bende araştırdım aşılamam tutmazsa kullanacağız inşallah tutar da gerek kalmaz...
yarın belli olacak Allah'ın izniyle...
bende araştırdım aşılamam tutmazsa kullanacağız inşallah tutar da gerek kalmaz...
yarın belli olacak Allah'ın izniyle...
hayırlısı olsun hakkında güzel haberler al inşallah :)
ya arkadaşlar test yaptırıp sonucunu öğrenen yokmu merak ediyorum.hadi pozitifler artsın:13::13:
yarın haber vercem Allah'ın izniyle dualarda unutulmamak dileğiyle...
canım yılmak yok bak ben 3. için iğnelere bile başladım ,nedenini analayamadığım bi şekilde oldu vardır bunda da bir hayır diyorum,napıcaz elden ne gelir sadece sabretmek ve mucizemizi kucaklayana kadar çabalamak,ben tüp bebek için de araştırmaya başladım, bu sefer rahatım tabii şimdilik ama rotam belli,güçlü olduğunu biliyorum öyle olmasan rabbim seni bu yolla sınarmıydı
tubacığım üzülme olur mu???? Rabbimiz en iyisini bilir.... Biz sınavların en zoruyla sınanıyoruz ve eminim kazanacağız, evlat hasretimiz Rabbimizin uygun gördüğü gün ve saatte son bulacak, ben buna gönülden inanıyorum....
ve listeye sonucunu yazmayacağım. belki 15 günde değerlerin artar ve sonucun değişir...... (inşallah)
Sağlıcakla kalman dileğiyle....
tubasinop üzülme canım herşeyde bir hayırdır vardır kesinlikle buda bizi sınavımız belki bu kadar zorlanmasak bebişlerimiz bu kadar kıymetli olmazdı bizim için ama çok nazladıkları için geldiklerinde çok kıymetli olacaklar bu arada bende dayanamadım şimdi gidip kan verdim 2 saat sonra belli olacak inş 12 ağustosta yaptırmıştm aşılama olduğum günü de sayarsam bugün 12.gün hayırlısı bakalım inş tutmuşturrrbelirtiler de var ya kırmızı kart yada bebiş inş bebiştirrr
ay canım hadi dualarımız seninle inşallah hayırlı haberler verirsin.kaç gün oldu aşılamanı yaptıralı?belirtiler felan varmı?
slm arkadaşlar bende bugun gitim sonuc negati hamile arkadaşları tebrikler allah tamamını erdirsin darısı başımısa
canım 12. günümdü bügün sonucu öğrendim malesef negatif sistem bozuk olduğu için tam olarak değeri öğrenemedim
yarın 14. gün tekrar yaptırcam bakalım...
tubasinop aşılamadan sonra bizede doktor gün aşırı ilişki verdi inşallah onlar tutmuştur inş rabbim bu güzel haberi almamızı sağlar pek ümidim yok ama hayırlısı ne diyelim hasta olmazsam bende tekrarlıyayım testi
canım 12. günümdü bügün sonucu öğrendim malesef negatif sistem bozuk olduğu için tam olarak değeri öğrenemedim
yarın 14. gün tekrar yaptırcam bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?