Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Arkadaşın adına çok sevindin rabbim hayırlısını versin bize ne diyim Allaha emanet ol canım...

Son düzenleme:

herkese hayırlı ramazanlar kızlar rabbim hepimiz için hayırlara vesile kılsın insaallah bu mübarek günler hürmetine.canım bende ve eşimdede bir problem yok senin yaşadıgın herşeyi bende yaşadım emin ol.ben preseed aldım kullandım 3.5 yıllık evliyken bir hamilelik geçti başımdan maallesef kucagıma almak nasip olmadı kürtaj oldum ve ardındanda bende kan pıhtılaşması çıktı maalesef.üzülme dua et her kapıyı sadece o açar canım rabbim sanada banada bütün isteyenlerede nasip etsin insaallah birgün bizlerde muradımıza erecegiz canım.

slm kızlar olmadı tedaviye başlayamadık kist oluşmuş doğum kontrol hapına başladım nasip se bir sonraki adeti başlayıcaz . herkesin hakkında hayırlısını versin rabbim bol bol dua edicem herkes için ..

Hayırlısı olsun canım sakın üzüntüye kapılma bunda da bir hayır vardır demek ki senin için hayırlı olan buymuş Rabbim hayırlısını versin bizler de senin için dua edeceğiz Allaha emanet ol :79: :80:

2.aşılamam bugün olacak sanırım bi aksilik olmazsa.allah bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine isteyen herkese evlat versin inşallah :)inşallah bu ay güzel haberler alırız artık ...

2.aşılamam bugün olacak sanırım bi aksilik olmazsa.allah bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine isteyen herkese evlat versin inşallah :)inşallah bu ay güzel haberler alırız artık ...

İnşallah canım benimde bugün kontrolüm var. inşallah yumurtalarımda bir gelişme vardır. Çok heyecanlıyım.Ne olur benim içn dua edin çok öpüyorum:79::80:

kontrolden geldim kızlar ,11 mmlik yumoşum var yani yumoşlarım yine petek gibi benim yumurtalıklar,bu sefer erken geliştiler drumda yumurtalıkların yeniden yumurtlamayı öğrendiğini ondan bu sefer erken gelişme olduğunu söyledi,çarşamba tekrar kontrolüm var

slm kızlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam.bugün çatlatma iğnem yapılacaktı aslında ama yumurtaların büyümesi yavaşlamış.o yüzden büyümesini bekliyorum şimdilik. inş. rabbim herkesin gönlüne göre verir.

Hakkında hayırlısı olsun bu topik uğurlu gelir inşallah

teşekkür ederim. inş. hepimize uğurlu gelir. Rabbim tüm isteyenlerin haklarında hayırlısını versin.

slm kızlar hepinizin iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun ben bugün 12 gibi yaptırdım aşılamamı inş Rabbim bu yolda bizi muvaffak kılar yine hüsrana uğramayız hepimizin kucklarında bebişleri hayırlısıyla inşallah nasip olur inşalllah tedavilerinizde tüm iişlerinizin rast gitmesi bütün kapıların kolayca açılması hiçbir sıkıntı yaşamamınız dileğiyle Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah umarım mutlu haberi veririm sizlere bende dr bu sefer olmazsa tüp bebek dedi hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz birde size sorayım bana herhangi bir ilaç vermedi ben pkoluyum bu arada korkuyorun düşük felan olurmu diye biraz dikkatli davranmaya çalışıacağım önerebileceğiniz herhengi ek gıda yada bake bişey varmı pkolu arkadaşalrım... hepinizi çok öpüyorum dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı ramazanlar

yıkama sonrası 37 milyon sperm ve %75 hareketlilikle bugün aşılamam oldu saat 17 itibariyle,haydi bakalım hayırlısı arkadaşlar ne diyelim.hepimizin hakkında hayırlısı :)

canım hayırlısı olsun inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir,bende pkoluyum benim drum pregostan vermişti aşılama sonrası ,

yıkama sonrası 37 milyon sperm ve %75 hareketlilikle bugün aşılamam oldu saat 17 itibariyle,haydi bakalım hayırlısı arkadaşlar ne diyelim.hepimizin hakkında hayırlısı :)
hadi bakalım topiğimizin yeni anne adayları hayırlı haberler verin ki bizde umutla bekleyebilellim,inşallah hayırlı haberler alırsın...

Merhaba arkadaşlar dün son kontrollerim yapıldı.17 -12mm iki tane yumurta oluşmuş.Dün akşam saat 7 gibi pregnyl vuruldum.''Yarında 8 gibi burda olun erkenden sperm verin daha sonra aşılama yapacağım'' dedi doktorum. Benim kafama takılan şey benim bildiğim 18-20 mm olduktan sonra çatlam iğnesi yapılıyordu.Sanki benim ki biraz erken oldu. Neyse daha fazla kafa yormayayım en iyisi Rabbim hakkımda neyi hayırlı görüyorsa o olsun inşallah dualarınızı bekliyorum.

benim doktorumda 16mm olunca aşılama yapacağını söyledi.her doktorun farklı yöntemi var heralde.hakkımızda hayırlısı demekten başka yapacak bişeyimiz yok sanırım.

teşekkür ediyorum arkadaşım çok saol güzel dileklerin için dün yaptırdım aşılamayı biraz ağrılı oldu ama olsun tuttuysa değer.eve gelince dinlendim biraz şimdi de merak ettim sizleri ne yaptınız diye bi bakayım dedim.şimdilik bi sorun yok bakalım neler bekliyor bizleri inşallah vardır bi şeyler hem ümitlendirmek istemiyorum kendimi hemde ümitleniyorum şimdi bize düşen görev sabırla bu süreci atlatmak bende aşılama yaptıran herkese hayırlısıyla olsun diliyorum

benim doktorumda 16mm olunca aşılama yapacağını söyledi.her doktorun farklı yöntemi var heralde.hakkımızda hayırlısı demekten başka yapacak bişeyimiz yok sanırım.

benim dr.umda 15 in üzerinde olursayeterli dedi benim 3 yumurtam oldu ikisi 17.5 mm diğeride normalin üstüne dedi bizde de sebebsiz infertilite var hiç bi sorun yok ama çocuk ta yok inşallah oluuuurrrr allahım dualarımızı kabul etsin

amiiiiin inşallah :)hepimiz ,bekleyen herkes ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…