Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emsalciğim ne gibi belirtilerin oldu yazabilirmisin testten önce ...

Benim bu 2.aşılamamdı.İlkinde ağrılarım kasılmalarım falan olmuştu ama 2. aşılamadan sonra ağrım falan olmadı.Hatta bir ara aşılama olduğumu bile unutmuştum Aşılamanın 9. günü falan göğüs ağrısı ve adet olacamışım gibi hafif ağrım oldu o kadar.Şimdi de biraz ayakta kalınca belim ağrıyor bir de geceleri baş dönmeleri oluyor .İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Allah isteyen herkese versin inşallah

tekrar hayırlı olsun emsalciğim inşallah sağ salim de bebişini kucağına alırsın rabbim yardımcımız olsun hepimizin darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inş...

hamile olan arkadaşarımızı tebrik ediyorum rabbim sağlıklı şekilde kucağınızada almayı nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına arkadaşlar dua edin şu mübarek günlerde

ay ne güzel haberler bunlar, çok çok tebrik ederim

bugün yine kontrolüm vardı veee 12mm lik yumoşum bugün 17.5 tu.ve ovitrelle verdi bugün gece 10de vurulacam.ve pazartesi sabah 10da aşılamam olacak hayırlısıyla:30
yalnız bu ovitrelleye rapor çıkıp almıyormuyduk bugün ben 74tl ye aldım.sanki daha önce raporla alınıyordu.eczanedeki kız raporsuz dedi ama.yakınlarda alan varsa bilgilendirirse sevinirim.birde drum söylemedi nereden vurulacağım.nereden vurulacam acaba?birde bayrama memlekete gidecem yolculuk yapabirmiyim acaba?

ay ne çok sordum:

Merhaba ovitrelle geçen yıl bende almıştım rapor olmuyor ona ve pahalı gerçekten benimkini göbekten yapmışlardı muhtemelen senin ki de göbekten yapılır acıtmıyor merak etme aşılamadan sonra normalde yolculuk olmayacak diye bir kısıtlama getirilmiyor ama dr una danışmalısın mutlaka.Sevgiler...

teşekkür ederim canım.vuruldum koldan vurdular.bakalım hayırlısı pazartesiye aşılamam var ama kasıklarımda inanılmaz ağrılar var.bu yolda yapılan herşey,çekilen acılar mübah diyip geçicez artık.

evettttt aşılamanın 13. gününü 14 üne bağlayan şu saatlerde adet olmuş bulunmaktayım,pregeston bittiğinden beri sürekli üzülüp ağladığım ve uykuları kaçırdığım için şu an bi rahatlama var,psikopata bağladım iyice,p.si dr gidip 3. başlamak istediğimi söylicem umarım bayram engel olmaz,3. den hiççççççççççççççççççççççççççççççççççç ümidim yok sadece tüp bebek raporu için yaptırıcam,4 yumurtayla 136 milyon sperm hiç mi karşılaşmazlar canım,bu kadar mı namuslu benim yum urtalar bi açılıp saçılıp kabul edemediler içlerine alamadılar o kaaaaaadar spermden 1 tanesini acaba diyorum bi rahim filmi daha mı çektirsem 3 drumda farklı sonuçlar söylediler,neyseeeeee
canlarım allah hamiş haberleriyle dolup taşırsın,sizlerin haberleriyle de mutlu oluyorum ben

aşılama yaptıran arkadaşlar sie birşey soracağım.ilk aşılamamda hiçbirşey hissetmemiştim.ama 2.sinde spremleri doktor gönderirken hissettim...sizede öyle oldu mu?

canın sağolsun, hayırlısı olsun..canını hiiiççç sıkmamaya çalış. beni de bekleyen son böyle sanki içime öyle doğuyor umutlu değilim hiç mi hiç

arkadaşlar aşılamanın 11. günü dayanamadım test yaptırdım sonuç 17,63 çıktı. bugün tekrar kan verdim bakalım yükselecek mi? sizce hamilemiyim?

16 ağustos gecesi 2. aşılamamı yaptırdım. fakat dün gece (aşılamanın 4.günü) inanılmaz ve dayanılmaz kasık ve bel ağrısı çektim. ne olduğunu anlayamadım. böyle bir durum yaşayan var mı benim gibi?

göğüs uçlarımda hassasiyet var, hala ara ara kasık ağrılarım oluyor. adet günüm 1 Eylül. ama genelde 2-3 gün rötarlı olabiliyor.

İnşallah çifte bayram yaşarım diye bol bol dua ediyorum. Her şey ama her şey dilerim gönlümüzce olur.

sevgiler.

arkadaşlar aşılamanın 11. günü dayanamadım test yaptırdım sonuç 17,63 çıktı. bugün tekrar kan verdim bakalım yükselecek mi? sizce hamilemiyim?

canım tebrık ederım senı:)) 5 ve uzerı oldugunda hamılesın demektır en azından ben oyle bılıyorummmm ınsallah bı aksılık olmaz.. benımde yarın 11. gunum bende test yaptırsam mı dıye dusunuyorum ama kararsısızz dusuk cıkmasından korkuyorumm ...

Arkadaşlar şimdi tekrar verdiğim kan sonucunu aldım hcg 60 olmuş. Galiba oldu bu iş. Allah hepinizin gönlüne göre versin

canım sıkma canını allahtan umut kesılmez. herseyın bı vaktı zamanı vardır oyle dusunelım.. ınsallah 3. de tutar tabı hayırlısıysa... sen bunları dusunme sımdıı ...

Arkadaşlar şimdi tekrar verdiğim kan sonucunu aldım hcg 60 olmuş. Galiba oldu bu iş. Allah hepinizin gönlüne göre versin

tebrık ederım canım benımmmm ınsallah allah ısteyen herkese versınnnn ... allah analı bablı buyutur ınsallahhhh .. cok sevındım senın adına :)

canın sağolsun, hayırlısı olsun..canını hiiiççç sıkmamaya çalış. beni de bekleyen son böyle sanki içime öyle doğuyor umutlu değilim hiç mi hiç
insan anlıyor di mi bedenin sinyali veriyor hazırlıyor seni,işin kötüsü bekslemek ve belirsizlik şimdi daha iyiyim en azından oynak parçalar ağlamak yerine dans ederek eşlik ediyorum , inşallah sen güzel haberler verirsin canım

allah seninde gönlüne göre versin canım inşallah test gününe kadar değerin katlanarak artar,şimdiden tebrik ederim

canım sıkma canını allahtan umut kesılmez. herseyın bı vaktı zamanı vardır oyle dusunelım.. ınsallah 3. de tutar tabı hayırlısıysa... sen bunları dusunme sımdıı ...
evet hayırlısıyla geçer bu zamanlarda inşallah başarı öykülerimizi yazarken bu günleri tebessüm ederk anarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…