Agustos/2012'de t.bebek tedavisne ilk kez veya 2.kez tekrar başlayacak olanlar hadi

sanırım kimse yaptırmıyor ağustosta...ramazan münasebetiylen...
sen başlıyormusun, hayırlı olsun....kentte değil mi?

sanırım kimse yaptırmıyor ağustosta...ramazan münasebetiylen...
sen başlıyormusun, hayırlı olsun....kentte değil mi?

sizin sorun neydi?
hsg'yi kim yaptı?
bende de aynı sorun var...adet olmadan önce 2-3 gün kahve akıntı geliyor...sonra kan gelmeye başlıyor...bunu hiç dr.lara sordun mu?birşey söylediler mi ilaç filan verdiler mi bunun için?

merhaba :) ben yarın 2. tedavıme baslıyorum ınsallah :)
ama bu ay kımse baslamayacak sanırım :)

merhaba :) ben yarın 2. tedavıme baslıyorum ınsallah :)
ama bu ay kımse baslamayacak sanırım :)

canım ben adetimin gelmesini bekliyorum sanırım pazar veya pazartesi gelir sonra allah nasip ederse başlıcam sorun başta sebepsizdi en son muayenede çikolata kisti çıktı benim 2. deneme ilki ankara anatolıadaydı.35 yaşındayım ama nedense benim umudum yok :(

canım ben adetimin gelmesini bekliyorum sanırım pazar veya pazartesi gelir sonra allah nasip ederse başlıcam sorun başta sebepsizdi en son muayenede çikolata kisti çıktı benim 2. deneme ilki ankara anatolıadaydı.35 yaşındayım ama nedense benim umudum yok :(

benımde ılk basta hormon problemım vardı ama suan sebepsız dıyolar ... umudunu kaybetme ınsallah allah bu ay yuzumuzu guldurecek ben ınanıyorum:) ben dun ıgnelere basladım sende baslayınca haber ver takıp edelım bırbırımızı :)

Kızlar Agustos ayı yumurta uyarma iğnelerine başlamak için bekleyen var mıııı

canım ben Temmuz topiğindenim...
ağustos topiğini görünce bi hayırlı olsun diyeyim dedim...
mutlaka çığ gibi büyüyecektir,topiğiniz de , hamileleriniz de...

Back
X