Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gunaydın siteye baktım gerçekten güzel şeyler var alıcam burdan hoşuma gitti.Sende kaliteli diyosun tmm dır. :)

Çok geçmiş olsun...Allah bi daha korkutmasın...Güzel güzel geçirelim hamilelik günlerimizi...

ee normal o Zaman benimde 22 . Haftamda yapılacak şeker. Ben daha geç hatırlıyordum sanki. Hadi inşallah her bişeylerimiz iyi çıkar

Yarın yapılacak benim şeker yüklemesi 50'lik yapacak...Normal değilse 100'lük yapar muhtemelen...
İnşallah normal çıkarrr

Kızlarrrrr cumartesi olan randevumu yarın sabaha aldımmm...Geçmek bilmemişti bu sefer zaman...Çok iyi oldu...
Yarın göreceğim bebişimi özlemiştimmm Şeker yüklemesi de yapılacak...An itibariyle rejime girdim:26:

Merhaba güzel ağustos anneleri ve tatlı bebekleri ..herkese güzel keyifli bir gün diliyorum:) Şiddetli boğaz ayrısı için önerilerinizi bekliyorum.Soğuk birşey yemedim içmedim nasıl oldu anlamadım yutkununca ağrı hissediyorum :44:

Son düzenleme:
CANSIN Temmuz annelerine yazıyor sanarak yazdım sonra ağustosta olduğumu farkettim

Bende sabah evden bir çıktım canım araba görünmüyordu gerçekten...
Çok geçmiş olsun hiç anlamam ama sıcak birşeyler içip rahatlat boğazını....Çok dikkat et....
Bu arada Ağustos annelerindesin :)) Gerçi arada uğrada bilgilendir bizi nede olsa bizden öndesin ve bizden önce yaşıyorsun her gelişmeyi anlat bize :))
Ben hala o dediğin sanat sokağının oradaki dükkana bakamadım yarın vakit olursa uğrayacağım inşallah...

Ya herkes seker yuklemeye gecmis biz daha yarın ayrıntılı ultrasona giricez..insallah hersey yolunda gider.bu ayrıntılı ultrasonda bebisin kalp damarları falan da gorulebilio mu?cok korkuyorum (( bi kardesim kalp damarları ters dogdu kalbinde delik de vardı.dogduktan bikac gun sonra anladılar ve ameliyatta vefat ettl ::(( anne karnında bilinseymls dogunca hemen kuveze alınırmıs tedavi hemen baslarmıs.hatta kalp gelisimi icin igne bile varmıs anne karnında yapılan.keske bilinseymis..ben simdi cok korkuyırum Allahımmmm insallah saglıklıdır bebisimm

Ben daha geç haftalar diye hatırlıyordum banada 15 inde 50 gr yüklücekler. Nasıl içmicez aç karnına bilmem

50 lik yani yarın yapılacak şeker yüklemesine tok gel dediler bana...24. haftaya girdim ben dün itibariyle ama büyüdük bizzzz
24_28. haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi...Eğer yüksek çıkarsa 27. haftada 100 lük yapar tahminimce..Ve aç gel der....

Tamam canım istediğin zaman merak ettiğini sorabilirsin...bu arada o dükkanın alt katına in mutlaka,ayrıca senin bahsettiğin babyzero(fethiye cad az yukarısındaki pasajda) gittim ordada güzel şeyler var.Ancak henüz netleşmedi bebek odası.Çokta geç kalmak istemiyorum.2 hafta içine karar vericem heralde...

Sen bizden büyüksün maşallah. Banada aç gel dediler bakalım. Evet Temmuz annesi ara ara gelde bizi bilgilendir

Kocaelide de çamur yağdı sabah gökten...Marmarada bereketsiz bir gün
istanbuldada çamur yağmış pencerelerde sarı sarı tozlar var. iyi ki camları dün silmemişim. zaten gözümde büyüyo bide boşa kendimi yormuş olcaktım....
havada çok sıkıntılı ya içim daraldı...

Kızlar oturma odamı bebek odasına dönüştüreceğim oturma odasındaki çekyata bebek odasında ihtiyacım olurmu sizce?

Adaçayı demle ve onunla gargara yap canım.Tuzlu su da çok rahatlatıyor.Bir de ağzına tane karanfil at 2 tane,biraz çiğne sonra at.Doğal antibiyotik etkisi gösteriyor.Benim çok işime yaradı bunlar.Yaklaşık 20 gün önce ben de aynı durumdaydım.Sadece yutkunma zorluğu vardı hasta olmadığım halde.
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…