Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benım tebrık ederımmmmmm ınsallah hersey yolunda gıder :):):)

hayırlı olsun darısı başımıza inşallah allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin

Cnm senin adına da çok sevindim inş Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip eder!bize de bol bol dua edin,hamilelerin duası kabul olurmuşinşallah topiğimz hep böyle bereketli olur

hayırlı olsun emsal çoook sevindim. tebrik ederim darısı tüm bekleyenlerin başına hayırlısıyla.

canım hayırlısı olsun ,inşallah drun dediği gibi olurda bebiş haberi alırsın , olmazsa da elimizden geleni yaptık vicdan rahatlığıyla diğer bi tedaviyi beklemek zorundayız,çokkkkkkkkkkkkk zorlu bir sınavdan geçiyoruz

maşallah allah nazarlarden esirgesin topiğimizde bir bayram havası esiyor rabbim ben ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmasın inşallah,canımm çok sevindim rabbim sağlıklı sıhatli bir bebiişle taçlandırsın seni

canım herşey dile kolay bu sefer umutlanmak yok dedim daha rahatsın dsedim ama yok ben kendimi kandırmışım düşündüğüm kadar güçlü değilmişim,benim asıl sıkıntım şimdi basşaladı ilacım bitti çünkü 1. aşılamada ilaç bitti ve ben ertesi gün hastalandım şimdi onun sıkıntısı var normalde p.tesi test günüm ama o güne kalmıcak gibi bir his vaar içimde uyku düzenim altüst oldu dün gece 3 tü ve ben hala uyuyamamıştım ,aldım karşıma başbakanı sağlık bakanını bi güzel dert yandım neden bizi bu kadar strese sokuyorsunuz ne demek kısıtlı rapor hakkı nedemek 3 deneme,yüce mevlam nasip etmezse 3 ten sonra bi başımıza mı kalcaz dedim ,hani bizim psikolojik desteğimiz nerde ... daha neler neler ,sonu olmayan bir yolda yürüyor gibi hissediyorum kendimi shiç bir zaman ulaşamıcakmışım gibi geliyor

Teşekkür ederim canım.Allah razı olsunn.Aminnn Rabbim seninde kucağına en kısa zaman da almayı nasip etsin.Bu arada aşılaman hayırlı olsun.10.gün erken biliyorsun.14.gün tekrar bir şansını dene hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.Bende kasık ağrıları yaşadım.kabızlık ,inanılmaz şişlik,hatta sivilcelerim bile çıktı gün geçtikçe de artıyor.Kesin adet olacağım gözüyle bakıyordum.Rabbim sonsuz ol dedi ve olduuuu.Hiçççç umutsuzlanma Allahtan umut kesilmezz.:79::80:

Hayırlı olsun canımm kaçıncı gününde yaptım testiii.Hayırlı uğurlu olsunnnn

Merhabalar bu gün aşılama olalı 3.gün ama beklerken ne hissedeceğimi bilmiyorum biyerlerimin arıması gerekiyomu gerekmiyomu bi de en erken ne zaman test yapabiliyoruz yardımcı olurmusunuz?Lütfen

aminnnnnnnnn aminnnnn canım okadar istiyorumkı çocugum olsun...çok zor beklemekte sonucu beklemekte..bugun yine baktırdım sabredemıyorum bugun 13.gunum ve 2,8 yanı 3 gunde artmış ama bu artıcagı anlamına gelırmı bılmıyorum.ve ben ağlamaktan helak oldum.bide şırnaktayım kımsem yok kocamdan başka.dort duvar arasında..aşılamamıd tatılde yaptırdım .tutmazsa ıkıncıyı nasıl yaptırcan izin yok bişey yokkkkkk.......bana çok dua edınnnn ne olur..yüce rabbım isteyen herkeze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın kımseyı bu dertle sınamasınnnnnnn........:95::95::95::95::95::95::95::95:

Hayırlı olsun canımm kaçıncı gününde yaptım testiii.Hayırlı uğurlu olsunnnn

Teşekkür ederim canım.Ben 15.günde yaptırdım testimi.Bugünde dr kontrole çağırdı keseyi gördük şimdilik.Yapmam ve yapmamam gerekenleri anlattı.Birkaç ilaç verdi yarın tekrar test yaptırmamı istedi.Normal hamileliklerde sonucun ikiye katlanması gerekiyormuş.sen ne yaptın gittinmi doktora?Ayy ne güzel inşallah anneliği aynı tarihlerde yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…