Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Beklerler canım hiç merak etme. Ben artık sallamıyorum sancıyı falan Önümde belirlediğim 7 haftalık bir hedef var. Tamamlayabilirsek ne mutlu bize. Olmadı Allaha emanetler zaten :)

Ayy ne iyi olur yaa daha fazla kalırız evdee

günaydın bayanlar
şu 6aylık izinler yasalaşsın artık yılan hikayesine döndü... rahat rahat bakalım bebeklerimize...

Sabah saatlerinde Kısıklı’daki evinden çıkıp Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne geçen Erdoğan’ın bakanlarla yaptığı görüşmenin içeriği açıklanmadı.
...
...
...

kızlar bugün son gün. 1 haziranda tatile giriyorlar. bugün yasalaştı yasalaştı. yoksa taa eylüle kalıyor. onda da biz doğum yapmış olacağımız için bizi kapsayıp kapsamayacağının garantisi yok. açıkçası bize denk geleceğinden pek umudum yok ama hadi hayırlısı bakalım..

kızlar çok şükür bi günü daha geride bıraktık. sabahtan doktora gittim. size bahsetmiştim şu elalemin dediklerinden :)
doktora da gidince içim nasıl rahatladı nasıl rahatladı, hafifledim vallahi :)
öncelikleri bebişimiz 1500 gram olmuş. çok sevindim. kilosu düşük çıkacak diye ödüm kopuyodu.
suyu, değerleri, gelişimi hepsi normal çıktı. veee bebişimiz baya bi dönmüş, nerdeyse kafası tamamen aşağıda görünüyor.
baş gelişli, normal doğum görünüyor şimdilik dedi.
ayrıca ağrılarımdan dolayı nst ye soktu. doğum sancısına dair hiç bi belirti yok. sırtımda ve kaburgalarımda hissettiğim acı ve ağrı bebişimizin ağırlık merkezimi değiştirmesinden kaynaklanıyormuş. sanki çatlamış/kırılmış gibi acıyor dediğimde ise röntgen çekemeyeceğimiz için biraz daha sabrediceksin, kırık değildir zaten dedi.
ayın 10unda izmirde kendi doktorumda randevum var. bi de ona gidince anlatırım derdimi ama bu ağrı acıları çekeceğiz sanırım başka çaresi yok.
amannn bebişlerimizin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil, az kaldı zaten şurda 2 aycık ne ki :)

kızlar hepinizi öpüyor, bebişlerinizle acısız, ağrısız, stressiz güzel günler diliyoruz

inşallah yasalaşır artık.. gerçi ben son 2 ayımıda yasalaşır ise son 4 ayımda işe gelip gidecem ama en azından 6 ay maaş garanti olur :)

minişlerimiz kendi çaplarında büyüyor şaka maka:) bu siteye ilk girdğimde bebişim tam 15 günlüktü.. 2. gebelik testimi yapmamıştım bile.. nasıl korkuyordum kese oluşmıyacak diye. sonra oluştu ama kese boş çıkarsa diye korkmaya başladım.. sonra kalbi atmazsa diye.. kullandığım ilaçları bırakınca da kalbi durursa diye.. ilk dinleğimde ekranda gördüğüm ve duyduğum o sese aşık oldum.. üstüne bide kanama geçirdim tam paranoyak oldum.. saatlerce tuvalette oturduğumu biliyorum ıkınırsam düşecek korkusuyla:) ozamanlar hergün acaba bebeğim yaşıyormu diye düşünen tek ben değilimdir sanıyorum kıpırtılar yok belirtiler yok:) ancak ultrason günlerini iple çekiyorum ki görebiliyim.. derken tekmeleri geldi.. onun o minicik ayaklarıyla elleriyle attığı.. beni hayallerden hayallere götüren.. onun bana olan bağlılığından daha da çok beni ona bağlayan.. eskisi gibi dr.a gidip göreyim diye can atmıyorum artık hergün hissediyorum çünkü onu Rabbime binlerce kez şükürler olsun.. şimdi geriye baktığımda haftalar geçmiş.. aylar geçmiş.. şimdide onu kucağıma alıp koklycagm günün hayaliyle yaşıyorum.. Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin inşallah..

Aminnn canımmm ne güzel anlatmışsın. Unuttuğumuz şeyleri canlandırdın yeniden...

cnm benimki OSTEOCARE..Dedi ki , normalde magnezyum olarak herkese , suda eriyen ilac veriliyo bu daha etkili dedi bana..Istersen bu ilaci soyle belki sanada bundan verir ? Ben cok memnunum cunku..

