slm kızlar bende yarın inş ilk aşılama yı yaptıracağım gözüme uyku girmiyor Rabbim dualarımızı kabul edr inşallah karnımızda minicik varlığı hissetirir ne olur dualarıızı eksik etmeyin Rabbimin iznyle hekres emekleinin karşılağını görür
inşallah
Hiç kafan karışık olmasın canım bak kendi ağzınla demişsin Rabbim şu mübarek ayların yüzüsuyu hürmetine inşallah bizi bebeklerimizle buluştursun korkma korkacak birşey yok Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah aşılama da başarı oranı daha yüksek hiç beklemeden hemen şansını dene bakmışsın hemen tutmuş.. olur ya umudunu hiç bir zaman kaybetmem sana sonuna kadar destek veriyorum burda bulunanların hepsine de aynı zaman da ben adetin 4. günü gittim doktora ultrasona baktı ve bana iğneler verdi 7 gün vuruldum işte yarın benim de kontrolum var hiç vakit kaybetmeden adet olur olmaz git belki önceden tahlil falan istiyebilir doktor iğnelere adetin 3 ila 5 günleri başlıyor hakkında hayırlısı olsun canımslm herkese,öncelikle bu mübarek ayda Rabbim inş.kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldurur,bende bu ay aşılama yaptırıcam,ama çok korkuyorum ve kafamda çook karışık,dualarınızı,desteğinizi bekliyorum,benim eşimin spermlerinde sorun var hem sayı az,hem morfoloji% 2,hemde ileri hareketliliği çok düşük,dr.umuz aşılama dedi 2 ay önce,yaptırsam tutmama şansı çok yüksek,ama normal yoldan olma yüzdeside düşük,napıcam siz söyleyin lütfenn,...muhtemelen yarın adet olucam,2.günü gitsem olurmu dr.a ?sizler deneyimlisiniz,herkese çok teşk.şimdiden...
inş.caNIM,tüm dualarım seninle,inş.olur bu mübarek günlerde,Allah hepimize nasip eder inş..strese girme rahatça uyuu...
Hiç kafan karışık olmasın canım bak kendi ağzınla demişsin Rabbim şu mübarek ayların yüzüsuyu hürmetine inşallah bizi bebeklerimizle buluştursun korkma korkacak birşey yok Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah aşılama da başarı oranı daha yüksek hiç beklemeden hemen şansını dene bakmışsın hemen tutmuş.. olur ya umudunu hiç bir zaman kaybetmem sana sonuna kadar destek veriyorum burda bulunanların hepsine de aynı zaman da ben adetin 4. günü gittim doktora ultrasona baktı ve bana iğneler verdi 7 gün vuruldum işte yarın benim de kontrolum var hiç vakit kaybetmeden adet olur olmaz git belki önceden tahlil falan istiyebilir doktor iğnelere adetin 3 ila 5 günleri başlıyor hakkında hayırlısı olsun canım
:79::80::79::80::79::80:
slm kızlar bende yarın inş ilk aşılama yı yaptıracağım gözüme uyku girmiyor Rabbim dualarımızı kabul edr inşallah karnımızda minicik varlığı hissetirir ne olur dualarıızı eksik etmeyin Rabbimin iznyle hekres emekleinin karşılağını görür
inşallah
çok sağoll canım yaa.tahlillerimin hepsi yapıldı bende sorun yokda işde eşimm maleseff.yaklaşık 2 ay önce dr.yapalım dedi,tabii biz o şokla düşünelim dedik,ama sanırım er yada geç aşılama yapdırıcam benim daha önceden kendiliğinden bir kimyasal gebeliğim var,gene aynı olurmu die korkuyorum çünkü morfolojiyle ilgisi varmış bunun e bizdede malum düşükk,neyse hayırlısı artık salı günü kısmetse gidicem dr.a.desteğin için çok sağoll...
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha aynı sorunla karşılaşmazsın umuyorum peki bir araştırma yapıldımı canım kimyasal gebeliğin için kanda pırtılaşma sorunu genel de düşüğe neden oluyormuş inşallah böyle bir sorun yoktur sende geçmişe takılıp da bir daha olurmu falan diyerek kafanı karıştırma canım Allah en hayırlısı neyse olunla karşılaştırsın sen vakit kaybetmeden tevavini ol inşallah Allah yar ve yardımcın olsun...
sağol canım Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sizlna erde dualarımdasınz inşallah hadi bana iyi geceler o zaman Allah a emanet olun inşallah
Bu arada arkadaşlar herkeze hayırlı ramazanlar olsun.....
yok canım yapılmadı,tekrarlayan düşüklerde yapılıyor genelde,benimki spermle ilgiliydi sanırım,internetten araşdırdıkça kafam karışıyor işde,senin sorunun ney canım neden aşılama yapdırıyorsun?
