Canlarımmm günaydınnnnn sonucummmmmmmmmm??????????????????????????? 110,6 Allahın izniyle hamişimmmmm
Canlarımmm günaydınnnnn sonucummmmmmmmmm??????????????????????????? 110,6 Allahın izniyle hamişimmmmm
Beni merak eden herkeze ayrı ayrı teşşekkür ederimmmmmmm.Darısı umutla bekleyen tüm kardeşlerime olsunnnnn
Cnmmmm çok sevindim,Rabbim kucağına da almayı nasip etsin,nasıl bir moral oldu haberin bilemezsin..
arkadaşım tebrik ediyorum hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. darısı bizim başımıza olsun inşallah. ben de haftaya salı'yı bekliyorum.
canım benım cok tebrık ederımm..... o kadar moral oldu kı bızlere de.. allah analalı babalı buyutsun ınsallahhh...
canım ya çoook mutlu oldum hayatım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dua et bizlerede dikkat et kendine güzelim öpüyorum çok seni sarılıp tebrike etmek isterdim ya ay çok mutlu iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun biraz ölçüyü kaçırmış olabilirim kusura bakma ya
Amin canımmmm darısı sizlerin başınaaaa................
slm kızlar bugün dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım ve sonuç 246.7 yani hamileyiiiimmm Allah'ım isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip kısmet etsin.Yarın dr kontorlüm var bakalım doktorcum ne diyecek inşallah herşey yolunda der ve zamanı geldiğinde bebeğimin kalp atışlarını duyarım.
Merhaba senin adına çok sevindim gerçekten burada bu güzel haberleri okuyunca mutlu oluyor insan bende dün aşılama yaptırdım beklemek zor oluyor sen kaçıncı gününde test yaptın ? umarım her şey hep çoook çok yolunda gider gebeliğinin tadını çıkar...Sevgiler
slm kızlar bugün dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım ve sonuç 246.7 yani hamileyiiiimmm Allah'ım isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip kısmet etsin.Yarın dr kontorlüm var bakalım doktorcum ne diyecek inşallah herşey yolunda der ve zamanı geldiğinde bebeğimin kalp atışlarını duyarım.
hakkında hayırlısı olcum canım,benim de hiç ümidim yok hatta yüzümde de adetin simgesi olan sivilcede çıktı ya hiççççççç ümidim yok ,sırf rapor içim 3. yü yaptırcam
hayırlısı olsun esra. bende cuma günü öğrencem. çok korkuyorum. karnım ağrıyor sanki adet olacam gib. birde göğsümde sivilceler çıktı. allah ne verirse hayırlısı ya rabbim şu mubarek günlerde bizimde yüzümüzü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?