Canım vallahi ağlayarak okudum o korkuların hepsini yaşadım kese varmı kalp atımı varmı sonra kanamam oldu o bitti dikiş atıldı o bitti şeker çıktı sonra çentik ve suyun azaldığını öğrendim hep bişey olucak korkusuyla bu aylara geldik hep dua ediyorum annem 2 kilo olmadan gelme diye ama o kıpırtıları hareketleri beni daha güçlü yapıyo bebişim sağlıklı diye az kaldı artık sayılı günlerimiz sağlıkla gelsinde bebişler helal olsun çektiklerimiz

Yok cnm ya öyle şeyler düşünme bence beslenmiştir o kuzucuk sadece senin rezervelerini tüketmiştir sende kalmadığı için dr ilaç vermiştir

Insallah oyledir cnm yaa..Beslensin minigim de Ben kendimide beslerim sonra ne olacak .. Ayy bide sag salim gelsin insallah hepimizin yavrulari :) Soyle minciklasak bi :)

canım eskilere döndük birden bende ilk 7 haftalık diye gittim 5 haftalık lıktı kese var kendi yok acaba yokmu endişesi 2 hafta boyunca 2 yıl yaşlandrdı geç döllenme dediler sonra sonra bulantılarım 7 kilo verdiren cinsten öyle böyle değildi resmen kan kusuyordum acaba beslenecekmi zaten geç döllenme geriden geliyoruz endişesi ve azimle bekledikten sonra gününü yakaladı kuzucum, ense kalınlığı 2 li testi derken geçen bulantılarla biraz rahat nefes aldım sonra böbrek olayı çıktı karşıma resmen yıkıldım ağlamaktan 3 hafta bana 3 yıl gübü geldi 3 haftada onun için bekledik ee sonrasında şekerin yüksek dediler düşürmeye çalıştık off ne günler atlattık beraber 5 yol yaşlandım sanki ama hep birbirimize destek olduk burada burda ağladık burda güldük aldığımız cicileri paylaştık ve artık sona doğru yaklaşıyorum rabbim kucağımıza sağ sağlim aldırsın inşallah hepimizinkileri inşallah jhepsi gününde gelsinler

amin.. buraya gün gelip minişlerimizle fotolarımızı koyucaz inşallah kızlar:) bu yolda başından beri birbirimizi en iyi biz anlıyoruz hepimiz tıpa tıp aynı yollardan geçtik ve geçiyoruz sanırım geçmeye de devam edicez:)

Cnm bende dogum sonrasi sicaklardan enidseliyim..Hadi biz pisik bile olsak neyse de , miniklerimiz olmasnlar yaa Nasil engelleriz bilemiyorum onu dusunuyorum kara kara ... Gobegi dusene kadar banyo da yaptirilmiyo yaa , silsek faydasi olacak mi sicaklarda ?
Bizimkide herseyin dogalindan yana ama benim kramplarim yuruyuse , spora , ayaklarimi yukari kaldirmama ragmen gecmeyip ,en az 4 gun boyunuca da agriyinca yapcak birsey yok kullan bakalim dedi..Birde kan ilaci aliyor musunuz ? Artik bebegin ihtiyaci oldugunu soyleid bana..Ben suanda elevit , magnezyum ve 2 gunde 1 de kan ilacina basladim artik .. Yavas yavas ihtiyaci artacak , ilikleri , depolari doldurmaliyiz dedi..Ama simdilik bu ay icin 2 gunde 1 alacagim..3 tane ilac icince cok goorunuyo gozume ..

Senin oglusun daha anne karninda , evin erkegi ( babasi gelene kadar ) Bizimkide , 4 aylikken babasi askere gidecek ozaman erkegimiz olacak :)

Oooh masallah annesi size.. :) Gozun aydin insallah hep boyle gider tum surec ve saglikla zamanlarinda gelirlerrr :)

pampam nasıl da güzel anlatmışsın. daha dün gibi yaşadıklarımız, heyecan, sevinç, korku,.. aylar geçti. hepsini beraberce yaşadık, daha neler neler de görücez, paylaşıcaz.
Şu an o kadar duygulandım ki yazını defalarca okudum. Allah onların yokluğuyla imtihan etmesin. gözyaşlarımız hep sevinçten olsun inşallah.

kızlar dr kontrolümüzden geldik...size güzel haberlerimiz var..gitmeden önce hareketlerini çok hissedemiyordum ve ters bişeyler söylicek diye çok paniktim alahıma şükür herşey normal çok mutluyum ...kızım 1420 gr olmuş boyu ise 39.6 cm iki katına çıkmış gelişimi 1 hafta önde, 1 ayda ne kadar hızlı büyüyorlar değil mi..çok endişeleniyorum diye dr kızdı annelik elimde değil..plasentam önde iç karnım geniş olduğu için dışarıya hareket çok güçlü gelmiyomuş..sunbal sen sormuştum canım bende durum bu kontrol sırasında eli bacağı hiç durmadı kıpır kıpır ama ben sadece 1 hareketini hissettim meleğimi görünce gözyaşlarımı tutamadım ...onu kucağıma alacağım kokusunu içine çekeceğim günleri iple çekiyorum ..allah hepimize zamanında sağlıkla miniklerimize kavuşturmak nasip etsin:)

canım ben yıkamak için göbeğinin düşmesini beklemeyeceğim. Beklemem de.. Hiç beklemedikte..

canım ben 2 aydır kullanıyorum kan hapımı günde 1 tane gece yatarken birde bu aralar magnezyum var içtiğim eleviti kokusundan dolayı kullanamamıştım doktorumda bırak o zaman dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…