- Konu Sahibi neslihan165
-
merhaba arkadaşlar ben ağustos annesi olacağım inşallah...kesemi gördük kalp atışı için 21 ine gün verdi....çok korkuyorum duyabilecek miyim acaba
Rahat ol canım görmemen için hiçbir neden yok. Bende yarın görücem bebişimin kesesini inşallah...
hoşbulduk canımILGIN06 hoşgeldin , bebişin hayırlı olsun allah sağlıklı bebeğini kolayca kucağına almanı nasip etsin inşallah. Yarın ben de ilk Dr. tecrübemi sizin paylaşırım inşallah iyi geçer akşam yine uyuyamıyacam sanırım heyecandan :))
hadi inşallah canım..,hayırlı haberlerle gel....önce kese için heyecanlı idim şimdi kalp atışı için...çok kötü şeyler okuyup duyuyoruz allah korusun,o yüzden çok korkuyorum...senin sat ne zamandı
Benim satım 6 kasımdı canım. Evet haklısın insan ister istemez çok korkuyor hele benim 3-4 gün kahverengi akıntım ve son gün biraz kan geldi, ağlamakdan mahvoldum bebeğim düşüyor sandım. Allah kimseye yaşatmasın, inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi. Senin satın ne zamandı canım?
Benim SAT'ım 27 ekimdi ama ben vücut sıvılarımı izledim internetten okumuştum şeffaf iki parmak arasında uzayan sıvı geldiğinde yumurtlama olduğu yazıyordu ki bu da 20 kasımdı ve o gün birlikte olduk ve bingo ... 20 kasımda yumurtladıysam acaba bebek kaç haftalık oluyor bunu bir türlü anlayamadım internet hesaplamalarında SAT'ı baz alıyor 6 haftalık diyor ama bence 4 haftalık olması gerekiyor. Dr. kaç haftalık olduğunu da söylüyor mu ?
ersasu bence geç döllenme olabilir senin değerin baya iyi aslında benim adetim 3 gün geçince 40tı...24 kasımda baktırmıştım,sonra 30 kasımda baktırdım 693 çıktı...allah sağlıkla kucağımıza aldırsın
ayyy inanamıyorumm ağustos anneleride gelmişşş. ne kadar çabuk geçiyor zaman. ben nisan sonu alacağım kısmetse kızımı kucağıma. sizlerinde inşallah hamileliği sağlıklı ve su gibi geçsin
Ya bendeki tek hamilelik belirtisi o , hamileliğimi öğrenmeden öncesinde başladı resmen bir gaz bombasıyım ve karnım davul gibi şişiyor gazdan. Ya birde öyle garip birşeyki geldimi tutamıyorsun çoğu zaman iş yerinde tuvalete yetişemiyorum ben. Birgün rezil olmakdan çok korkuyorum bu yüzden:kedi:
sizlerin başka çocuğunuz var mı ? miğde bulantısı durumlarınız başladı mı ? Ben de daha bulantı yok , koku hassasiyeti yok bayramda çok hafif bir başdönmesi olmuştu ama artık o da yok daha erken mi acaba ? Yanlızca heran hastalanacakmışım gibi kasıklarımda sancı kasılma var...
ayyy inanamıyorumm ağustos anneleride gelmişşş. ne kadar çabuk geçiyor zaman. ben nisan sonu alacağım kısmetse kızımı kucağıma. sizlerinde inşallah hamileliği sağlıklı ve su gibi geçsin
Valla ben dayanamadım kız , erkek kardeşime ve anneme söyledimmmm annem şoka girdi çünkü eşim de ben de çocuk yapmıyacaz falan diyip duruyorduk 8 senedir , kardeşilerim çok sevindiler ... eşimin ailesine daha söylemedik eşim yarın dr'u beklememiz gerektiğini söylüyor ama dayanamadım ne yapayım :)))) inşallahh iyi geçer dr olayı , çok teşekkürler
kızlar beni de listeye ekleyin!
sat:3 kasım
dogum:10 ağustos
keseyi gördük,19 aralıkta inşallah kalp atışlarını duyarız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?