Banada kilo aldıran dondurma oldu...15 gündür düzenli olarak en kalorili olandan yediğim için gelsinnn kilolar :))
Hafta sonu dr. randevum var veee geçen haftadan beri yemiyorum kestim dondurmayı çünkü şeker yüklemem var...Kimi kandırıyorsam iştee ;D Şeker düşük çıkacak ve ben dondurmama devam edeceğim :)
şimdi bizim bebişler yazın en sıcak günlerinde doğucak ya..biz bu bebişlere ne giydircez?ba
0-3 aylık kıyafetler nasıl olmalı?üşürler mi acaba onlar bebek oldukları için:26::26::26:
Ay nolcak bi Halimiz bende tatlıya düşkünüm bu ara dün saat 11 di kek yedim o bana kilo olarak dönücek bile bile bi güzel yedim:) şeker yüklemesi kaçıncı hafta da yapılıyor normal olarak?
canım 24 28 hafta arası yapılıyor ama bana 23. haftamda yapılacak ayrıntılıya girdiğim gün yani şeker yüklemesini sağlık ocakları bile yapıyor glikozu alırsan
Maşallah bebişine sana normal doğum değilde sezeryan görünüyor:)
Doktorum son 2 ay hastaneyle 3 saatlik mesafede ol dedi bende haziran gibi 1 haftalık bir kaçamak yapabilirim diye düşünüyorum şimdilik düşünüyorum diyorum çünkü o zamanlar ne durumda olacağımı kestiremiyorum :)
Maşallah size bebiş karnında yanlamasına değil de diklemesine yatıyor sanki :) ayy çok tatlı ben karnımı gördükçe mutlu oluyorum besleniyor da büyüyor diye :)
Yasaklar çok tatlı normalde tüketmediğim ürünleri bile tüketesim geliyor ama yasakk
Herkese gunaydin, dunyanin en guzel anneleri gununuz aydin olsun ya ben gunun sorusunu sormak istiyorum biz bu yaz tatile cikamayiz mi ? agustos basi dogum temmuz tehlikeli haziran soguk evde mi kaldik kocalarda bizle beraber napicaz fikri gelen var mi :)))))
şimdi bizim bebişler yazın en sıcak günlerinde doğucak ya..biz bu bebişlere ne giydircez?ba
0-3 aylık kıyafetler nasıl olmalı?üşürler mi acaba onlar bebek oldukları için:26::26::26:
Ay nolcak bi Halimiz bende tatlıya düşkünüm bu ara dün saat 11 di kek yedim o bana kilo olarak dönücek bile bile bi güzel yedim:) şeker yüklemesi kaçıncı hafta da yapılıyor normal olarak?
Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim ilginiz için.Sabah olsun diye bekliyorum.Heyecandan uyuyamadım.Sabah kendi doktoruma ayrıntılı için gideceğim.Nasıl sevinçliyim anlatamam.
Bu arada kendini yorgun ve psikolojik olarak kötü hisseden anneciklerime...
Yakını kaybetmiş olan demetciğime...
Ve başımın her daim üstünde olan annelerin annesi yardımsever kraliçe gökçeciğime...
İsmini hatırıma getiremediğim bütün güzel anneciklere Sevgimden kocamannnn :) İYİ Kİ TOPİK OLARAK VARIZZZ...
Herkese gunaydin, dunyanin en guzel anneleri gununuz aydin olsun ya ben gunun sorusunu sormak istiyorum biz bu yaz tatile cikamayiz mi ? agustos basi dogum temmuz tehlikeli haziran soguk evde mi kaldik kocalarda bizle beraber napicaz fikri gelen var mi :)))))
Maşallah diyin bize kızlaaaar:)
Ay masallah cnm ne guzel olmus karninn :) Guzel annemize hamilelik cok yakismis..PAsalarda belli olmuslar iyice oohh :) Allah nazarlardan korusun sizi :)
kızlar geldim bennnn
aldım sonuçlarımı herşeyimiz iyi çıktı şükür şekerede bakmışlar oda normal sadece kollesterol biraz yüksek çıkmış sınır 200 270 çıkmış ama korkma hergün yürüyüş yap bide hamur işlerini bırak dedi kollesterolden korkmuyoruz biz gebelerde dedi kan sayımım iyiymiş ama demir eksik sanki biraz dedi ferrum fortu kullan dedi bulantı yapıyor ama dedim mecbur kullanacaksın canım dedi depoları doldurmak lazım dedi balık yiyemiyorum dedim badem ceviz ve fındık tüket o zaman dedi yoğurt ve peynir çok önemliymiş süt bile o kadar değil tsh 2.92 t3 t4 de gayet iyi hepatit b c hiv hepsi negatif ımm aklımda kalanlar bunlar şimdilik
Canımmm maaaşallah sana da oğluşlarına da. Ama hiç ikiz karnı yok sende.. Seni görünce ben tuhaf oldum valla
detaylı ultrasonda Allaha şükür herşey yolunda göründü
darısı diğer arkadaşlara olsun.Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımızaalmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?