tbmm sayfasına baktım tam 2012 10. aydan beri tasarı komisyonda gözüküyor iyicene karalara bağladım bu kadar ayda çıkmayan 1 günde mi çıkacak
Bence biz izindeyken cikacak ve bizide kapsayacak..Cok mu polyannaciyim bilmiyorum ama :) Dua edelim rabbim buyuk.... :)
geçmiş olsun canım nolur nolmaz ii yapmışsın gitmekle nerden bilecektin hamişlik ne zor aslında daha başımıza neler gelicek bakalımKızlar bugün kadın geldi temizliğeçok yoruldum gittiler midem çok bulantı tuvalete gittim istifra ederken birden foşur diye su geldi yerlere kadar düşünün tutamıyorum hemen hastaneye gitti alttan üstün baktılar meğerse işemişim
Ama nasıl korktuk böyle bişii görmedim doktor çok normal dedi kaslar daha gevşiyo bu haftalarda dedi çok utandım doktordan eşimden neyseki sorun yok nst ye bağladılar canı sıkıldı kuzumdum nst deyken sıkıyo ya pat pat vurmaya başladı Dr herşey yolunda hiç korkma çentik sorun yaratmaz dedi rahatladım diğer doktor çok korkutmuştu
kuzum 1600 gr olmuş çok şükür moralim yerine geldi
Sorma canım ya bunu da görmüş oldukgeçmiş olsun canım nolur nolmaz ii yapmışsın gitmekle nerden bilecektin hamişlik ne zor aslında daha başımıza neler gelicek bakalım
kızlar size bişi danışmak istiyorum şimdi bende 10lu hastane çıkışı var 2 tanede beşli var ama bitanesinn alt üst takımı yok tulumu var sizce bitane daha alayımmı ndersiniz gerek olurmu
Kızlar bugün kadın geldi temizliğeçok yoruldum gittiler midem çok bulantı tuvalete gittim istifra ederken birden foşur diye su geldi yerlere kadar düşünün tutamıyorum hemen hastaneye gitti alttan üstün baktılar meğerse işemişim
Ama nasıl korktuk böyle bişii görmedim doktor çok normal dedi kaslar daha gevşiyo bu haftalarda dedi çok utandım doktordan eşimden neyseki sorun yok nst ye bağladılar canı sıkıldı kuzumdum nst deyken sıkıyo ya pat pat vurmaya başladı Dr herşey yolunda hiç korkma çentik sorun yaratmaz dedi rahatladım diğer doktor çok korkutmuştu
Tatlım çok kötüydü ya anlatamam hem korku hem endişe suyum mu acaba diye hem utançUtanma canım ayıp birşey yaşamıyoruz ama artık kendini yormaman lazım. İyi olmanıza çok sevindim... Maaşallah kuzucuguna..
napıcaz bilmem hayırlısı olsun diorum cümlemiz için bebişimin içimde olması çok güzel ama o masada olmak hiç hoş diill ahh kadınlar ne çekti be o masadanSorma canım ya bunu da görmüş oldukSağ sağlim doğuralım artık gerçekten utanç verici bişeymiş bide doktor muayene ederken ıkın dedi aleti takarken yok ben normal doğum istemiyorum o masada onu anladım
Tatlım çok kötüydü ya anlatamam hem korku hem endişe suyum mu acaba diye hem utançgerçekten yoruldum son olsun bu
kuzumu gördüm iyi oldu gerçibiran önce hastane çantasını hazırlamam lazım
bencede bende bugün bi kısmını ütğledim haftosnu hazırlayayım diorum nolur nolmazKıyamam sanaaa. Allah yaşatmasın bir daha.. Bence herkesin hastane çantasını hazırlaması lazım artık.. Aslında annesi bizim kuzucuklar uslu ama galiba biz yaramazlık yapıyoruz baksanaç.
Kızlar bugün kadın geldi temizliğeçok yoruldum gittiler midem çok bulantı tuvalete gittim istifra ederken birden foşur diye su geldi yerlere kadar düşünün tutamıyorum hemen hastaneye gitti alttan üstün baktılar meğerse işemişim
Bence biz izindeyken cikacak ve bizide kapsayacak..Cok mu polyannaciyim bilmiyorum ama :) Dua edelim rabbim buyuk.... :)
kızlar bu devlet yeter ki çıkarmak istesin 1 gecede neler neler çıkardılar, neleri değiştirdiler. isteseler yaparlar aslında ama bakalım gün bitti.
umudumuz eylülden sonraya kaldı. bebişlerimizi kendimiz büyütmek gibisi yok. inşallah bizi de kapsar..
ee arkadaşım 1 gecede kıyak emeklilik onaylanır, bir gecede alkol satışı yasaklanır, sessiz sedasız hoopp çıkartırlar bunları ama konu bize gelince aylarrrrrr sürerrrrrrrrr
Tahminimce 2014 seçimleri bekleniyor kızlar. Bu sayede AKP halkın yanında gözükür bizim milletimizde sandık başında AKP ye oy verir. Ödeşmiş olurlar. Maalesef bu zihniyette yaşayan milletiz. Ne onun çıkaracağı yasayı istiyorum ne AKP yi başta istiyorum. Görümcem Taksim İlkyardım da çalışıyor... Neler olduğunu kimse tahmin bile edemez.
kızlar bende de 1-2 haftadır her sbh bir mide bulantısı vardı.. bgn gene midem çok bulandı normal sandım geçicek.. ekmek almaya gidiyodum fırına bir titreme geldi bana bir karın ve mide ağrısı bir bulantı kaldım yolun ortasında tlf yanıma almamıştım dedim acaba kaldırımda oturup beklesemmi.. okadar kötü oldum ki nası gittim geldim bilmiyorum eşimde evde yok. eve geldim üstüme biişler giyip uzandım ama geçicek gibi değil. açlıktan ölüyorum cnm tuzlu çubuk bile istemiyor.. sonra lavaboya gittim bir kustum bir kustum ama hepsi su.. fışkırıyo resmen ya. bildiğiniz su ama. sarı falan değildi yani. tam rahatladım derken bir öğürtü geldi böyle bir yemek kaşığı kadar sapsarı su çıktı. ama rahatladım biraz. üşüştümmüki ya benzer bişey yaşayan varmı kızlar
kızlar bende de 1-2 haftadır her sbh bir mide bulantısı vardı.. bgn gene midem çok bulandı normal sandım geçicek.. ekmek almaya gidiyodum fırına bir titreme geldi bana bir karın ve mide ağrısı bir bulantı kaldım yolun ortasında tlf yanıma almamıştım dedim acaba kaldırımda oturup beklesemmi.. okadar kötü oldum ki nası gittim geldim bilmiyorum eşimde evde yok. eve geldim üstüme biişler giyip uzandım ama geçicek gibi değil. açlıktan ölüyorum cnm tuzlu çubuk bile istemiyor.. sonra lavaboya gittim bir kustum bir kustum ama hepsi su.. fışkırıyo resmen ya. bildiğiniz su ama. sarı falan değildi yani. tam rahatladım derken bir öğürtü geldi böyle bir yemek kaşığı kadar sapsarı su çıktı. ama rahatladım biraz. üşüştümmüki ya benzer bişey yaşayan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?