Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün adet oldum sonuç negatif arkadaşlarım.
çok üzgünüm ..

arkadaşım üzülme ne olur???? Herşey rabbimden... biliyorum üzülmemek elde değil ama yine de gönlünü ferah tutmaya çalış güzelim... ümidini kaybetme olur mu bu ay olmadıysa diğer ay inşallah....

Hiçbirşey senden değerli ve önemli değil.... sen iyi ol ki hormonların da iyi olsun :))))

Durmak yok yola devam takiiiiiiiii meleklerimiz bize gelene kadar..... bizim meleklerimiz birazcık nazlılar o yüzden bizi birazcık yoruyorlar ama biliyorum ki ilerde bu günleri yüzümüzde tebessümlerle hatırlayacağız (inşallah )

kaç gün oldu canım aşılaman.bugün bana doktorum 1haftada belli olur dedi ama.bana pekte sağlıklı gelmedi.

canım hayırlı olsun aşılaman.... umarım meleğin sana tutunur.... Dualarım seninle... sende benim için dua et olur mu????

bi de canım aşılamanı özelde mi yaptırdın.. ben devlet hastanesinde yaptırdım... 15 gün sonra gebelik testi yaptır dediler bana...

netten araştırdığım kadarıylada 10. günde yapılan testlerde sonuç belli oluyormuş....

10 günden önce yapılan testlerde sonuç net olmuyormuş kullandığımız ilaçlar nedeni ile pozitif gibi görünüyormuş ama sonra yani 10 günden sonra yapılan kan testinde eğer yoksa olmadığı belli oluyormuş...

bende 17 ağustosta yaptırdım aşılamamı . normalde 1 eylül de test yaptırmam lazım ama ben dayanamıyorum hem o tarihte istanbul dışında kücük bir ilçede olacağım orada test yaptırabileceğimi sanmıyorum. gitmeden önce yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsız kaldım....

evet karnımda hafıf bı sancı var ve gogus uclarım hassaslaştı.. sankı adet olacakmısım gıbı . bu durum moralımı cok bozuyoo...

arkadaşlar kendinizi dinlemeyin , dinlemeyelim... hamile kalan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla hamilelik belirtileri tıpkı adet belirtileri gibiymiş... o yüzden bu sancılarımız sızılarımızın iki ihtimali var,,, ya kırmızı kart göreceğiz yada bebişlerimizin haberini alacağız ...

bu mübarek günde dua edelim birbirimize bu ay çok bereketli 22 kişiyiz aşılama yaptıran....

gonokok şu an forumdasın sana özel mesaj atmak istedim ancak kadınlar kulübünde yeni üye olduğum için özel mesaj atma hakkım yokmuş...

sen kaçıncı günde test yaptırmıştın...
benim 7. günüm . dayanamıyorum

ve tabii diğer pozitif sonuç alan arkadaşlar kaçıncı günde test yaptırdınız ve eczanelerde satılan idrar testlerinden mi yoksa kanda beta hcg mi yaptırdınız?????

amin canım hep dua ediyorum zaten.özelde yaptırdım ben.yani bana doktor bir hafta sonra belli olur dedi ama banada sağlıklı gelmedi işte.zaten herhalikarda yaptıramıcam bayrama denk geldiği için.bayram sonunu beklicem.sende 17sinde yaptırmışsın bayram sonunu bekliceksin mecburen daha erken yaptırma bence..sonuçları hep aynı gün alacaz galibaayın 5ini beklicez mecburen

evet sanırım öle olacak.... ancak beklemek çok zooooooooooooooooorrrrrrrrrr

hamiş arkadaşlar duyun sesimizi kaçıncı gününüzde test yaptırdınız???????????

bu arada ben çıkıyorum arkadaşlar birazdan ..... ödemeleri yapmam lazım.... gelince burada olacağım :)))))

arkadaslar benımde sonucum negatıf sanırım.... bu gun kan verdım 12. gunum. sonuc 1.22 yanı yıne bebıs falan yok.... cok sıkıldım artık..

