Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sebepsiz infertilite yaşayanlar yada eşlerinde sperm hareket azlığı şekil bozukluğu sper sayı azlığı yaşayan arkadaşlar ben bugün duydum sizede araştırın derim.preseed kullanıp hamile kalanlar hiç de az değil.bir araştırın arkadaşlar,denemedik demeyiz yada denemekte yarar var aklımız kalmasın.yalnız kadında tüpler tıkalıysa yumurtlama sorunu varsa sanırım işe yaramıyor.ama dediğim gibi kısaca şöyle demeye çalışayım hatta ''doğal yolla hamile kalmaya yardımcı bir ilaç. sağlık bakanlığı izinli amerikadan ithal ve hiç de küçümsenmeyecek kadar hamile kalan var arkadaşlar.hatta kadınlar kulübünde bile var.lütfen araştırın ben spariş verdim :)

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız kızlar aşılamada kaç tane raporlu yaptırabiliyoruz??

arkadaşlar kendimi de ekledim 3 pozitif sonucumuz var gözünüz aydın çok sevindim

darısı başımıza

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız kızlar aşılamada kaç tane raporlu yaptırabiliyoruz??

canım hep hayırlısı olsun diyorum,ilk aşılama mıydı canım? Ilkinde bende çok üzüldüm,ikinciyede pek ümitli başlamadım,ama mucize gelecek elbet sabredicez.dua edeceğiz.

biz kullandık hiçte bir işe yaramadı bizde.öyle ucuzda bir ilaç değil 125tl ye almıştık biz.ama bilmiyorum kullanıpta hamile kalanla hiç denk gelmedim.

Selam kızlar...bıgun benımde asılama topıcıne yazacagm aklıma gelmezdı.hayırlısı ıns...5.5yıllık evlıyım.1dusuk var 2007den...klomen cok kullandm zamanında ama olmadı.pkoyum bu arada.aslında dırek tüp istyodm ama rapor olayını bılıyosnz.daha adet olamadm 5gun gectı..kafam karısık,devlettemı özeldemı dıye.devlette yaptrırsam rapor alabılıcem...ama bı yandanda amann dıyorum bı denym özelde,tutmazsa devlette yaptrırm bıde...neyse bı adet olayımda hayırlısıyla.şmdı fiyat arastryorum bakalım..aslnda pkolular icin asılama risklı dıye bılıyorum,cok ve kalıtesız yumurta oluşuyomuş...off nolurdu tüp yapmak bu kadar yıkıcı olmasaydı da bızde byle ugrasmadan gıdıp dırek tüpe girişseydık.neyse.Allah hepımıze hayırlisını versın.ıns kımsenın emeklerı bosa cıkmasın.amın.

arkadaşlar bu duayı öz önce bir topicte gördüm ve hemen bizler için buraya getirdim....

ALLAHIM
YÜCE RABBİM HZ MERYEMİ BABASIZ anne YAPTIN
HZ ZEKERİYAYI 70 YAŞINDAN SONA BABA YAPTIN
YARABBİM Bİ MUCİZE BİZLERİDE anne YAP
SANA VALVARIYORUZ CENAB-I RABBİM
BİZ SANA SIĞINDIK YOKTAN VAR EDEN SENSİN
HZ MUHAMMEDİN,DAĞLARIN TAŞLARIN, İÇTİĞİMİZ SUYUN,YEDİĞİMİZ NİMETLERİN,YARTTIĞIN TÜM HAYVANLARIN ,YARATTIĞIN TÜM BİTKİLERİN,YARATTIĞIN EN YÜCE VARLIK İNSANIN,OKUNAN EZANLERN YÜZÜ SUYU HÜRMeTİNE SANA YALVARIYORUZ BİZLERİ EVLATLARIMIZA KAVUŞTUR YARABBİM...(AMİN)

amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin....

canım bende pkolyum ve benimde bir çok kez aşırı yumurtlamadan tedavim iptal edildi o yüzden her sene yarım yamalak yaptırdım tedaviyi , ama şimdiki doktorum gonal-f in yanında tane de decapeptly iğne kullandırtıyor bana , bu iğnede küçük yumurtaların büyümesini engelliyor,ilk aşılamada 5 . aşılamada 4 yumurtayla yapıldı ,şimdi 3. ye başladım ve yine aynı iğneyi kullanıyorum,drun vermezse sen bi hatırlat,çünük ben dr bey bu ilaç yenimi daha öncekiler vermedi dedim,hayır yeni değil hatta tüp bebek prosedüründe de var,ohss olunmaması için kullanılıyor dedi

pardon yaa ben proxeedle karıştırdım özür dilerim.şimdi araştırınca

preseed arkadaşım bak araştır çok şaşıracaksın ben şaşırdım açıkcası ,kullanıp hamile kalanlar fazla ayrıca kadınlar klübündede 2000 küsür sayfada hatta daha fazla söz edilmiş burdada kullanan hamile kalan var.kalamayanda var tabi ama yinede denemekte fayda var.

bende araştırdım aşılamam tutmazsa kullanacağız inşallah tutar da gerek kalmaz...

yarın belli olacak Allah'ın izniyle...

ewet canım ilk aşılamamdı doktor zaten 2 aşılama yaparız olmazsa tüp bebek dedi (

canım ikincide ihtimal artıo bak hamile kalanlar var inş bizimde öle olur,hayılısı

dün gece birüya gördüm

bi doktor bana hamilesin diyo,o kadar mutluyumki dışarı fırlıyorum ayaklarımı görüyorum yalın ayak koşuyorum güneş açmış nasıl parlıyo bir yağmur bir yağmur,

hayır olsun inşallah

arkadaşlar jel var bi tane onu mu söylüyosunuz?

Canım hayırdır inş. çok güzel rüya görmüşsün inş. Rüyan gerçekleşir inş 2
.de tutar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Son düzenleme:
bu gün daha 7.gün beklemekten çook sıkıldım.....10.gün test yapsak çıkarmı ya da hemen şimdiiiiiiiii..............:44:

slm arkadaşlar bende bugun gitim sonuc negati hamile arkadaşları tebrikler allah tamamını erdirsin darısı başımısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…