slm kızlar bugün dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım ve sonuç 246.7 yani hamileyiiiimmm Allah'ım isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip kısmet etsin.Yarın dr kontorlüm var bakalım doktorcum ne diyecek inşallah herşey yolunda der ve zamanı geldiğinde bebeğimin kalp atışlarını duyarım.
slm kızlar bugün dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım ve sonuç 246.7 yani hamileyiiiimmm Allah'ım isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip kısmet etsin.Yarın dr kontorlüm var bakalım doktorcum ne diyecek inşallah herşey yolunda der ve zamanı geldiğinde bebeğimin kalp atışlarını duyarım.
nilüfercim,,tebrik ederim.allah kucagına almayıda nasıp etsın inş.
bende 7 agustosta ılk asılamamı oldum.eşimin sperm hareketlilik ve şekil sorunu var.
10.gunumde dayanamyıp kan testı yaptırdım sonuc negatıf.0.500 çıktı.
son 2 gundur kasıklarımda çok agrı var sankı adet olucakmısım gıbı.doktoruma sordum.14.gunden once sonuctan emın olamayız dedı fakat ben çok umutsuzum.sen neler yasadın.agrıların oldumu.:84::84::84::84::84::84::84:
merhaba arkadaşlar
yarın 2. aşılamamı olucam
dualarınızı bekliyorum
canım ALLAH tan ümit kesilmez sen kalbini bozma belkide bebişin seninledir valla belirtilerin ne olduğu anlaşılmıyor bende bütün belirtiler vardı adet belirtiside ama adet daha baskın çıktı umarım sende öyle olmaz canım benim doktorum raporun hepsini bir çıkarttı o yüzden direk tüp bebek düşünüyorum ama önce soğan kürünü deneyeceğim
Senin adına çok sevindim,umarım her şey hep yolunda olur.Sevgiler....
nur nurca hayırlı olsun canım çomk sevindim senin adına.ben arkadaşlar birşey soracam bugün kontrolüm vardı adetimin 13.günüydü yumurtam 12mm olmuş bitanesi diğerleri çok küçükmüş.acaba daha gelişirmi yumoşum.aşılama olabilmesi için ne kadar büyüktükte olması gerekiyor?[/QUOTE
Sağol teşekkür ederim.Benim aşılamam 12.günümde yapıldı yanlış hatırlamıyorsan çatlatıcı vurulmadan önce son kontrolüm de bir 17.5 diğeri 12 di sonra kaç oldu bilmem.Gelişir bitanem gelişir merak etme.17-20mm arası olması gerekiyor.Sevgilerrr
nilüfercim,,tebrik ederim.allah kucagına almayıda nasıp etsın inş.
bende 7 agustosta ılk asılamamı oldum.eşimin sperm hareketlilik ve şekil sorunu var.
10.gunumde dayanamyıp kan testı yaptırdım sonuc negatıf.0.500 çıktı.
son 2 gundur kasıklarımda çok agrı var sankı adet olucakmısım gıbı.doktoruma sordum.14.gunden once sonuctan emın olamayız dedı fakat ben çok umutsuzum.sen neler yasadın.agrıların oldumu.:84::84::84::84::84::84::84:
merhaba arkadaşlar
yarın 2. aşılamamı olucam
dualarınızı bekliyorum
canımm tebrik ederim bu çok güzel haber rabbim kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım.Allah razı olsunn.Aminnn Rabbim seninde kucağına en kısa zaman da almayı nasip etsin.Bu arada aşılaman hayırlı olsun.10.gün erken biliyorsun.14.gün tekrar bir şansını dene hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.Bende kasık ağrıları yaşadım.kabızlık ,inanılmaz şişlik,hatta sivilcelerim bile çıktı gün geçtikçe de artıyor.Kesin adet olacağım gözüyle bakıyordum.Rabbim sonsuz ol dedi ve olduuuu.Hiçççç umutsuzlanma Allahtan umut kesilmezz.:79::80:
Hayırlı olsun canımm kaçıncı gününde yaptım testiii.Hayırlı uğurlu olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?