emsalciğim ne gibi belirtilerin oldu yazabilirmisin testten önce ...
canım herşey dile kolay bu sefer umutlanmak yok dedim daha rahatsın dsedim ama yok ben kendimi kandırmışım düşündüğüm kadar güçlü değilmişim,benim asıl sıkıntım şimdi basşaladı ilacım bitti çünkü 1. aşılamada ilaç bitti ve ben ertesi gün hastalandım şimdi onun sıkıntısı var normalde p.tesi test günüm ama o güne kalmıcak gibi bir his vaar içimde uyku düzenim altüst oldu dün gece 3 tü ve ben hala uyuyamamıştım ,aldım karşıma başbakanı sağlık bakanını bi güzel dert yandım neden bizi bu kadar strese sokuyorsunuz ne demek kısıtlı rapor hakkı nedemek 3 deneme,yüce mevlam nasip etmezse 3 ten sonra bi başımıza mı kalcaz dedim ,hani bizim psikolojik desteğimiz nerde ... daha neler neler ,sonu olmayan bir yolda yürüyor gibi hissediyorum kendimi shiç bir zaman ulaşamıcakmışım gibi geliyor
doğru söylüyosun canım imkanlar biraz daha iyi olsa devlet 5 e kadar çıkarsa beni en çok bu raporlar biterse ben napıcam diye siterese girmiştim ya tutmazsa derken derken tutmadı. kafandan o psikolojiyi at bu seferki aşılaman çok farklı olucak buna inan. ben kendimi yıpratmadım çünki doktorum bana yüzde 10 şansımız var demişti buna kendimi hazırladım inşallah olur olmazsada tüp bebek daha iyi en azından ona güvenicez
slm kızlar bugün dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım ve sonuç 246.7 yani hamileyiiiimmm Allah'ım isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip kısmet etsin.Yarın dr kontorlüm var bakalım doktorcum ne diyecek inşallah herşey yolunda der ve zamanı geldiğinde bebeğimin kalp atışlarını duyarım.
bugün yine kontrolüm vardı veee 12mm lik yumoşum bugün 17.5 tu.ve ovitrelle verdi bugün gece 10de vurulacam.ve pazartesi sabah 10da aşılamam olacak hayırlısıyla:30
yalnız bu ovitrelleye rapor çıkıp almıyormuyduk bugün ben 74tl ye aldım.sanki daha önce raporla alınıyordu.eczanedeki kız raporsuz dedi ama.yakınlarda alan varsa bilgilendirirse sevinirim.birde drum söylemedi nereden vurulacağım.nereden vurulacam acaba?birde bayrama memlekete gidecem yolculuk yapabirmiyim acaba?
ay ne çok sordum:
Merhaba ovitrelle geçen yıl bende almıştım rapor olmuyor ona ve pahalı gerçekten benimkini göbekten yapmışlardı muhtemelen senin ki de göbekten yapılır acıtmıyor merak etme aşılamadan sonra normalde yolculuk olmayacak diye bir kısıtlama getirilmiyor ama dr una danışmalısın mutlaka.Sevgiler...
evettttt aşılamanın 13. gününü 14 üne bağlayan şu saatlerde adet olmuş bulunmaktayım,pregeston bittiğinden beri sürekli üzülüp ağladığım ve uykuları kaçırdığım için şu an bi rahatlama var,psikopata bağladım iyice,p.si dr gidip 3. başlamak istediğimi söylicem umarım bayram engel olmaz,3. den hiççççççççççççççççççççççççççççççççççç ümidim yok sadece tüp bebek raporu için yaptırıcam,4 yumurtayla 136 milyon sperm hiç mi karşılaşmazlar canım,bu kadar mı namuslu benim yum urtalar bi açılıp saçılıp kabul edemediler içlerine alamadılar o kaaaaaadar spermden 1 tanesiniacaba diyorum bi rahim filmi daha mı çektirsem 3 drumda farklı sonuçlar söylediler,neyseeeeee
canlarım allah hamiş haberleriyle dolup taşırsın,sizlerin haberleriyle de mutlu oluyorum ben
arkadaşlar aşılamanın 11. günü dayanamadım test yaptırdım sonuç 17,63 çıktı. bugün tekrar kan verdim bakalım yükselecek mi? sizce hamilemiyim?
evettttt aşılamanın 13. gününü 14 üne bağlayan şu saatlerde adet olmuş bulunmaktayım,pregeston bittiğinden beri sürekli üzülüp ağladığım ve uykuları kaçırdığım için şu an bi rahatlama var,psikopata bağladım iyice,p.si dr gidip 3. başlamak istediğimi söylicem umarım bayram engel olmaz,3. den hiççççççççççççççççççççççççççççççççççç ümidim yok sadece tüp bebek raporu için yaptırıcam,4 yumurtayla 136 milyon sperm hiç mi karşılaşmazlar canım,bu kadar mı namuslu benim yum urtalar bi açılıp saçılıp kabul edemediler içlerine alamadılar o kaaaaaadar spermden 1 tanesiniacaba diyorum bi rahim filmi daha mı çektirsem 3 drumda farklı sonuçlar söylediler,neyseeeeee
canlarım allah hamiş haberleriyle dolup taşırsın,sizlerin haberleriyle de mutlu oluyorum ben
Arkadaşlar şimdi tekrar verdiğim kan sonucunu aldım hcg 60 olmuş. Galiba oldu bu iş. Allah hepinizin gönlüne göre versin
insan anlıyor di mi bedenin sinyali veriyor hazırlıyor seni,işin kötüsü bekslemek ve belirsizlik şimdi daha iyiyim en azından oynak parçalar ağlamak yerine dans ederek eşlik ediyorum , inşallah sen güzel haberler verirsin canımcanın sağolsun, hayırlısı olsun..canını hiiiççç sıkmamaya çalış. beni de bekleyen son böyle sanki içime öyle doğuyorumutlu değilim hiç mi hiç
allah seninde gönlüne göre versin canım inşallah test gününe kadar değerin katlanarak artar,şimdiden tebrik ederimArkadaşlar şimdi tekrar verdiğim kan sonucunu aldım hcg 60 olmuş. Galiba oldu bu iş. Allah hepinizin gönlüne göre versin
evet hayırlısıyla geçer bu zamanlarda inşallah başarı öykülerimizi yazarken bu günleri tebessüm ederk anarızcanım sıkma canını allahtan umut kesılmez. herseyın bı vaktı zamanı vardır oyle dusunelım.. ınsallah 3. de tutar tabı hayırlısıysa... sen bunları dusunme sımdıı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?