Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar hani hep diyorlarya psikoloji çok önemli ,rahat olmalısınız vs vs ne mümkün diyesi geliyor insanın ama gerçekten elimizden geldikçe rahat olmaya çalışalım.sonuç ne olacak ,bu 14 gün nasıl geçecek ,adet olacakmıyım ,olduydum olmadıydım stresinin sizi yiyip bitirmesine izin vermeyin, vermeyelim.benim doktorum bana dediki adet olacakmıyım olacakmıyım diye diye getirirsin zaten olursun dedi bu fikri kafanızdan atmaya çalışın,çalışalım :) ne bilim kitap okuyalım,film seyredelim,yürüyüşlere çıkalım,etrafımızdakilerle bu konuyu konuşup güncel tutmayalım.aklımızı başka şeylere vermeye çalışalım.benim ilk tecrübem başarısız oldu ,etrafımdakiler ha bire soruyolardı ben düşün düşün kafayı yiycektim.bilenler telefon açıyodu hergün vs vs vs sıkıcı bir durum.şimdi aşılama esnasındada rahattım gergin değildim,kimse bilmiyor desem yeridir.sadece burada konuşuyorum bu konu hakkında onun dışında günlük hayata devam :) OLUMLU DÜŞÜNELİM OLUMLU OLSUN inşallah da olur arkadaşlar uzun sürelerdir uğraş uğraş olsun artık dimi ama :) hadi bakalım hayırlısı .düşünmemeye kafanızı bunaltmamaya bakın gerisi olacağına varır.olmazsada vardır bunda da bir hayır,dünyanın da sonu değil deriz iki ağlarız geçer :)

Liste yapalım arkadaşlar ben kendimce liste hazırlayayım beğenmezseniz, liste yapmayı bilen arkadaşlar varsa aramızda ne dersiniz? hazırlayalım
ben kendimi yazayım şimdiden

nur_nurca aşılama tarihi 3 Ağustos sonuç tarihi 18 Ağustos 1.AŞILAMA

Son düzenleme:
slm hanımlar esrdlgr canım ne güzel söylemişsin takmamak lazım ben rahat tutmaya ve çok kimseye duyurmamaya çalışıyorum yalnız çok sancım vardı bugün ben dün yaptırdım aşılamayı şu an iyiyim ama yürümekde bile güçlük çekiyorum sizde oluyormu merak ettim karnım yarılacak gib sanki inşallah işe yarar tutunur bebişlerimizde bu sancılar çekilir hale gelir ben yatmaya seven biris de değilim ne yapacağım bilmiyorum hayırlı ramazanlar hepinize Allah hepimizi en hayılı en kısa zamanda bebişlerimize kavştursun inşallah

bende dün yaptırdım aşılamamı 2. aşılamam benim.benim bugün hafif adet ağrısı olur ya hafif ama öyle oluyor ara ara başkada bir sıkıntı yok.ama olabilir böyle şeyler çok fazla kendinizi dinlemeyin ,belirti aramayın yada ne bilim her bünye farklı bilirsiniz :) o yüzden takılmayalım böyle şeylere ağrısı olanda oluyor olmayanda.ağrı daha çok iğne kullananlarda daha çok okuyorum,ben hap ile büyüttüm yumurtayı kendiliğinden çatladı ve işlemi yaptık.ama iğnelerle bu işlemi yaptıranlarda bu gibi sıkıntılar olabilir diye biliyorum .hayırlısı olsun allah kalbinize göre versin inşallah.
bu arada liste yapacak olan varsa beni de yazın belki güzel haberler veririz dimi ama :) haydi bakalım inşallah :) 1 ğustos 2. aşılama esrdlgr

sağol canım Allah razı olsun cevabın için benim yumurtlama problemi oldugu için iğnelerle büyüyüp iğneyle çatladı Rabbim hakkımızda hyırlısını versin liste olursa bende varı glkms 1 ağustos ilk aşılama :)

inşallah canım amin diyerek başlıyorum yazıma.öncelikle korkmana gerek yok bende temmuzun 26 sına yaptırdım ilk aşılamam.bir kaç gün sonra sonucu göreceğiz allahın izniyle.senden pek bir farkımda yok benim. çünkü eşimin morfolojisi %4, ileri hareketliliğide %0 (( bizede aşılama dedi doktor ve en sonunda yaptırdık temmuzda.aslında tüp bebekti niyetimiz ama malum rapor çıkarmak için önce 3 aşılama yapılması gerekmiş.7-8 milyarıda şuanda bulmamız imkansız.sen sen ol sakın ihmal etme biran önce git ve ne gerekiyorsa yaptır.olur yada olmaz alalhın taktirine kalmış.inşallah hepimiz bu güzel duyguyu hayırlı bir şekilde yaşarız.

canım bnm ya inşallah Rabbimin iziniyle bu mübarek günlerde hayrlısıyla muradımıza ereriz bizede tüp bebek dedi işlam sırasında olmazsa önümüzdeki ay tüp bebeğe geçelim dedi ama Allahın izniyle gerek kalmaz inşallah çünkü dediğn gibi bizde karşılayabilirmiyiz bilmiyorum maddi olarak da geçtim insan manen de çok yıpranıyor

hayırlı günler hayırlı ramazanlar....topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar inş bol bebişli bir ramazan geçiririz(amin)ben en son rahim filmi çekindim 2 hafta önce bir problem yok eşimde de bende de çok şükür doktorum ağustosta gel aşılama yapıcam iğne tedavisi dedi....bende ramazanlık diye bir aylıkta olsa erteledim eylülde başlayacağım inş rabbim bu zorlu süreçte yar ve yardımcımız olsun inş....aşılama yaptıran arkadaşlarım acaba ağrılı bir işlem mi topiği okuyunca stres bastı beni ya bilği verirseniz sevinirim.....

bugün kontrole gittim kızlar .son kontrolünü yapalım çatlatma iğnesini yaparız sonra demişti doktorum.malesef iptal oldu.16-14mm 8tane yumurta olmuş.hastanede yatman lazım 3-4gün ağrıdan duramazsın dedi.birde 14-12arası 7tane daha varmış onlarda su toplar işin içinden çıkamayız dedi.bidahaki aya kaldı benimki.hayırlısı buymuş demekki.

puregon a başladım bu ay
ikinci iğnemi yapcam bugün inş...

hadi canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ben menogon vuruldum 3 yumurta oldu 15 di yaklaşık devam edlim dedi sonra kendi drm tatild oldugu içi n başka drye gittim mm leri söylemedi ama baya büyükdü yani öncekilere nazaran baya büyük 2 tane vardı inşallah tedavin işe yarar iyi tepkiler alırsın

tatlım benim Hakkında hayırlısı olsun inşallah Raabi hiçbirimizi daha fazla aratmasın kavuştursun en hayırlı enkısa zamanda dikkat et kendine canım

canım hayırlısı olur inş.bende bu ay yapdırıcakdım ama bende eylüle erteledim,nasipse ozaman başlayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…