çabuk yoruluyorum kızlar yaa sizde de aynı durum var mı??
elam arkadaşlar bugünü kurtaran tek olay şu ticker ım oldu
Kızlar doktorunuz domuz gribi aşısı ile ilgili birşey dedimi? Ben bugün benimkine sordum eğer yakalanırsak hayati tehlikemiz olurmuş solunum yetmezliği gibi ve bebeği büyük ihtimalle kaybedermişiz. Bende vurulmaya karar verdim.Doktorum bizim milletimiz herşeyi abartmayı seviyor, yapılan her aşının riskleri var ama bu çok düşük bir ihtimal eğer yakalanırsan daha büyük bir tehlike içine girersin dedi.
sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inş.. liste sürekli çoğalsın.. RABBİM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
canım dün akşam ve bu sabah benimde kahverengi lekelenmem başladı.. doktor aspirini ve kan sulandıcı iğneyi kesmemi söyledi ve çarşamba olan kontrolü pazartesiye aldırdı..
istirahat önerdi,bu şekilde lekelenmelerin olabileceğini söyledi ama....
önceki acı tecrübeden sonra korku ve endişe insanın yakasını bırakmıyor işte...
ALLAH sağlık-sıhhat versin inş bebişlerimize.. sonumuz güzel olsun inş bu defa..
şunu da ekleyeyim,haklısın önceki durumun seni endişelendiren ama bencede henüz kalp atışı için erken.. bu defa herşey güzel olacak inş..
Kızlar selam,kısmetse yakında aranızda olacağım.
aylinda sagol cnm cumaya kadar bekleyecegim artık
Güz:sm_cool:elim senle herşeyimiz aynı benim da sat 3 kasım ve 19 Aralık randevum ben de heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?