- Konu Sahibi neslihan165
-
Teyzeleri bu akşam kesemizi gördük haftaya cumada Allahın izniyle pıtpıtlarımızı duyacağız.
Teyzeleri bu akşam kesemizi gördük haftaya cumada Allahın izniyle pıtpıtlarımızı duyacağız.
canım hayırlı olsun seni nerden hatırlıyorum
selam arkadaslar .. benimde son adet tarihime gore 7 haftalik hamilesin dedi doktorum sonra alttan ecografi yapti 5 haftalik bu gec dollenme olmus dedi .. kalp atislarini duyamadik ama gorduk iki milimetrecik bi hayat var icimde
simdiye kadar hep temmuz annelerine yaziyordum doktor 28 temmuz demisti bugun itibari ile agustos 13 e cikti dogum tarihim ..
ben listeyi goremedim benide listeye ekleyebilirmisiniz ?
son adet tarihim 22 ekim ..
yasim 25 ..
hamile kaldigim kilo 60 ..
beklenen dogum tarihi 13 agustos ..
Valla ben dayanamadım kız , erkek kardeşime ve anneme söyledimmmm annem şoka girdi çünkü eşim de ben de çocuk yapmıyacaz falan diyip duruyorduk 8 senedir , kardeşilerim çok sevindiler ... eşimin ailesine daha söylemedik eşim yarın dr'u beklememiz gerektiğini söylüyor ama dayanamadım ne yapayım :))))
Allahım bebekleriniziz saglıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin
2009 nisan annesiyim...
selam arkadaslar .. benimde son adet tarihime gore 7 haftalik hamilesin dedi doktorum sonra alttan ecografi yapti 5 haftalik bu gec dollenme olmus dedi .. kalp atislarini duyamadik ama gorduk iki milimetrecik bi hayat var icimde
simdiye kadar hep temmuz annelerine yaziyordum doktor 28 temmuz demisti bugun itibari ile agustos 13 e cikti dogum tarihim ..
ben listeyi goremedim benide listeye ekleyebilirmisiniz ?
son adet tarihim 22 ekim ..
yasim 25 ..
hamile kaldigim kilo 60 ..
beklenen dogum tarihi 13 agustos ..
:CüvCüv: 2010 AĞUSTOS ANNELERİ :CüvCüv:
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
İSİM...........................YAŞ.......................SAT.................MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ..................CİNSİYET
*.yagmur38...........?
*.canzi3445....................29........................25 ekim.........................1 ağustos-kalp atışlarını duydu çok şükür:Saruboceq:
*.gulayyusuf....................26........................3 kasım........................10 ağustos
*.hecababe.....................27.......................30 ekim..........................6 ağustos
*.h2o.................?
*.pamuksel.....................28.........................1 kasım........................8 ağustos
*.aylinda.......................31.........................6 kasım........................13 ağustos
*.mehlika58....................27........................26 ekim.........................2 ağustos
*.dinono........................30.........................1 kasım........................10 ağustos
*.esterya.......................36........................30 ekim.........................6 ağustos
*.sag.................?
*.hallisna.......................24.........................3 kasım.......................10 ağustos
*.arasa.........................28.........................3 kasım.......................10 ağustos
*.Allegra.......................28..........................5 kasım.......................?
*.ozzyy........................30..........................1 kasım.........................8 ağustos
*.EBRU2205...................35.........................27 ekim..........................2 ağustos
*.ersasu........................29........................13 kasım........................20 ağustos
*.ILGINO6.....................?
*.elif_sena.....................25........................22 ekim.........................13 ağustos
*.
Emanetin var RABBİM.... Sen koru onları.
Bizim ilk olacak bu kısmetse, başka çocuğumuz yok. Belirti bende de yok sadece göğüslerim şiş her regl öncesinde olduğu gibi, karnım şiş bir de gaz problemim var:kedi:
Dimples teşekkürler, Rabbim hepimizin hamileliğini sağlıklı etsin inşallaaahhh!!
Aylin, Ilgın, Ebru kıslar inşallah doktordan güzel haberlerle dönersiniz. Bişey sorucam ailenize, arkadaşlarınıza söylediniz mi?
Evet canım daha ilk gün herkese söyledim ben :) eşime akşam süpriz yaptım ama öncesinde eşimden başka herkes duydu :) Bu arada şimdi doktordan geldim keseyi gördü dış gebelik değil ama kalp atışlarını görene kadar sağlıklı bir gebelik olduğunuda söyleyemeyiz dedi. Bu arada nokta gibi bir karartı gösterdi ve küçücükdü zaten, hiç çapını falan ölçmedi. Benim 5 hafta 1 günlük bugün gelişimi normal dedi, demekki ben zamanında yumurtlamışım.
Ay ne güzel, hadi darısıda kalp atışlarına olur inşallah:Saruboceq: Ben daha kimseye söylemedim, sadece eşim ve ben biliyoruz, birde siz kaydirigubbakcemile3 İnşallah herşey yolunda gider de herkese mutlu haberi öyle veririz.
Ay ne güzel, hadi darısıda kalp atışlarına olur inşallah:Saruboceq: Ben daha kimseye söylemedim, sadece eşim ve ben biliyoruz, birde siz kaydirigubbakcemile3 İnşallah herşey yolunda gider de herkese mutlu haberi öyle veririz.
kızlar dun gece kanamam oldu dr igne verdi, bugun dinlenmedeyim, kese bozulmamıs minik bebegi gordu fakat henuz kalp atımı goremedi, haftaya cuma tekrar gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?