Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

selam arkadaslar .. benimde son adet tarihime gore 7 haftalik hamilesin dedi doktorum sonra alttan ecografi yapti 5 haftalik bu gec dollenme olmus dedi .. kalp atislarini duyamadik ama gorduk iki milimetrecik bi hayat var icimde
simdiye kadar hep temmuz annelerine yaziyordum doktor 28 temmuz demisti bugun itibari ile agustos 13 e cikti dogum tarihim ..

ben listeyi goremedim benide listeye ekleyebilirmisiniz ?

son adet tarihim 22 ekim ..
yasim 25 ..
hamile kaldigim kilo 60 ..
beklenen dogum tarihi 13 agustos ..

Arkadaşım hoşgeldin aramıza Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin.

Hoşgeldin canım , bebeğin hayırlı olsun , hamileliğin su gibi kolayca geçsin inşallah. Bir liste yok sanırım ben göremedim, Ben de yarın dr'a gidecem çizelgem doğru değil SAT'a göre internetten hesaplamıştım :)) Tekrar hayırlı olsun , Sevgiler

:CüvCüv: 2010 AĞUSTOS ANNELERİ :CüvCüv:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

İSİM...........................YAŞ.......................SAT.................MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ..................CİNSİYET

*.yagmur38...........?
*.canzi3445....................29........................25 ekim.........................1 ağustos-kalp atışlarını duydu çok şükür:Saruboceq:
*.gulayyusuf....................26........................3 kasım........................10 ağustos
*.hecababe.....................27.......................30 ekim..........................6 ağustos
*.h2o.................?
*.pamuksel.....................28.........................1 kasım........................8 ağustos
*.aylinda.......................31.........................6 kasım........................13 ağustos
*.mehlika58....................27........................26 ekim.........................2 ağustos
*.dinono........................30.........................1 kasım........................10 ağustos
*.esterya.......................36........................30 ekim.........................6 ağustos
*.sag.................?
*.hallisna.......................24.........................3 kasım.......................10 ağustos
*.arasa.........................28.........................3 kasım.......................10 ağustos
*.Allegra.......................28..........................5 kasım.......................?
*.ozzyy........................30..........................1 kasım.........................8 ağustos
*.EBRU2205...................35.........................27 ekim..........................2 ağustos
*.ersasu........................29........................13 kasım........................20 ağustos
*.ILGINO6.....................?
*.elif_sena.....................25........................22 ekim.........................13 ağustos
*.

Emanetin var RABBİM.... Sen koru onları.

Biz daha kimseye söylemedik, doktora gidelim söyleyeceğiz inşallah. Ama içim taşıyo söylememek için zor dayanıyorumdelikafadulden

Allahım bebekleriniziz saglıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin

2009 nisan annesiyim...

Teşekkür ederiz Urla, Rabbim bize de senin ki gibi bir melek nasip etsin, güle güle büyüt yavrunu inşallahhh:Saruboceq:

Teyzeleri bu akşam kesemizi gördük haftaya cumada Allahın izniyle pıtpıtlarımızı duyacağız.

Maşallah ne güzel, darısıda bizlere olsun:Saruboceq:

Hoşgeldin!! Hayırlı hamilelikler olur inşallah hepimize.
Belki doktora gidince benimde günler değişebilir bende kendim hesapladım çünkü.

Günaydın!! Hallisna ellerine sağlık çok güzel olmuşkaydirigubbakcemile5
Maşallah listemiz güzel gidiyor, tüm arkadaşlara selamlar. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın inşallah:Saruboceq:

Evet canım daha ilk gün herkese söyledim ben :) eşime akşam süpriz yaptım ama öncesinde eşimden başka herkes duydu :) Bu arada şimdi doktordan geldim keseyi gördü dış gebelik değil ama kalp atışlarını görene kadar sağlıklı bir gebelik olduğunuda söyleyemeyiz dedi. Bu arada nokta gibi bir karartı gösterdi ve küçücükdü zaten, hiç çapını falan ölçmedi. Benim 5 hafta 1 günlük bugün gelişimi normal dedi, demekki ben zamanında yumurtlamışım.

Ay ne güzel, hadi darısıda kalp atışlarına olur inşallah:Saruboceq: Ben daha kimseye söylemedim, sadece eşim ve ben biliyoruz, birde siz kaydirigubbakcemile3 İnşallah herşey yolunda gider de herkese mutlu haberi öyle veririz.

Ay sabrına hayran oldum :) ben daha idrar testinde çok silik bir ikinci çizgi gördüğümde 3 yakın arkadaşıma ve anneme haber verdim. Kan testi sonucunu aldıktan sonra herkese söyledim :) Çok sabırsız bir insanım yapı olarak dayanamazdım :))

Aminnn canım inşallah kalp atışlarınıda duyarız hepimiz :)

akşamları o kadar midem yanıyor ki, 1-2 çay kaşığı renie-duo alıyorum, çoğu zarar vermesin diye şüpheyle.. elma yiyorum...dün özellikle fenaydı...neyse bişekilde uyuyabildm...ama sabh 6 civarı safra mı derler hani, acı acı onu kustum braz da kanlı hatta... sabah kusmalarım genelde çubuk kraker sonrası olunca safra acısı olmuyordu ama bu gafil avladı, baya acı oldu tabi mide de geceden beri yanıyordu zaten.....
oooy...oyyy....daha bu kadar yeniyken midede yanma erken diilmiki....var mı sizlerde...yediklerim mi yaptı acep..ekşili bi yemek, yoğurtlu kızaartma ve braz da meyveli soda yemştim...7 civarı geç de diil...

kızlar dun gece kanamam oldu dr igne verdi, bugun dinlenmedeyim, kese bozulmamıs minik bebegi gordu fakat henuz kalp atımı goremedi, haftaya cuma tekrar gidecegim

kızlar dun gece kanamam oldu dr igne verdi, bugun dinlenmedeyim, kese bozulmamıs minik bebegi gordu fakat henuz kalp atımı goremedi, haftaya cuma tekrar gidecegim

Canım ya sakın moralini bozma benimde tam 4 haftalıkken 3 gün kahverengi lekeler geldi sonra da kan geldi bana da doktorum çok kanaman olmadığı için iğne vermiyorum sadece progestan içeren jel verdi her gün bir tüp sıkıyorum vajinal yoldan canım o günden beri çok şükür hiçbirşey gelmedi. Bu tür kanamalar olabiliyormuş hamilelerin %30 unda hatta bazıların 9 ay kanaması oluyormuş canım. Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

Kızlar doktorunuz domuz gribi aşısı ile ilgili birşey dedimi? Ben bugün benimkine sordum eğer yakalanırsak hayati tehlikemiz olurmuş solunum yetmezliği gibi ve bebeği büyük ihtimalle kaybedermişiz. Bende vurulmaya karar verdim.Doktorum bizim milletimiz herşeyi abartmayı seviyor, yapılan her aşının riskleri var ama bu çok düşük bir ihtimal eğer yakalanırsan daha büyük bir tehlike içine girersin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…