Kızlar bugün Bahçeşehir'in pazarı vardı yine. Bir tane bebek tezgahı dikkatimi çekti. Adamın ürünlerinin kumaşı çok hoşuma gitti. İnternetten sipariş verdiğim aldığım ürünlerin hepsi adamda vardı. Bunlar internetten de satış yapıyormuş. Sizin için web adresini aldım. www.bebekcocukkiyafetleri.com Belki bakmak istersiniz. Hatta buradan ciciler alıp oğluşlarınıza giydirirseniz bana da bol bol dua edersiniz :)
Cok sagolun arkadaslar rahatlattiniz beni zaten sezeryan o yuzden sorun olmaz insallah.bu arada bu gece umreye gidiyorum hepinize cok dua edicem insallah.
kızlar günaydın hepinize izmirde bol yağmur var rahmet yapıyor resmen:)
bugün çamaşırımdaki ıslaklık için acilen doktora gittim, rapor verdi bi hafta evdeyim ama nasıl korktum anlatamam( neyseki şimdilik bi sorun yok dedi ama tekrarlamaması için dinlenmek gerekiyormuş bebeğin suyuda iyi hatta fazla bile dedi, o neden anlayamdım yarında detaylı var bakalım nasıl geçicek, inşallah hayırlısıyla şu ağustos gelir de kavuşuruz hepimiz yavrulara...
ee normal o Zaman benimde 22 . Haftamda yapılacak şeker. Ben daha geç hatırlıyordum sanki. Hadi inşallah her bişeylerimiz iyi çıkar
Yarın yapılacak benim şeker yüklemesi 50'lik yapacak...Normal değilse 100'lük yapar muhtemelen...
İnşallah normal çıkarrr
Kocaelide de çamur yağdı sabah gökten...Marmarada bereketsiz bir gün
Merhaba güzel ağustos anneleri ve tatlı bebekleri ..herkese güzel keyifli bir gün diliyorum:) Şiddetli boğaz ayrısı için önerilerinizi bekliyorum.Soğuk birşey yemedim içmedim nasıl oldu anlamadım yutkununca ağrı hissediyorum :44:
CANSIN Temmuz annelerine yazıyor sanarak yazdım sonra ağustosta olduğumu farkettim
Ben daha geç haftalar diye hatırlıyordum banada 15 inde 50 gr yüklücekler. Nasıl içmicez aç karnına bilmem
Bende sabah evden bir çıktım canım araba görünmüyordu gerçekten...
Çok geçmiş olsun hiç anlamam ama sıcak birşeyler içip rahatlat boğazını....Çok dikkat et....
Bu arada Ağustos annelerindesin :)) Gerçi arada uğrada bilgilendir bizi nede olsa bizden öndesin ve bizden önce yaşıyorsun her gelişmeyi anlat bize :))
Ben hala o dediğin sanat sokağının oradaki dükkana bakamadım yarın vakit olursa uğrayacağım inşallah...
50 lik yani yarın yapılacak şeker yüklemesine tok gel dediler bana...24. haftaya girdim ben dün itibariyle ama büyüdük bizzzz
24_28. haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi...Eğer yüksek çıkarsa 27. haftada 100 lük yapar tahminimce..Ve aç gel der....
istanbuldada çamur yağmış pencerelerde sarı sarı tozlar var. iyi ki camları dün silmemişim. zaten gözümde büyüyo bide boşa kendimi yormuş olcaktım....Kocaelide de çamur yağdı sabah gökten...Marmarada bereketsiz bir gün
Merhaba güzel ağustos anneleri ve tatlı bebekleri ..herkese güzel keyifli bir gün diliyorum:) Şiddetli boğaz ayrısı için önerilerinizi bekliyorum.Soğuk birşey yemedim içmedim nasıl oldu anlamadım yutkununca ağrı hissediyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?