O maşallah hepimize olsun canım. Galiba sonlara doğru bayaca büyücem şimdilik sadece göbiş oda sivri. Senin benden aşağı tarafın mı varmış:)
kızlar geldim bennnn
aldım sonuçlarımı herşeyimiz iyi çıktı şükür şekerede bakmışlar oda normal sadece kollesterol biraz yüksek çıkmış sınır 200 270 çıkmış ama korkma hergün yürüyüş yap bide hamur işlerini bırak dedi kollesterolden korkmuyoruz biz gebelerde dedi kan sayımım iyiymiş ama demir eksik sanki biraz dedi ferrum fortu kullan dedi bulantı yapıyor ama dedim mecbur kullanacaksın canım dedi depoları doldurmak lazım dedi balık yiyemiyorum dedim badem ceviz ve fındık tüket o zaman dedi yoğurt ve peynir çok önemliymiş süt bile o kadar değil tsh 2.92 t3 t4 de gayet iyi hepatit b c hiv hepsi negatif ımm aklımda kalanlar bunlar şimdilik
detaylı ultrasonda Allaha şükür herşey yolunda göründü
darısı diğer arkadaşlara olsun.Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımızaalmayı nasip etsin.
Canım benim karnım seninkinden çok daha büyük. Sanırım benim bebeklerimin biri sağda diğeri solda olduğu için. Büyümesine büyüsünde yırtılacak sanki karnım. Bugünde dolaşmaya çıktığımda göbeğimin alt kısmında inanılmaz ağrılarım oldu. Galiba taşımak zorlaşıyor iyice.
Canım benim karnım seninkinden çok daha büyük. Sanırım benim bebeklerimin biri sağda diğeri solda olduğu için. Büyümesine büyüsünde yırtılacak sanki karnım. Bugünde dolaşmaya çıktığımda göbeğimin alt kısmında inanılmaz ağrılarım oldu. Galiba taşımak zorlaşıyor iyice.
Cok sevindim sonuçlarınıza kızlarr... Maşllahhhh diyimmmm.. Darısı bütün hamişlerin başınaa.. Evet yoğurt peynir cok önemli.. Bende balık yiyemeyenlerdenim 2 haftada bir belki :).. ayrıntılı icin haftaya gün aldım hayırlısı bakalım.. Bebeğimi özledim bide bengörmek istiyorum :)
gökçecim artık bebişlerimiz çok daha hızlı büyüyorlar. aldıkları her gramı vücudumuz da hissediyor. hele bi de senin iki tane :) tahminimce bizim 7. ayda yaşayacaklarımızı şimdiden yaşıyorsun sen. Allah sana ve tüm ikiz annelerimize bizden iki kat daha kolaylık versin.
bol bol dinlenip tadını çıkaralım. bol bol eşlerimize, çevremize nazlanalım :) nazlanmayanlar sonra pişmanız diyorlar :)
gerçi nazlandın mı diye bi sor daha pek siftah yaptığım söylenemez :)
kızlar maşallah hepimize. walla ben korkmaya başladım artık nazar falan değcek diye. bol bol dua okuyalım, eksik etmeyelim.
Yoğurt ve peynirin öneminden bahsetmişsiniz. Bu aralar tv de baya bi yoğurt tartışması yaşanıyor, belki denk gelmişsinizdir. yoğurtların eskisi gibi kalsiyum kaynağı olmadığını. bayatlama, küflenme, ekşime olmaması için içine çok fazla katkı maddesinin girmesi. ve yoğurdun en çok türklerin kültüründe olduğu için uzun vadede kullanımında sağlığımızı etkilediği ve ülkemizde kanserin bu yüzden bu kadar arttığı hakkında konuşuyor doktorlar.
ben burda köyde çalıştığım için süt alıyorum velilerden. iki yıldır kendim yapıyorum. hatta bazen koyun-inek karıştırtıyorum kendimize. çok da güzel oluyor. çocuklarımızın yoğurt yeme zamanı geldiğinde de kendim yapmak istiyorum ona. çok mu takıntılıyım bu konuda bilmiyorum ama en doğalını yemek en iyisi gibi geliyor bana..
bu arada ben de aşımı oldum dün. ama kolum pek tutmuyor, cidden ağrı yaptı. halbuki önceki vurulduğumda hiç böyle bişey olmamıştı
Cok sagolun arkadaslar rahatlattiniz beni zaten sezeryan o yuzden sorun olmaz insallah.bu arada bu gece umreye gidiyorum hepinize cok dua edicem insallah.
bugün çamaşırımdaki ıslaklık için acilen doktora gittim, rapor verdi bi hafta evdeyim ama nasıl korktum anlatamam( neyseki şimdilik bi sorun yok dedi ama tekrarlamaması için dinlenmek gerekiyormuş bebeğin suyuda iyi hatta fazla bile dedi, o neden anlayamdım yarında detaylı var bakalım nasıl geçicek, inşallah hayırlısıyla şu ağustos gelir de kavuşuruz hepimiz yavrulara...
Canım çok geçmiş olsun. Islaklığın sebebi neymiş peki..
sızıntı olmuş bebeğin sıvısındayorgunlukla artıyomuş
kızlar maşallah hepimize. walla ben korkmaya başladım artık nazar falan değcek diye. bol bol dua okuyalım, eksik etmeyelim.
Yoğurt ve peynirin öneminden bahsetmişsiniz. Bu aralar tv de baya bi yoğurt tartışması yaşanıyor, belki denk gelmişsinizdir. yoğurtların eskisi gibi kalsiyum kaynağı olmadığını. bayatlama, küflenme, ekşime olmaması için içine çok fazla katkı maddesinin girmesi. ve yoğurdun en çok türklerin kültüründe olduğu için uzun vadede kullanımında sağlığımızı etkilediği ve ülkemizde kanserin bu yüzden bu kadar arttığı hakkında konuşuyor doktorlar.
ben burda köyde çalıştığım için süt alıyorum velilerden. iki yıldır kendim yapıyorum. hatta bazen koyun-inek karıştırtıyorum kendimize. çok da güzel oluyor. çocuklarımızın yoğurt yeme zamanı geldiğinde de kendim yapmak istiyorum ona. çok mu takıntılıyım bu konuda bilmiyorum ama en doğalını yemek en iyisi gibi geliyor bana..
bu arada ben de aşımı oldum dün. ama kolum pek tutmuyor, cidden ağrı yaptı. halbuki önceki vurulduğumda hiç böyle bişey olmamıştı
Evet canım bol bol duş edelim birbirimizede edelim Rabbim korusun hepimizi. Hadi sen yoğurdunu yapiyosun taze süt buluyosun biz nerden bulcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?