Cnm bende dogum sonrasi sicaklardan enidseliyim..Hadi biz pisik bile olsak neyse de , miniklerimiz olmasnlar yaaNasil engelleriz bilemiyorum onu dusunuyorum kara kara ... Gobegi dusene kadar banyo da yaptirilmiyo yaa , silsek faydasi olacak mi sicaklarda ?
Bizimkide herseyin dogalindan yana ama benim kramplarim yuruyuse , spora , ayaklarimi yukari kaldirmama ragmen gecmeyip ,en az 4 gun boyunuca da agriyinca yapcak birsey yok kullan bakalim dedi..Birde kan ilaci aliyor musunuz ? Artik bebegin ihtiyaci oldugunu soyleid bana..Ben suanda elevit , magnezyum ve 2 gunde 1 de kan ilacina basladim artik .. Yavas yavas ihtiyaci artacak , ilikleri , depolari doldurmaliyiz dedi..Ama simdilik bu ay icin 2 gunde 1 alacagim..3 tane ilac icince cok goorunuyo gozume ..
Senin oglusun daha anne karninda , evin erkegi ( babasi gelene kadar ) Bizimkide , 4 aylikken babasi askere gidecek ozaman erkegimiz olacak :)
kızlar bugün son gün. 1 haziranda tatile giriyorlar. bugün yasalaştı yasalaştı. yoksa taa eylüle kalıyor. onda da biz doğum yapmış olacağımız için bizi kapsayıp kapsamayacağının garantisi yok. açıkçası bize denk geleceğinden pek umudum yok ama hadi hayırlısı bakalım..
canım ben yıkamak için göbeğinin düşmesini beklemeyeceğim. Beklemem de.. Hiç beklemedikte..
kızlar dr kontrolümüzden geldik...size güzel haberlerimiz var..gitmeden önce hareketlerini çok hissedemiyordum ve ters bişeyler söylicek diye çok paniktim alahıma şükür herşey normal çok mutluyum ...kızım 1420 gr olmuş boyu ise 39.6 cm iki katına çıkmış gelişimi 1 hafta önde, 1 ayda ne kadar hızlı büyüyorlar değil mi..çok endişeleniyorum diye dr kızdı annelik elimde değil..plasentam önde iç karnım geniş olduğu için dışarıya hareket çok güçlü gelmiyomuş..sunbal sen sormuştum canım bende durum bu kontrol sırasında eli bacağı hiç durmadı kıpır kıpır ama ben sadece 1 hareketini hissettim meleğimi görünce gözyaşlarımı tutamadım ...onu kucağıma alacağım kokusunu içine çekeceğim günleri iple çekiyorum ..allah hepimize zamanında sağlıkla miniklerimize kavuşturmak nasip etsin:)
canım ben yıkamak için göbeğinin düşmesini beklemeyeceğim. Beklemem de.. Hiç beklemedikte..
canım geçende annemle konuştuğumda her gün yıkarız, göbeğine gelmeden hallederiz dedi. artık nasıl yıkayacaksak bilemiyorum. anneme güveniyorum o konuda artık :)
geçenlerde biriyle konuştum. bu arada konuştuğum kişi bir baba :) onların da 10 aylık bebekleri varmış. sabunlu suyu bi kasenin içinde hazır bulundurduk. pamuğu batırıp batırıp sildik. bir kere bi pişik olmadı dedi. artık nasıl ilgili alakalı bir babaysa nerdeyse uygulamalı anlatacaktı :) bakalım bizim eşler nasıl olacak :)
ilaç konusuna gelince ben hiç ilaç kullanmıyorum şu anda. ama izmire gidince doktorum ne der ne yapar bilemiyorum. yalnız her gün pekmez içiyorum. soğuk suyun içine karıştırınca güzel gidiyor. hem içim serinliyor, hem de tatlı ihtiyacım karşılanıyor. belki de o yüzden kan ilacı vermedi doktor, bilemiyorum. hem verdiyse de bebişlerimiz için :) doğumdan sonra o depolara ihtiyacımız olacak. eşim ilaç kullanmadığım için çok tedirgin mesela. eksik olmasındansa fazladan verse ne zararı olcak diyor :)
gel tezkere gel diyelim o zaman :) inşallah kısa dönem olur da çabucak kavuşursunuz birbirinize.. ayrılıklar zor oluyor. bu arada dün eşim süpriz yapıp gelmiş. sabah erkenden gitti ama olsun bi kaç saat bile olsa yetti. dün doğumgünümdü. doğumgünümde yalnız bırakmak istememiş. düşünceli kocacığımm, çok mutlu etti beni :) bebişimiz bile hissetti. kıpır kıpırdı. hiç yerinde durmadı :)
tbmm sayfasına baktım tam 2012 10. aydan beri tasarı komisyonda gözüküyor iyicene karalara bağladım bu kadar ayda çıkmayan 1 günde mi çıkacak
Kızlar bebek arabamızın siparişini verdik. kargodan gelmesini bekliyoruz Papetto 3026 Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası / Gri - Kırmızı aldık. kampanyalı fiyatı çok uygun özellikleride harika. inşallah bebeğim güzel günlerde gezsin içinde
Eki Görüntüle 725455 Eki Görüntüle 725456 Eki Görüntüle 725458 Eki Görüntüle 725457
akılldır annesi dinler seniKızlar biraz önce öyle bi sancı geldi ki doğuruyorum sandım bi de cimcimenin kafası sağdan vuruyo anammmm dedim neoluyo :) İşyerindeyim zaten biraz panik oldum ama çıktım kapının önüne biraz yürüdüm nefes aldım da geçti şükür.Sonra kızımla konuştum daha erken annecim sakin gelme daha gelişmen büyümen lazım dedim bakalım inş.annesinin sözünü dinler :)
çok değişik bi model canım güle güle kullan...
akılldır annesi dinler senien baştan beri korkularımız bitmedi artık erken doğum için endişeleniyoruz banada hep erken gelecekmiş gibi gelio nedense ama sancım sıkıntım yok çok şükür
Banada 41-42. haftaları görecekmişim gibi geliyo
Banada 41-42. haftaları görecekmişim gibi geliyo
kızlar size bişi danışmak istiyorum şimdi bende 10lu hastane çıkışı var 2 tanede beşli var ama bitanesinn alt üst takımı yok tulumu var sizce bitane daha alayımmı ndersiniz gerek olurmu
gözüme herşey az gelio herşeyi alasım varYeter bence canım ya gerek yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?