Canım bende pco var hiç adet görmüyorum ilaç desteksiz ve yumurtlayamıyorum benim eşimde bir sorun yok Allah çok şükür 2 yıldır uğraş veriyoruz bu uğurdu henüz bir sonuca ulaşamadık canımm..
eşinde sorun yoksa canım,inan senin durumun daha ii,tedavi işe yarar sende inş.benim ark.da pkoluydu,ilk aşılamada ikizleri var şimdi 3.5 aylık hamile.hatta üçüzdüde biri düşdü,Rabbim sanada nasip etsin inş.hayırlısıyla tabii,kafana takma sakınn,biliosun stres çok zararlı,inş.olucak bu sefer ben inanıyorumm,nerde oturuyosun*
Canım ben Ankara da oturuyorum inşallah rabbim tez zaman da kavuştursun bebişlerimize bizi.. ben çok takıyorum bir de zaten çok hassasımdır balık burcuyum bu arada stres herkez de olduğu gibi ama ister inan ister inanma bu kk bana çok şey kattı hayatımda birçok yenilikler oldu hiç tanımadığım insanlardan çok şeyler öğrendim yeri geldi eşimden ailemden daha yakın davrandılar bu sayede birçok şeyi aştım artık hiçç üzülmüyorum mesela önceden haftalarca göz yaşı döktüğümü bilirim burada paylaştıkça dertlerimde hafifledi tabi Allahın izniyle burası bile bence bir vesile diyorum ben inan kendi başımıza ettiğimiz dualardan burdaki ettimiz dualar daha etkili tabi en iyisi Allah bilir ama şuan çok şükür ki kendimi iyi hissediyorum ve herşeye rağmen mutluyum şükürler olsun..
Canım ben Ankara da oturuyorum inşallah rabbim tez zaman da kavuştursun bebişlerimize bizi.. ben çok takıyorum bir de zaten çok hassasımdır balık burcuyum bu arada stres herkez de olduğu gibi ama ister inan ister inanma bu kk bana çok şey kattı hayatımda birçok yenilikler oldu hiç tanımadığım insanlardan çok şeyler öğrendim yeri geldi eşimden ailemden daha yakın davrandılar bu sayede birçok şeyi aştım artık hiçç üzülmüyorum mesela önceden haftalarca göz yaşı döktüğümü bilirim burada paylaştıkça dertlerimde hafifledi tabi Allahın izniyle burası bile bence bir vesile diyorum ben inan kendi başımıza ettiğimiz dualardan burdaki ettimiz dualar daha etkili tabi en iyisi Allah bilir ama şuan çok şükür ki kendimi iyi hissediyorum ve herşeye rağmen mutluyum şükürler olsun..
Haaa bu arad a arkadaşın ne kadar zaman da hamile kaldı ve neler kullandı bilgilendirirsen çok sevinirim...
aminn inş.evt sana katılıyorum canım,tabiki üzülüyo insan elde olmadan,ama paylaşdıkça burda azalıyorr,ben 2 senedir her ay hamilemiyim die kafayı yiyorum ama adet olunca bitiyor herşey,nasip,kısmet,vakdi zamanı var işde,buda bizim sınavımız Rabbim başka bi dert vermesinn,bugünlerimizi aratmasın,çok şükürr..canım ben çıkıyorumm,yarın görüşmek üzere,bu arada seni tanıdığıma çok sevindim caqnım,ii geceler,hayırlı sahurlar..
eşimde bi problem yok canım,ben pkoluyum nerdeyse hiç adet görmüyorum ,ilaçlarla falan yani,aslında bu yaz tüp bebeğe gidiyodum ama 5-6 aydır adet görmeye başlayınca bi kkontrol olayım öyle gideyim dedim ,yeni bi dr buldum oda beni aşılama için kandırdı :) işte şimdi 2. ye başladık yarın kontrolüm var ,allahdan bişey olmazsa 10 güne kadar aşılamam yapılır herhaldecanım,inş.hakkında hayırlısı olur ve bu sefer gelir bebeğin,senin eşinde sorun varmııydı peki?
inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?