Sevgili derinsu inşallah dediğin gibi erken olmuştur,açıkcası canım hiç test falan yaptırmak istemiyor, haftanın sonunu beklemeyi düşünüyorum.Doğrumu yapıyorum bilmem.
haklısın cnm...6 yıla yakındır benimde idrar testlerine verdigim paranın haddi hesabı yok..en son geçen aykiler silik çıkıp çıkıp yanılttıgı için çok kızdım dahada yapmıcam dedim...insan manevi olarak yıpranıyor...aslında bu durumu çok takan biri degilim ama test yapmadanda duramıyorum nedense...sende benim gibi desene..şimdi yapmam diyorum ama heran herşey yapabilirim..bu kaçıncı yapmıcam deyip kızışım bilsen
:) aynen öyle bende hem kanda baktıramıyorum hemde test yapmadan duramıyorum belki yarın kan d a baktırırım.Aşılama yapılan günü 1 sayarsak bugün 13.günüm.Senin olmuşmuydu aşılama bu ay,hep unutuyorum kim ne yapmıştı
olsun cnm içinden ne geliyosa onu yap...hayırlısı rabbimden.
yok olmadım pianocum,adette olmadım 10 gün oldu:))ee tipik bir pkolu olunca adette zamanında gelmez...şuanda olmamış olması daha iyi..olsaydım bayram girecekti araya başlayamıcaktık...artık ne zaman gelirse o zaman:)bu arada ilk aşılama olacak...
Dediğin gibi hayırlısı olsun.Benimde ilk aşılamam dı ama daha aşılama olmadan epey olay yaşadım bunda bi terslik olmadı en azından buna seviniyorum.geçen yıl çok olumsuzluk yaşamıştım sadece çatlatma iğnesiyle.
Esra selam cnm...12 gün sonra dedigini anlamadım ben..şimdi 10 agustosta oldun kaç gün sürdü?
10 agustostan itibaren sayınca mı 12.gün akıntı başladı?
yani soruyorum çünkü aklıma ilk hamile kalmış olabilecegin ihtimali geldi...implitasyon kanaması olmasın sakın..hemen hastalık olarak düünme..tabiki doktora gitmelisin bian önce cnm..ben sadece fikrimi diyorum...hem kanama var,hem ovulasyon testleri pozitif gösteriyo.inş önemli bişy yoktur.
10 agustosta regl olup 7 gün sürdüyse arayada 1 hafta girsdiyse nasınnn 12 sinde lekelenme oluyo kıs:))tarihleri şaşırıyo olabilir misin cnm?Ilgin icin tskler...
10 agustosda regl oldum ve 7 gun devam etti sonra bir hafta oruc tuttum tekrar bu arada yumurtlama gunumu bekliyordum.
12 agustosda kahverengi akinti geldigini gordum cok azdi tabi sasirdim hemen doktorumu aradim oda yumurtlama doneminde bazi kadinlarda olabilecegini ve iki uc gun surebilecegini soyledi.
Bende o kadar sorun etmedim bu durumu ama suan tam 9 gun oldu ve hala devam ediyor. Once kahverengi akintiydi simdi kanamaya dondu ve akinti artti o yuzden tekrar doktorumu aradi oda bana carsambaya randevu verdi ama korkmamak elimde degil o kadar sacma bir durum ki!!!
Asilamada yapilacakti simdi hersey bir birine girdi... hayirlisi bakalim.
Oruc tuttugum icin mi boyle oldu acaba? cunku iki ay once dusuk yapmistim. Bunyeme zor geldi belkide cok bas donmesi olmustu agustos basinda hatta hamilemiyim diye dusunmustum ama 10 agustosda regl olunca yine husran olmustu.
Hayirlisi bakalim, bu arada Bayramin mubarek olsun...
Hepinizin bayrami muabrek olsun
Aynen oyle tarihleri bir birine karistirdim
Burdan anla yani ne durumda oldugumu...
Yani regl oldukdan 12 gun sonra demek istiyorum haha
Yani 10 agustos regl oldum bir hafta surdu sonrasinda bir hafta var yok oruc tuttum ve 22'sinde kahverengi akinti geldi.
Bugun ayin 29 yani 8 gun olmus. Yumurtlama testleride surekli pozitif cikiyor anlamadim gitti
Aynen oyle
Tskler cnm insaALLAH en kisa zamanda bebislerimizi aliriz kucagimiza.
Sanirim asagi yukari ayni zamanda asilma olucaz bir birimizle haberleselim mutlaka.
Iyi geceler simdilik ben cikiyorum yarin erken saatte yine is.......... Optum
hee sadece çatlama ignesiylemi oldun...şimdikini nasıl oldun peki cnm?
neyse şimdi çımışsın konusuruz gene öptüm seni.
cnm hayırlı olsun inşallah aşılamamn ya..rabbim sag salim göndersin melegini...
dedigin gibi özen gösterecek doktor çok az bence..benim doktorum çok iyiydi aşılamayı heyerde yaptırmamam gerektigini söylüyordu..bana gelmeden aşılamaya kalkışma sakın,pko oldugun için farklı bir tedavi uygulanması gerek demişti ama doktorum özel nedenlerden dolayı muayenehanesini bıraktı şimdi yok çok üzülüyorum bu yüzden...sanırım kastettigi tedavi senin anlattıgın...çok oluşmasından dolayı olumsuz sonuçlar alınıyor demişti...bakalım hayırlısı..devlette yaptırırsam aynı özeni gösterirlermi onu da bilemiyorum...eşimde diyo şimdiki doktorumun bulundugu hastanede yaptıralım..bende giden doktorumdan sonra en çok bu doktoruma güveniyorum...orada yaptırırsam daha iyi olacak gibi düşünüyorum...daha adet olmadım bayramdan sonra olurum inş hemen başlanır...
PKO22 hayırlı ugurlu olsun cnm çok sevindim darısı hepimize inşallah hayırlısıyla
PİANO cum moralini bozma erken yapmışsındır,kanda ne zaman baktırıcan...inş hamilesindir.
CASPER sen ugramamışsın naptın acaba merak ettim,kanda baktırıcaktın hayırlı haberlerle dön inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?