Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

ersasu bence geç döllenme olabilir senin değerin baya iyi aslında benim adetim 3 gün geçince 40tı...24 kasımda baktırmıştım,sonra 30 kasımda baktırdım 693 çıktı...allah sağlıkla kucağımıza aldırsın

Rahat ol canım görmemen için hiçbir neden yok. Bende yarın görücem bebişimin kesesini inşallah...

hadi inşallah canım..,hayırlı haberlerle gel....önce kese için heyecanlı idim şimdi kalp atışı için...çok kötü şeyler okuyup duyuyoruz allah korusun,o yüzden çok korkuyorum...senin sat ne zamandı

ILGIN06 hoşgeldin , bebişin hayırlı olsun allah sağlıklı bebeğini kolayca kucağına almanı nasip etsin inşallah. Yarın ben de ilk Dr. tecrübemi sizin paylaşırım inşallah iyi geçer akşam yine uyuyamıyacam sanırım heyecandan :))

hoşbulduk canım
korkma canım,inş güzel haberler alacaksın....ben de pazartesi yaşadım aynı heyecanı...dr karından baktı....o an insan çok korkuyor keseyi görecek mi acaba diye..heyecanını anlıyorum..ben 21ini nasıl bekleyeceğim bilmiyorum....
keseyi görünce kalp atışı heyecanınız olacak inş..a.s.

Benim satım 6 kasımdı canım. Evet haklısın insan ister istemez çok korkuyor hele benim 3-4 gün kahverengi akıntım ve son gün biraz kan geldi, ağlamakdan mahvoldum bebeğim düşüyor sandım. Allah kimseye yaşatmasın, inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi. Senin satın ne zamandı canım?

kıyamam...benim sat 28 ekimdi amadr 4 gün geç döllendiğini söyledi...gittiğimde kese 11mmdi.korkma kanama normal diyor arkadaşlar,benim kanamam olmadı,olur mu bilemiyorum....şimdi atlatmışsın şükür...amina.s.

Benim SAT'ım 27 ekimdi ama ben vücut sıvılarımı izledim internetten okumuştum şeffaf iki parmak arasında uzayan sıvı geldiğinde yumurtlama olduğu yazıyordu ki bu da 20 kasımdı ve o gün birlikte olduk ve bingo ... 20 kasımda yumurtladıysam acaba bebek kaç haftalık oluyor bunu bir türlü anlayamadım internet hesaplamalarında SAT'ı baz alıyor 6 haftalık diyor ama bence 4 haftalık olması gerekiyor. Dr. kaç haftalık olduğunu da söylüyor mu ?

kesenin çapına göre söylüyor canım zaten şunu da söyledi doktor,kimse gününde yumurtlamıyormuş

Ilgın saol bilgi için, bende 10 unda baktırdım birde 14 ünde baktırayım diyorum. Çünkü doktora gitmeme daha çok var.

sizlerin başka çocuğunuz var mı ? miğde bulantısı durumlarınız başladı mı ? Ben de daha bulantı yok , koku hassasiyeti yok bayramda çok hafif bir başdönmesi olmuştu ama artık o da yok daha erken mi acaba ? Yanlızca heran hastalanacakmışım gibi kasıklarımda sancı kasılma var...

Son düzenleme:
ayyy inanamıyorumm ağustos anneleride gelmişşş. ne kadar çabuk geçiyor zaman. ben nisan sonu alacağım kısmetse kızımı kucağıma. sizlerinde inşallah hamileliği sağlıklı ve su gibi geçsin

Çok teşekkürler canım , Senin de hamileliğin su gibi ve sağlıklı geçsin inşallah sağlıklı güzel Duru bebeği kucağına alırsın , İnşallah vatana millete , ailesine hayırlı bir evlat olsun. Sevgiler:1hug:

kaydirigubbakcemile3 aynen bende öyleyim kaydirigubbakcemile3

Bizim ilk olacak bu kısmetse, başka çocuğumuz yok. Belirti bende de yok sadece göğüslerim şiş her regl öncesinde olduğu gibi, karnım şiş bir de gaz problemim var:kedi:

ayyy inanamıyorumm ağustos anneleride gelmişşş. ne kadar çabuk geçiyor zaman. ben nisan sonu alacağım kısmetse kızımı kucağıma. sizlerinde inşallah hamileliği sağlıklı ve su gibi geçsin

Dimples teşekkürler, Rabbim hepimizin hamileliğini sağlıklı etsin inşallaaahhh!!

Aylin, Ilgın, Ebru kıslar inşallah doktordan güzel haberlerle dönersiniz. Bişey sorucam ailenize, arkadaşlarınıza söylediniz mi?

Valla ben dayanamadım kız , erkek kardeşime ve anneme söyledimmmm annem şoka girdi çünkü eşim de ben de çocuk yapmıyacaz falan diyip duruyorduk 8 senedir , kardeşilerim çok sevindiler ... eşimin ailesine daha söylemedik eşim yarın dr'u beklememiz gerektiğini söylüyor ama dayanamadım ne yapayım :))))

maşallahhh çok tatlııı , sağlık ve mutluluk, vatana millete hayırlı bir evlat olmasını diliyorum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…