Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

AHH AHHH bu ayki korkumuzda şeker yüklemesi bu ayı rahat geçiricez diyoruz yok illaki bişey çıkarıyolar yahu doğurana kadar rahat yok bize ne zaman kucağımız alıcaz o zaman

şimdi bizim bebişler yazın en sıcak günlerinde doğucak ya..biz bu bebişlere ne giydircez?ba
0-3 aylık kıyafetler nasıl olmalı?üşürler mi acaba onlar bebek oldukları için:26::26::26:

hem kısa hem uzun kollu almak lazım canım gündüz ve gece ayrımı yapmak için geceleri üşüyebilirler yani

Ay nolcak bi Halimiz bende tatlıya düşkünüm bu ara dün saat 11 di kek yedim o bana kilo olarak dönücek bile bile bi güzel yedim:) şeker yüklemesi kaçıncı hafta da yapılıyor normal olarak?

canım 24 28 hafta arası yapılıyor ama bana 23. haftamda yapılacak ayrıntılıya girdiğim gün yani şeker yüklemesini sağlık ocakları bile yapıyor glikozu alırsan

canım 24 28 hafta arası yapılıyor ama bana 23. haftamda yapılacak ayrıntılıya girdiğim gün yani şeker yüklemesini sağlık ocakları bile yapıyor glikozu alırsan

ee normal o Zaman benimde 22 . Haftamda yapılacak şeker. Ben daha geç hatırlıyordum sanki. Hadi inşallah her bişeylerimiz iyi çıkar

Dimi alt üst yatıyorlarmış paşalar :)hepimize maşallah olsun..

Valla canım bende tatile çıkmak isteyenlerdenim hele sıcaklar da Bastırınca iyice o moda giriyor insan ama nasıl olcak bende bilmiyorum

yeni bi takıntıya başladım :101: her hafta göbek çevremi ölçüyorum. bu hafta 94,5 cm. geçen hafta 92,5cm di.

şimdi bizim bebişler yazın en sıcak günlerinde doğucak ya..biz bu bebişlere ne giydircez?ba
0-3 aylık kıyafetler nasıl olmalı?üşürler mi acaba onlar bebek oldukları için:26::26::26:

ne kadar sıcakta da doğsalar anne karnından çıkınca dışarıya uyum sağlayıncaya kadar ilk 2 hafta üşürmüş bebekler. anne karnı sıcaklığında hissetmeleri için ince de olsa bi battaniye gerekebilir. en azından geceleri uzun kollu giyerler diye düşünüyorum.

hava ne kadar sıcak olsa da kalın olmamakla beraber uzun kollu giydirilebilir cnm ben kolsuz da kısa kollu da aldım zıbınlardan.uzun kollu da üstüne giydirmelik bişilerimiz var ..

Ay nolcak bi Halimiz bende tatlıya düşkünüm bu ara dün saat 11 di kek yedim o bana kilo olarak dönücek bile bile bi güzel yedim:) şeker yüklemesi kaçıncı hafta da yapılıyor normal olarak?

Cnm dr um 24. hafta dolunca gel dedi bana

Canımmm sen ve bebişin iyi ol yeter. Ben her daim yanında olurum :)

Canım ben yazlık gibi yerde oturuyorum zaten. Ama buna rağmen havuz yasak fitness yasak türk hamamı yasak

Ben çoktan vazgeçtim tatilden

Ay masallah cnm ne guzel olmus karninn :) Guzel annemize hamilelik cok yakismis..PAsalarda belli olmuslar iyice oohh :) Allah nazarlardan korusun sizi :)

Tşk ederim canım.. benim paşalar yırtacak karnımı sonunda çıkacaklar valla. Sonra biz rekorlar kitabına geçeceğiz..

kızlar geldim bennnn

aldım sonuçlarımı herşeyimiz iyi çıktı şükür şekerede bakmışlar oda normal sadece kollesterol biraz yüksek çıkmış sınır 200 270 çıkmış ama korkma hergün yürüyüş yap bide hamur işlerini bırak dedi kollesterolden korkmuyoruz biz gebelerde dedi kan sayımım iyiymiş ama demir eksik sanki biraz dedi ferrum fortu kullan dedi bulantı yapıyor ama dedim mecbur kullanacaksın canım dedi depoları doldurmak lazım dedi balık yiyemiyorum dedim badem ceviz ve fındık tüket o zaman dedi yoğurt ve peynir çok önemliymiş süt bile o kadar değil tsh 2.92 t3 t4 de gayet iyi hepatit b c hiv hepsi negatif ımm aklımda kalanlar bunlar şimdilik

Son düzenleme:

Oh oh Hadi maşallah canım tüketilmesi gerekenleri tüket sende dikkat et onlara.

Canımmm maaaşallah sana da oğluşlarına da. Ama hiç ikiz karnı yok sende.. Seni görünce ben tuhaf oldum valla

O maşallah hepimize olsun canım. Galiba sonlara doğru bayaca büyücem şimdilik sadece göbiş oda sivri. Senin benden aşağı tarafın mı varmış:)

detaylı ultrasonda Allaha şükür herşey yolunda göründü
darısı diğer arkadaşlara olsun.Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımızaalmayı nasip etsin.

detaylı ultrasonda Allaha şükür herşey yolunda göründü
darısı diğer arkadaşlara olsun.Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımızaalmayı nasip etsin.

Hadi gözün Aydın canım benimde dün kontrolüm vardı doktor yineledi parlaklığı takma kafana bişey yok dedi beni bir kez daha rahatlattı. Âmin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…