Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba hanimlar,

Bu benim ilk mesajim ve ilk mesajimi "agustos ayinda asilama olanlar" konusunda yazmayi uygun gordum cunku maalesef benimde bu konuda cok yaralyim. Iki senedir butun cabalarimiza ragmen bebegimiz olmuyor :96:

Gectigimiz haziran ayinda tup bebek denememiz vardi ve hizla onun icin hazirliklara baslamistik ve nisan ayinda hamile oldugumu ogrendim. Cok uzun zaman bekledigimiz icin cok buyuk bir sevinc oldu bu bize, esimle kendimizi cok kaptirdik heycanimizi sevincimizi kelimelerle anlatmam mumkun degil.
Ancak 10 haftalikken kalbi durdu bebegimin ve dusuk yapmak zorunda kaldim.

Tup bebek sirasi inanilmaz uzun en yakin tarih icin basvurduk oda ocak 2012'de (yurt disindayim ve burda maalesef boyle inanilmaz bekletiyorlar). Doktorumla gorusdukden sonra ocak ayina kadar asilma yapilmasi uygun goruldu.

Ramazan ayinda oldugumuz icin ben agustosta asilma yapmak istemedim ve eylul icin randevu aldik. Agustosda regl oldugum tarih 10/08'di ve ben tam yumurtlama zamanimi beklerken 12 gun sonra benden kahve rengi akinti gelmeye basladi ve gittikce artti bugun tam 9 gun oldu ve suan kanamam var bu durum beni korkutuyor. Bir hastaligin baslangici olabilir mi? carsamba gunu randevum var doktorda ama o zamana kadar bana yardimci olursaniz sevinirim.

Ovulasyon testleri yaptim ve 14 ile 15 gun pozitif cikti demek ki yumurtalarimla bir alakasi yok kanamamin peki ne olabilir?

Bu konuda beni bilgilendirecek var mi?

Bundan boyle bende gun gun hafta hafta ay ay sizlerleyim benide araniza kabul edermisiniz?

InsaALLAH en kisa zamanda meleklerimizi kucagimiza aliriz hayirlisiyla

Esra selam cnm...12 gün sonra dedigini anlamadım ben..şimdi 10 agustosta oldun kaç gün sürdü?
10 agustostan itibaren sayınca mı 12.gün akıntı başladı?
yani soruyorum çünkü aklıma ilk hamile kalmış olabilecegin ihtimali geldi...implitasyon kanaması olmasın sakın..hemen hastalık olarak düünme..tabiki doktora gitmelisin bian önce cnm..ben sadece fikrimi diyorum...hem kanama var,hem ovulasyon testleri pozitif gösteriyo.inş önemli bişy yoktur.

piano slm cnm naptın?sabah yeniden yapıcanmı test..bak bence onunla zaman öldürme cnm sabah hemen git kan ver..özele gitmen gerekicek gerçi maddi olarak müsaitsen şuanda,hiç düşünme..yani yanlış anlama benimde çok kere kan testi yaptırmak istedigim halde elimde param olmuyo ondan sordum...hatta bu gece bile gidebilirsin ben hep gece kan veriyorum hastane çok yakın

Sevgili derinsu, akşam yarın yaparım diyorum ama sabah vaz geçiyorum biraz önce cuma gününe kadar bekleme kararı aldım ama sanırım vaz geçebilirim.maddi açıdan bi sorun yok ama manevi açıdan çoook yoruldum.3 yıldır her ay aynı şeyi yaşıyorum ve eşimin son kararı;amaaan gelmiyosa gelmesin iğne olup durma,yazık sana:))))

Sevgili esra bence de hemen doktora git,biz ne desek anlamsız olur.

Son düzenleme:
Sevgili derinsu inşallah dediğin gibi erken olmuştur,açıkcası canım hiç test falan yaptırmak istemiyor, haftanın sonunu beklemeyi düşünüyorum.Doğrumu yapıyorum bilmem.

anlıyorum canım..bende kanda baktırmayı sevmem dank diye negatifi görünce insan üzülüyor...ama bide madalyonun öteki yüzü var,hamileysen ne kadar büyük bi sevinç olacak..eninde sonunda ögrenmicekmisin sonuçta.12.günün müydü senin...herkesin erken çıkacak diye bişy yok..geç döllenme oluyo bazen...o zaman bayramı atlat cuma kan verirsin cnm.bikaç gün daha geçmiş olur..madem canında kan vermek istemiyo sen bilirsin tatlım.hakında hayırlısı inşallah.

haklısın cnm...6 yıla yakındır benimde idrar testlerine verdigim paranın haddi hesabı yok..en son geçen aykiler silik çıkıp çıkıp yanılttıgı için çok kızdım dahada yapmıcam dedim...insan manevi olarak yıpranıyor...aslında bu durumu çok takan biri degilim ama test yapmadanda duramıyorum nedense...sende benim gibi desene..şimdi yapmam diyorum ama heran herşey yapabilirim..bu kaçıncı yapmıcam deyip kızışım bilsen

bak bilmeden bende cuma yap demişim senin yazdıgını görmeden:)gel sen cuma yap mübarek gün inş pozitifi görürsün cnm.

