Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.
slm hanımlar esrdlgr canım ne güzel söylemişsin takmamak lazım ben rahat tutmaya ve çok kimseye duyurmamaya çalışıyorum yalnız çok sancım vardı bugün ben dün yaptırdım aşılamayı şu an iyiyim ama yürümekde bile güçlük çekiyorum sizde oluyormu merak ettim karnım yarılacak gib sanki inşallah işe yarar tutunur bebişlerimizde bu sancılar çekilir hale gelir ben yatmaya seven biris de değilim ne yapacağım bilmiyorum hayırlı ramazanlar hepinize Allah hepimizi en hayılı en kısa zamanda bebişlerimize kavştursun inşallah
slm kızlar ben de ikinci aşılama için iğnelere başlıyorum bugün...
hayırlısıyla olur inşallah canım bu sefer Allah yardımcın olsun
Amin canım Rabbim isteyen, emek harcayan herkese içinde bana da nasip eder inş. hayırlısıyla...
slm herkese,öncelikle bu mübarek ayda Rabbim inş.kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldurur,bende bu ay aşılama yaptırıcam,ama çok korkuyorum ve kafamda çook karışık,dualarınızı,desteğinizi bekliyorum,benim eşimin spermlerinde sorun var hem sayı az,hem morfoloji% 2,hemde ileri hareketliliği çok düşük,dr.umuz aşılama dedi 2 ay önce,yaptırsam tutmama şansı çok yüksek,ama normal yoldan olma yüzdeside düşük,napıcam siz söyleyin lütfenn,...muhtemelen yarın adet olucam,2.günü gitsem olurmu dr.a ?sizler deneyimlisiniz,herkese çok teşk.şimdiden...
inşallah canım amin diyerek başlıyorum yazıma.öncelikle korkmana gerek yok bende temmuzun 26 sına yaptırdım ilk aşılamam.bir kaç gün sonra sonucu göreceğiz allahın izniyle.senden pek bir farkımda yok benim. çünkü eşimin morfolojisi %4, ileri hareketliliğide %0(( bizede aşılama dedi doktor ve en sonunda yaptırdık temmuzda.aslında tüp bebekti niyetimiz ama malum rapor çıkarmak için önce 3 aşılama yapılması gerekmiş.7-8 milyarıda şuanda bulmamız imkansız.sen sen ol sakın ihmal etme biran önce git ve ne gerekiyorsa yaptır.olur yada olmaz alalhın taktirine kalmış.inşallah hepimiz bu güzel duyguyu hayırlı bir şekilde yaşarız.
inşallah canım ya ne vuruluyosun iğne olarak
puregon a başladım bu ay
ikinci iğnemi yapcam bugün inş...
puregon a başladım bu ay
ikinci iğnemi yapcam bugün inş...
bugün kontrole gittim kızlar .son kontrolünü yapalım çatlatma iğnesini yaparız sonra demişti doktorum.malesef iptal oldu.16-14mm 8tane yumurta olmuş.hastanede yatman lazım 3-4gün ağrıdan duramazsın dedi.birde 14-12arası 7tane daha varmış onlarda su toplar işin içinden çıkamayız dedi.bidahaki aya kaldı benimki.hayırlısı buymuş demekki.
hayırlı günler hayırlı ramazanlar....topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar inş bol bebişli bir ramazan geçiririz(amin)ben en son rahim filmi çekindim 2 hafta önce bir problem yok eşimde de bende de çok şükür doktorum ağustosta gel aşılama yapıcam iğne tedavisi dedi....bende ramazanlık diye bir aylıkta olsa erteledim eylülde başlayacağım inş rabbim bu zorlu süreçte yar ve yardımcımız olsun inş....aşılama yaptıran arkadaşlarım acaba ağrılı bir işlem mi topiği okuyunca stres bastı beni ya bilği verirseniz sevinirim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?