Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pıano selam.üzülme cnm ya.pekı neden olamadın acaba.pazartesı doktora bi görünsen?

canım bugün dr a gittim bana dediki "gebelik var gibi rahim içi çok kalınlaşmış"sonra kan aldılar ama ben 4 e kadar ciddi bir umutla bekledim sonra kan sonucu negatif.Ne diyeceğimi şaşırdım.1.aşılama ama 3.tedavi ,şimdi neye karar vereceğimi bilmiyorum.Bu arada en yakın arkadaşım dediğin gibi kist dolu yumurtalıklarıyla kendiliğinden hamile kaldı.umarım senin için de aynı şey olur.fazla uğraşmaz ve artık yorulmazsın.

Son düzenleme:

doktor öyle dedı demek..acaba kanda hata olabılırmı kı ya,erken falan yaptırmıs olabılır mısın.kan sonucunda bende hep cıkan negatiflere göre degişik cıkmıs.yanı benım genelde2.0 veya0.100 cıkar.gerci 5den aşagısı negatif tabıde ne bılım.
Sagol cnm ıns dedıgın gıbı olur.önemlı olan tasıyabılmek bıde bende uterus bicornis yanı cift görünümlü benim rahim.üstten baya bi çökük rahim duvarı.dolayısıyla bebis olsada taşıma şansım bıraz gerilerde.amelıyata gerek yok dendı ama icimde hep şüphe var sinmiyo bşyler.

Ah o içimizde ki şüpheler.....o şüpheleri yok etsek bence çözülecek herşey.ben gündüz çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim düşünmemeye karar verdim-başarabilirsem-sende ya şu olur bu olursa diye düşünme bırak gebelik oluşsun emin ol gelir gerisi.ya da için rahat olsun diye başka bir doktora daha görün.ama olumsuz düşünme.canım ben şimdi çıkıyorum yine haberleşiriz buradan.Görüşmek üzere....

Son düzenleme:

yorumların için teşekkür ederim Derinsu. Senin için de her şey yolunda gider inşallahh. hep diyorlar ya "stres" yapmayın diye, gerçekten öyle ama nafile işte.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

iyi pazarlar. .

Merhaba 1.aşılmam maalesef olmadı bugün adet oldum ve 2.aşılamaya başlamaya karar verdim.Hepinize kooocaman sevgiler....

Uzun bir aradan sonra sizinleyim...Herkeze merhabalar tüm arkadaşlarımın geçmiş bayramını kutlarım ve yeni hamişleri tebrik ediyorum.Şehir dışında olduğudum için internet olanağım olmadı.Sizlerle görüşemedim beni merak edenler varsa 6+3 ( 7 haftanın içindeyim) haftalık olduk çok şükür iyi gidiyor hamileliğim.Hepinize dua ediyorum.....

maşallah canım ,allah tamamına erdirsin

Selamlar.

Derhancım sgl cnm,stres yapmamalıyız tabı ama elımızde olmuyo bazen.bu yolda tecrübelendık artık 6 yıl sonunda...hayırlısı artık cnm.

Pianocm adet oldun demek.hayırlısı cnm ya...ikinci aşılamaya Allah kerim artık.

malesef benimde negatif.tatilde adet oldum...iyiki tatildeydik...üzülmeye fırsatım olmadı.ama şimdi üzülmüyor değilim yani...

malesef benimde negatif.tatilde adet oldum...iyiki tatildeydik...üzülmeye fırsatım olmadı.ama şimdi üzülmüyor değilim yani...

Evet üzülüyor insan ama sağlık olsun demek en doğrusu sanırım.Bende bugün tekrar iğnelere başlıyorum...sil baştan......
Herkese sevgiler...

arkadaşlar merhaba....

topiğimize bakamadan sizlere haberi vereyim dedim... Ben malesef kırmızı kart gördüm.... bu ay doktor boş gececek bir dahaki ay 2. aşılamanın iğnelerine başlayacam sanırım....

bir de Ağustos ayı pek bereketli geçiyor herkes hamiş herkes hamiş diyorlardı.. bizim bebişler nerede ??

bereket bizi teğet geçti anlaşılan

bir de Ağustos ayı pek bereketli geçiyor herkes hamiş herkes hamiş diyorlardı.. bizim bebişler nerede ??

bereket bizi teğet geçti anlaşılan

Bize de sonbahar uğurlu gelir canım.Güzeldir hazan mevsimi,farklı bi huzur verir bana.Sen de güzel düşün.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum siz aşılama yaptırmadan önce rahim filmi çektirdinizmi ben 2.aşılamamı olucam ama doktorum hiç rahim filminden bahsetmedi biraz araştırdımda tüpler tıkalımı değilmi diye rahim filmi çektirmiş çoğu kişi sizlerde çektirdiniz mi ????????????:44::44::44:

Merhaba ,benim doktorum 1 yıl gebelik oluşmayınca ilk olarak rahim filmi istedi tüpler normal çıktığında tedaviye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…