arkadaşım 2.senesinde hamile kaldı aşılamayla işde,o adet oluyodu 3-4 ayda bi,yumurtaları çatlamıyodu onun,valla çokda bişey kullanmadı tadavi sürecinde işde bi klomen kullandı sanırım,sonra incir kürü,havuç suyu kürü,falan yapdı işde bişeylerr,en sonda işde aşılama için iğne v.s ve bol bol dua en önemlisi..
amiin... amiiin... amiin... ne güzel dua etmişsin arkadaşım. cevabın için teşekkür ederim. bende artık doktora gidip gelmekten çok sıkıldım. bende ve eşimde hiç problem yok, böylesi daha zor oluyo... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
slm kızlar olmadı tedaviye başlayamadık kist oluşmuş doğum kontrol hapına başladım nasip se bir sonraki adeti başlayıcaz . herkesin hakkında hayırlısını versin rabbim bol bol dua edicem herkes için ..
2.aşılamam bugün olacak sanırım bi aksilik olmazsa.allah bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine isteyen herkese evlat versin inşallah :)inşallah bu ay güzel haberler alırız artık ...
İnşallah canım benimde bugün kontrolüm var. inşallah yumurtalarımda bir gelişme vardır. Çok heyecanlıyım.Ne olur benim içn dua edin çok öpüyorum:79::80:[/QUOTE
dualarımız seninle canım hayırlı haberlerle gel inşallah . ümitler hiç bir zaman yok olmayacak zaten . inşallah bir gün hepimiz anne olacağız ..
slm kızlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam.bugün çatlatma iğnem yapılacaktı aslında ama yumurtaların büyümesi yavaşlamış.o yüzden büyümesini bekliyorum şimdilik. inş. rabbim herkesin gönlüne göre verir.
canım hayırlısı olsun inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir,bende pkoluyum benim drum pregostan vermişti aşılama sonrası ,slm kızlar hepinizin iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun ben bugün 12 gibi yaptırdım aşılamamı inş Rabbim bu yolda bizi muvaffak kılar yine hüsrana uğramayız hepimizin kucklarında bebişleri hayırlısıyla inşallah nasip olur inşalllah tedavilerinizde tüm iişlerinizin rast gitmesi bütün kapıların kolayca açılması hiçbir sıkıntı yaşamamınız dileğiyle Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah umarım mutlu haberi veririm sizlere bende dr bu sefer olmazsa tüp bebek dedi hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz birde size sorayım bana herhangi bir ilaç vermedi ben pkoluyum bu arada korkuyorun düşük felan olurmu diye biraz dikkatli davranmaya çalışıacağım önerebileceğiniz herhengi ek gıda yada bake bişey varmı pkolu arkadaşalrım... hepinizi çok öpüyorum dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı ramazanlar
hadi bakalım topiğimizin yeni anne adayları hayırlı haberler verin ki bizde umutla bekleyebilellim,inşallah hayırlı haberler alırsın...yıkama sonrası 37 milyon sperm ve %75 hareketlilikle bugün aşılamam oldu saat 17 itibariyle,haydi bakalım hayırlısı arkadaşlar ne diyelim.hepimizin hakkında hayırlısı :)
Merhaba arkadaşlar dün son kontrollerim yapıldı.17 -12mm iki tane yumurta oluşmuş.Dün akşam saat 7 gibi pregnyl vuruldum.''Yarında 8 gibi burda olun erkenden sperm verin daha sonra aşılama yapacağım'' dedi doktorum. Benim kafama takılan şey benim bildiğim 18-20 mm olduktan sonra çatlam iğnesi yapılıyordu.Sanki benim ki biraz erken oldu. Neyse daha fazla kafa yormayayım en iyisi Rabbim hakkımda neyi hayırlı görüyorsa o olsun inşallah dualarınızı bekliyorum.
yıkama sonrası 37 milyon sperm ve %75 hareketlilikle bugün aşılamam oldu saat 17 itibariyle,haydi bakalım hayırlısı arkadaşlar ne diyelim.hepimizin hakkında hayırlısı :)
Dualarımız seninle canım Allah yardımcın olsun... Hayırlı olsun inşallah. Buradan hamile haberli duyarız İnşallah Rabbim gönlünün muradını versin bunların içinde ben ve benim gibi olanların da tabi çok öpüyorum tekrar hayırlı osun diyorum:79::80::79::80::79::80::79::80:
benim doktorumda 16mm olunca aşılama yapacağını söyledi.her doktorun farklı yöntemi var heralde.hakkımızda hayırlısı demekten başka yapacak bişeyimiz yok sanırım.
canım hayırlısı olsun inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir,bende pkoluyum benim drum pregostan vermişti aşılama sonrası ,
hadi bakalım topiğimizin yeni anne adayları hayırlı haberler verin ki bizde umutla bekleyebilellim,inşallah hayırlı haberler alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?