Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

destegın ıcın cok tesekkur ederım canım allah hakkımızda hayırlı olanı versın ınsaallahh hepımızede ama ne kadar dusunmek ıstemesemde ınsanın kafasına takılıyo ıste heray aynı sonucla karsılasmak yoruyo ınsanı doktorum sonuc degısembılır dedı hala adet olmadım bayrama kadar olmazsam tekrarlıcam testı.. bı umut ıstee ...

cok tesekkur ederıom canım.. evet doktorum oyle soyledı asılmadan sonra 3 gun daha esımle bırlıkte olduk eger onlardan bırıde tuttuysa degerlerın artabılır dedı... bayrama kadar beklıcem sımdı ınsallahh hayırlısı olurr canım hepımız ıcınnn....

canım benım bende 12 sınde asıla olmustum ve asılamdan sonrakı 3 gunde esımle bırlıkte olduk. doktorum cok erken baktırmıssın belkı asılamadan sonrakıler de tutmus olabılır adet zamanını bekle olmazsan tekrarla dedı. ınsallahh senın kı de pozıtıf olur cunkı doktot 14 gun mutlaka beklemelısınız dıyor.

ay canım hadi dualarımız seninle inşallah hayırlı haberler verirsin.kaç gün oldu aşılamanı yaptıralı?belirtiler felan varmı?

canım 12. günümdü bügün sonucu öğrendim malesef negatif sistem bozuk olduğu için tam olarak değeri öğrenemedim
yarın 14. gün tekrar yaptırcam bakalım...

tubasinop aşılamadan sonra bizede doktor gün aşırı ilişki verdi inşallah onlar tutmuştur inş rabbim bu güzel haberi almamızı sağlar pek ümidim yok ama hayırlısı ne diyelim hasta olmazsam bende tekrarlıyayım testi

kızlar bişey sormak istiyorum size tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlarla aşılamada kullanılan ilaçlar(iğneler)aynı mı??

ınsallah canım bende oyle umıt edıyorum... ınsallahh hasta olmazsın canım. senın adet tarıhın ne zaman

canım 12. günümdü bügün sonucu öğrendim malesef negatif sistem bozuk olduğu için tam olarak değeri öğrenemedim
yarın 14. gün tekrar yaptırcam bakalım...

canım benım sıkma canını hersey allahtan hıc bellı olmaz ne zaman bı mucızeyle karsılacagımız.... sen gonlunu ferah tut ve hayırlısını dile allahtan ...

bugün bir sonuç daha almıyackmıydık arkadaşlar kimdi ama ? hayırlı haberlerini alırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…