Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beni merak eden herkeze ayrı ayrı teşşekkür ederimmmmmmm.Darısı umutla bekleyen tüm kardeşlerime olsunnnnn

canım ya çoook mutlu oldum hayatım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dua et bizlerede dikkat et kendine güzelim öpüyorum çok seni sarılıp tebrike etmek isterdim ya ay çok mutlu iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun biraz ölçüyü kaçırmış olabilirim kusura bakma ya

Olur mu ne kusuruuu .Sağoll canım Allah razı olsunn.Çokkk öpüyorummmmm

nur nurca hayırlı olsun canım çomk sevindim senin adına.ben arkadaşlar birşey soracam bugün kontrolüm vardı adetimin 13.günüydü yumurtam 12mm olmuş bitanesi diğerleri çok küçükmüş.acaba daha gelişirmi yumoşum.aşılama olabilmesi için ne kadar büyüktükte olması gerekiyor?

Amin canımmmm darısı sizlerin başınaaaa................

nilüfercim,,tebrik ederim.allah kucagına almayıda nasıp etsın inş.
bende 7 agustosta ılk asılamamı oldum.eşimin sperm hareketlilik ve şekil sorunu var.
10.gunumde dayanamyıp kan testı yaptırdım sonuc negatıf.0.500 çıktı.
son 2 gundur kasıklarımda çok agrı var sankı adet olucakmısım gıbı.doktoruma sordum.14.gunden once sonuctan emın olamayız dedı fakat ben çok umutsuzum.sen neler yasadın.agrıların oldumu.:84::84::84::84::84::84::84:

slm kızlar bugün dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım ve sonuç 246.7 yani hamileyiiiimmm Allah'ım isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip kısmet etsin.Yarın dr kontorlüm var bakalım doktorcum ne diyecek inşallah herşey yolunda der ve zamanı geldiğinde bebeğimin kalp atışlarını duyarım.

Merhaba senin adına çok sevindim gerçekten burada bu güzel haberleri okuyunca mutlu oluyor insan bende dün aşılama yaptırdım beklemek zor oluyor sen kaçıncı gününde test yaptın ? umarım her şey hep çoook çok yolunda gider gebeliğinin tadını çıkar...Sevgiler

mrb teşekkür ederim.Ben hala inanamıyorum hamile olduğuma.Sevinç ve şaşkınlık karışık duygular içindeyim :) Ben 4 ağustosta aşılama yaptırmıştım bugün 15.günde test yaptırdım.İnşallah seninde aşılaman güzel sonuçlanır...

canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inan çok sevindim

hakkında hayırlısı olcum canım,benim de hiç ümidim yok hatta yüzümde de adetin simgesi olan sivilcede çıktı ya hiççççççç ümidim yok ,sırf rapor içim 3. yü yaptırcam

canım ALLAH tan ümit kesilmez sen kalbini bozma belkide bebişin seninledir valla belirtilerin ne olduğu anlaşılmıyor bende bütün belirtiler vardı adet belirtiside ama adet daha baskın çıktı umarım sende öyle olmaz canım benim doktorum raporun hepsini bir çıkarttı o yüzden direk tüp bebek düşünüyorum ama önce soğan kürünü deneyeceğim

amin canım herşeyin hayırlısı nasipten ötesi olmuyo işte napalım dualerım seninle, hayırlı habelerini bekliyorum inşallah sizin yüzünüz güler

nur-nurca ve emsal tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun kendim hamiş kalmış kadar sevindim sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin rabbim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…