:) aynen öyle bende hem kanda baktıramıyorum hemde test yapmadan duramıyorum belki yarın kan d a baktırırım.Aşılama yapılan günü 1 sayarsak bugün 13.günüm.Senin olmuşmuydu aşılama bu ay,hep unutuyorum kim ne yapmıştı

olsun cnm içinden ne geliyosa onu yap...hayırlısı rabbimden.
yok olmadım pianocum,adette olmadım 10 gün oldu:))ee tipik bir pkolu olunca adette zamanında gelmez...şuanda olmamış olması daha iyi..olsaydım bayram girecekti araya başlayamıcaktık...artık ne zaman gelirse o zaman:)bu arada ilk aşılama olacak...

Dediğin gibi hayırlısı olsun.Benimde ilk aşılamam dı ama daha aşılama olmadan epey olay yaşadım bunda bi terslik olmadı en azından buna seviniyorum.geçen yıl çok olumsuzluk yaşamıştım sadece çatlatma iğnesiyle.

hee sadece çatlama ignesiylemi oldun...şimdikini nasıl oldun peki cnm?
neyse şimdi çımışsın konusuruz gene öptüm seni.

Ilgin icin tskler...

10 agustosda regl oldum ve 7 gun devam etti sonra bir hafta oruc tuttum tekrar bu arada yumurtlama gunumu bekliyordum.
12 agustosda kahverengi akinti geldigini gordum cok azdi tabi sasirdim hemen doktorumu aradim oda yumurtlama doneminde bazi kadinlarda olabilecegini ve iki uc gun surebilecegini soyledi.

Bende o kadar sorun etmedim bu durumu ama suan tam 9 gun oldu ve hala devam ediyor. Once kahverengi akintiydi simdi kanamaya dondu ve akinti artti o yuzden tekrar doktorumu aradi oda bana carsambaya randevu verdi ama korkmamak elimde degil o kadar sacma bir durum ki!!!

Asilamada yapilacakti simdi hersey bir birine girdi... hayirlisi bakalim.

Oruc tuttugum icin mi boyle oldu acaba? cunku iki ay once dusuk yapmistim. Bunyeme zor geldi belkide cok bas donmesi olmustu agustos basinda hatta hamilemiyim diye dusunmustum ama 10 agustosda regl olunca yine husran olmustu.

Hayirlisi bakalim, bu arada Bayramin mubarek olsun...

Hepinizin bayrami muabrek olsun

10 agustosta regl olup 7 gün sürdüyse arayada 1 hafta girsdiyse nasınnn 12 sinde lekelenme oluyo kıs:))tarihleri şaşırıyo olabilir misin cnm?
sagol seninde bayramın mübarek olsun tatlım...

Aynen oyle tarihleri bir birine karistirdim

Burdan anla yani ne durumda oldugumu...

Yani regl oldukdan 12 gun sonra demek istiyorum haha

Yani 10 agustos regl oldum bir hafta surdu sonrasinda bir hafta var yok oruc tuttum ve 22'sinde kahverengi akinti geldi.

Bugun ayin 29 yani 8 gun olmus. Yumurtlama testleride surekli pozitif cikiyor anlamadim gitti

olsun olur böyle şeyler:))

bende tarihleri o şejkilde tahmin etmiştim zaten...o zaman ya mevsimsel bişy yada ilaç falan kullandıysan arada ondanda olabilir...aynısı sayılabilecek durumu bende yaşadım geçen ay..adetim oldu 3 gün sürmedi bile normal kanama sonra kesildi...bitti sandım 1 hafta sonra yeniden lekelenmeler oldu...doktora gittim,herhangi bir ilaç kullandınmı son zamanlarda dedi yok dedim...bazı hormon testleri istedi prolaktin vs...bide gebelik testi yazmıştı...bi ihtimal bişyler olabiir mi acaba demiştim ama testte bişy çıkmadı..hormonlarımda gayet iyiymiş..normalde prolaktinim yüksek çıkar o bile iyiymiş ama buna ragmen adetlerim son dönemlerde bi acaip..zaten gecikme olayını saymıyorum bile,pko oldugum için hep gecikir...bende adet olmayı bekliyorum işte aşılama için...
bi git bakalım o zaman herşey belli olak..biz şimdi ne desek boş.

Aynen oyle

Tskler cnm insaALLAH en kisa zamanda bebislerimizi aliriz kucagimiza.

Sanirim asagi yukari ayni zamanda asilma olucaz bir birimizle haberleselim mutlaka.

Iyi geceler simdilik ben cikiyorum yarin erken saatte yine is.......... Optum

evet cnm,biz agustosta olamadık ama olsun...birlikte bekleriz artık tabiki haberleşiriz..öptüm iyi geceler esracım.

hee sadece çatlama ignesiylemi oldun...şimdikini nasıl oldun peki cnm?
neyse şimdi çımışsın konusuruz gene öptüm seni.

evet canım çatlatma iğnesi milyarda bir olan bir yan etkisini benim için ayırmış:) yumurtalarla birlikte damarımda çatladı iç kanama geçirdim ama ondan sonrakilerde ve bunda hiç bişey olmadı çok şükür.Bu arada belki yarın kan testi yaparım bi de bilgin varmı bilmiyorum ama progestan regl dönemine gecikme yapıyomu acaba?veee mutluluk huzur şans sağlık dolu bir bayram diliyorum.Sevgiler...

kızlar müjdeli haberi vermek için biraz geciktim amaişte veriyorummm sonunda oldduuuuuu :) tüm bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda güzel haber almayı diliyorum. bugün bize çifte bayram oldu darısı diğerlerinin başına :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…