Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

O maşallah hepimize olsun canım. Galiba sonlara doğru bayaca büyücem şimdilik sadece göbiş oda sivri. Senin benden aşağı tarafın mı varmış:)

Canım benim karnım seninkinden çok daha büyük. Sanırım benim bebeklerimin biri sağda diğeri solda olduğu için. Büyümesine büyüsünde yırtılacak sanki karnım. Bugünde dolaşmaya çıktığımda göbeğimin alt kısmında inanılmaz ağrılarım oldu. Galiba taşımak zorlaşıyor iyice.

detaylı ultrasonda Allaha şükür herşey yolunda göründü
darısı diğer arkadaşlara olsun.Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımızaalmayı nasip etsin.

Cok sevindim sonuçlarınıza kızlarr... Maşllahhhh diyimmmm.. Darısı bütün hamişlerin başınaa.. Evet yoğurt peynir cok önemli.. Bende balık yiyemeyenlerdenim 2 haftada bir belki :).. ayrıntılı icin haftaya gün aldım hayırlısı bakalım.. Bebeğimi özledim bide ben görmek istiyorum :)

gökçecim artık bebişlerimiz çok daha hızlı büyüyorlar. aldıkları her gramı vücudumuz da hissediyor. hele bi de senin iki tane :) tahminimce bizim 7. ayda yaşayacaklarımızı şimdiden yaşıyorsun sen. Allah sana ve tüm ikiz annelerimize bizden iki kat daha kolaylık versin.
bol bol dinlenip tadını çıkaralım. bol bol eşlerimize, çevremize nazlanalım :) nazlanmayanlar sonra pişmanız diyorlar :)
gerçi nazlandın mı diye bi sor daha pek siftah yaptığım söylenemez :)

Benimkilerde altlı üstlüler.dr Ranzada yatıyor diyor :) sanırım ondan daha büyük . Hareketleri nasıl bebişlerin benim gün içinde bazen çok hareketleniyolar bi duruyorlar oyy değişik bir şey bu,

Herkes karınlarını koyuyyoo cok güzel maşllahhh kocamann.. Benim hala karnım yokkkk niyeki acaba azıcık ayva göbek var hani cok yemişimde karnım şişmiş gibi .. Benim gibi olan yokmu bende bi gariplik var :))

kızlar maşallah hepimize. walla ben korkmaya başladım artık nazar falan değcek diye. bol bol dua okuyalım, eksik etmeyelim.
Yoğurt ve peynirin öneminden bahsetmişsiniz. Bu aralar tv de baya bi yoğurt tartışması yaşanıyor, belki denk gelmişsinizdir. yoğurtların eskisi gibi kalsiyum kaynağı olmadığını. bayatlama, küflenme, ekşime olmaması için içine çok fazla katkı maddesinin girmesi. ve yoğurdun en çok türklerin kültüründe olduğu için uzun vadede kullanımında sağlığımızı etkilediği ve ülkemizde kanserin bu yüzden bu kadar arttığı hakkında konuşuyor doktorlar.
ben burda köyde çalıştığım için süt alıyorum velilerden. iki yıldır kendim yapıyorum. hatta bazen koyun-inek karıştırtıyorum kendimize. çok da güzel oluyor. çocuklarımızın yoğurt yeme zamanı geldiğinde de kendim yapmak istiyorum ona. çok mu takıntılıyım bu konuda bilmiyorum ama en doğalını yemek en iyisi gibi geliyor bana..
bu arada ben de aşımı oldum dün. ama kolum pek tutmuyor, cidden ağrı yaptı. halbuki önceki vurulduğumda hiç böyle bişey olmamıştı

Bende hiç nazlanmadım. Her işimi kendim yapıyorum her istediğimi kendim alıyorum. Zaten aşermedim de... Yemişim böyle hamileliği :)

Canım çok haklısın yoğurtlar eskisi gibi değil.. Fakat bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum süt getirtiyoruz o şekilde yapıyorum eşer yoksa.. Günlük süt alıp yine kendim yapıyorum.. doğal süt bulamıyorsanız benim gibi günlük sütlerle yoğurt yapabilirsiniz. 1 haftalık kadar yapıyorum yetiyor.. Pekmez,bal,ceviz ve tereyağı,zeytinyağını da köyden getirtiyoruz. pekmezi pek yiyemesemde diğerlerinden faydalanmaya calışıyorum. Peynirimiz var ama yiyemiyorum malesef market peyniri yiyorum.. :)

bugün çamaşırımdaki ıslaklık için acilen doktora gittim, rapor verdi bi hafta evdeyim ama nasıl korktum anlatamam ( neyseki şimdilik bi sorun yok dedi ama tekrarlamaması için dinlenmek gerekiyormuş bebeğin suyuda iyi hatta fazla bile dedi, o neden anlayamdım yarında detaylı var bakalım nasıl geçicek, inşallah hayırlısıyla şu ağustos gelir de kavuşuruz hepimiz yavrulara...

Cok sagolun arkadaslar rahatlattiniz beni zaten sezeryan o yuzden sorun olmaz insallah.bu arada bu gece umreye gidiyorum hepinize cok dua edicem insallah.

Cok sagolun arkadaslar rahatlattiniz beni zaten sezeryan o yuzden sorun olmaz insallah.bu arada bu gece umreye gidiyorum hepinize cok dua edicem insallah.

Allah kabul etsin canım benimm.. Rabbim cümlesine nasip etsin inşallahh.. Bizlerede dua et lütfen unutma.. Ne güzel evlatlarınla topluca gidiyosun.. :)

Canım çok geçmiş olsun. Islaklığın sebebi neymiş peki..

Hayırlı akşamlar hepınıze...
Ben ılk haftalar yazmıştım size sonra fırsatını bulup bır daha girememiştim...
Ara ara girer katılırım inşallah sizlere
Rabbim kolaylık versin hepimize..

Evet canım bol bol duş edelim birbirimizede edelim Rabbim korusun hepimizi. Hadi sen yoğurdunu yapiyosun taze süt buluyosun biz nerden bulcaz

Kızlar bugün Bahçeşehir'in pazarı vardı yine. Bir tane bebek tezgahı dikkatimi çekti. Adamın ürünlerinin kumaşı çok hoşuma gitti. İnternetten sipariş verdiğim aldığım ürünlerin hepsi adamda vardı. Bunlar internetten de satış yapıyormuş. Sizin için web adresini aldım. www.bebekcocukkiyafetleri.com Belki bakmak istersiniz. Hatta buradan ciciler alıp oğluşlarınıza giydirirseniz bana da bol bol dua edersiniz :)

Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Benim mini mini susamım kocaman adam olmuş teyzeleriii :) 20 hafta 6 günlük ve 361gr. Nasipse 14 ağustosta kucağımda olacakmış :) Şükürler olsun her şeyi normal. Allah herkese sağlıklı evlatlar versin. O kadar güzeldi ki..Yalnız pankçı olacak sanırım parmaklarını sayarken serçe ve işaret parmağı havada diğer parmakları kapalı hareketler yaptı?? :)

Evet canım bol bol duş edelim birbirimizede edelim Rabbim korusun hepimizi. Hadi sen yoğurdunu yapiyosun taze süt buluyosun biz nerden bulcaz

amin canım amin.
evet köyde çalışınca taze süt bulabilmem kolay oluyor. büyük yerleşim yerlerinde bu daha da zor malesef. smllttle da taze bulamadığında günlük sütle yapıyormuş. bi denemek lazım aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…