Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

sirius06 cok haklısın galıba kımse agustos annesı olmak ıstemıyor...
bır sıkıntısı mı var acaba:))) burcu mu kotu:)))
neyse sıkıntısı bılelımbarı:))

ömürüm güzel yavrum iyiki geldin.iyiki...
bugün öğretmenler günü hediyesi olsun diye daha 4 gün varken kan testiyle öğrenmiştim..çok şükür....

Walla bılemıcem dıger topıklerr aylar Öncesınden doluyoo kımse Çocugunun aslan burcu olmasını ıstemıo galıba:))

galiba bende ağustos annesi olucaaaammmmm bu gün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı şoktayım kızlar yarın erkenden kan testi yaptırmaya gidicem hastaneye inşallah ordada pozitif çıkaaarrrr nolurr dua edin Yüce Allahım herkeze versin inşallah herkezin kucağını doldursun en hayırlılarıyla kızlaaarrrrrrr

ilk tebrik benden.hemde 24 kasımda...hamilesin bence.tebrik ederim canım.sağlıkla kavuş yavruna...

Bir tebrik de benden olsun. Hiç kan testiyle falan uğraşmana gerek yok. HAMİLESİN. TebriklerzemuszemusBen de kan testi yaptırmadım. İki hamileliğimde de hesapladım, 6 haftalıkken ultrasonda gördüm

24 Kasım benim de son adet tarihimdi. 9 ay boyunca her doktor randevumda söylemiştim. Aaah, ah, neredeeen nereyeopuyorumnanaktanÇok şükür sağ salim aldım meleğimi kollarıma. Darısı başına:Saruboceq:

24 Kasım benim de son adet tarihimdi. 9 ay boyunca her doktor randevumda söylemiştim. Aaah, ah, neredeeen nereyeopuyorumnanaktanÇok şükür sağ salim aldım meleğimi kollarıma. Darısı başına:Saruboceq:

oyy çok şükür almışın canım maşşallah darısı bana inşallah

merhaba arkadaşlar bende akşam test yaptım çift çizgi sonrasında hemen kan testine gttim oda pozitif hamileyyimmm 25 ekim sat 1 ağustos çıkıyor doğum ama muhtemelen 2010 temmuz anneside olabilirim allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin olmayan herkesede en kısa zamanda nasip etsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayyağustos anneleri de gelmeye başlamış biz eskidik hayırlı olsun kızlar bebekleriniz ALlah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin

Aman aman gözün aydın canımalkisalkisalkisAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

ay kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi ben de ağustos doğumluyum ama benim bebiş mayısta gelcek güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle

topiğimizin ilk annelerii hayırlı olsun bebişleriniz allah kucagınıza almayı nasip etsin :ecrin_bebek:içimizden anlayan biri agustos anneleri listesini ayapabilirmi hamişlerimiz gelioo listemiz eksikkopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım aramıza biri daha katıldı ayyyy çok heycanlıyımmmm daha bebeğimin kesesi 10 milimmişşşşş :):):)

hepinize çok teşekkür ederim canlarım allahım olamayan ve isteyen herkese nasip etsin evet her zaman buralarda olan biri liste yapabilirse iyi olur gerçeketen

Ben 2009 ağustos annesiyim. Geçen yıl kasım son adet tarihimdi. 9 ay boyunca bu sitede arkadaşlarla yazıştık ve heyecanlı bekleyişin sonunda bebişlerimizi kucağımıza aldık. Darısı başınıza. Yazdıklarınızı okuyunca geçmiş gözümün önünden geçti.
Şimdi mm leri sayıyorsunuz sonra cm.leri sayacaksınız, gramlar kilolara dönüşecek. testler başlayacak, 2 li test, 3 lüsü, 4lüsü... derken hazırlıklar başlayacak bodyler, hastane çıkışları, banyo malzemeleri, alt açmalar, onu mu alsam bunu mu alsam, gecelik takımları... Bir de bakmışsınız kucağınızda minnacık meraklı bir çift göz sizi süzüyor. Allah hepinizi o günlere eriştirsin. Sorularız olursa 2009 Ağustos annelerine sorabilirsiniz.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…