arkadaslar benımde sonucum negatıf sanırım.... bu gun kan verdım 12. gunum. sonuc 1.22 yanı yıne bebıs falan yok.... cok sıkıldım artık..

canım ben 11. gün yaptırdım 17,69 çıktı sonra 13. gün 60'a yükseldi. Darısı tüm bekleyenlerin başına

canım yılmak yok bak ben 3. için iğnelere bile başladım ,nedenini analayamadığım bi şekilde oldu vardır bunda da bir hayır diyorum,napıcaz elden ne gelir sadece sabretmek ve mucizemizi kucaklayana kadar çabalamak,ben tüp bebek için de araştırmaya başladım, bu sefer rahatım tabii şimdilik ama rotam belli,güçlü olduğunu biliyorum öyle olmasan rabbim seni bu yolla sınarmıydı

Bir zamanlar birisi ALLAH'tan bir çicek ve bir kelebek diledi.
Fakat Allah c.c bunlarin yerine ona bir kaktüs ve bir tirtil verdi.
Adam üzgündü, sorgulamamaya karar verdi.
Bir zaman sonra, adam öylece biraktigi dileginin ne durumda olduguna bakmaya gitti. Fakat gördüklerine inanamadi: Dikenli ve cirkin kaktüsten güzel bir cicek ortaya cikmisti ve göz zevkini bozan tirtil harika bir kelebege dönüsmüstü. Allah ne yaptigini bilir. O'nun yolu Her zaman en dogrusudur, bize tamamen yanlis görünse bile.
Eger ALLAH'tan bir sey isterseniz ve o size baska birsey verirse güvenin.
O'nun her zaman size ihtiyac duydugunuz seyi uygun zamanda verecegine emin olabilirsiniz!
Istekleriniz her zaman ihtiyaciniz olan seyler degildir. Bilmeli ki BUGÜNÜN DIKENI, YARININ ÇiÇEGiDiR...

tubacığım üzülme olur mu???? Rabbimiz en iyisini bilir.... Biz sınavların en zoruyla sınanıyoruz ve eminim kazanacağız, evlat hasretimiz Rabbimizin uygun gördüğü gün ve saatte son bulacak, ben buna gönülden inanıyorum....

ve listeye sonucunu yazmayacağım. belki 15 günde değerlerin artar ve sonucun değişir...... (inşallah)

Sağlıcakla kalman dileğiyle....

tubasinop üzülme canım herşeyde bir hayırdır vardır kesinlikle buda bizi sınavımız belki bu kadar zorlanmasak bebişlerimiz bu kadar kıymetli olmazdı bizim için ama çok nazladıkları için geldiklerinde çok kıymetli olacaklar bu arada bende dayanamadım şimdi gidip kan verdim 2 saat sonra belli olacak inş 12 ağustosta yaptırmıştm aşılama olduğum günü de sayarsam bugün 12.gün hayırlısı bakalım inş tutmuşturrr belirtiler de var ya kırmızı kart yada bebiş inş bebiştirrr

hadi inşallah , dua etmeye başladım bile.... Listemize bir Pozitif daha eklensin.....:)))))))))))))))))))))

nur46,inşallah bebiş haberi alırsın canım..dua ediyorum,
bende bekliyorum güzel haberini

Pko hastasıyım.yıllarca adetlerim hep düzensiz geldi her geldiğinde ben çok mutlu olurdum.ama su an 9 gün aşılama yaptırdım.biraz önce karnım ve belime bir ağrı girdi.adet olacağım diye cok korkuyorummmm..eskiden adet olunca bu kadar üzülürüm diye hiç düşünmezdim

canlarım hastaneyi aradım negatifmişş ((((((((((((((((( çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş ne yapalım elimden geleni yaptım (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…