Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım geçende annemle konuştuğumda her gün yıkarız, göbeğine gelmeden hallederiz dedi. artık nasıl yıkayacaksak bilemiyorum. anneme güveniyorum o konuda artık :)
geçenlerde biriyle konuştum. bu arada konuştuğum kişi bir baba :) onların da 10 aylık bebekleri varmış. sabunlu suyu bi kasenin içinde hazır bulundurduk. pamuğu batırıp batırıp sildik. bir kere bi pişik olmadı dedi. artık nasıl ilgili alakalı bir babaysa nerdeyse uygulamalı anlatacaktı :) bakalım bizim eşler nasıl olacak :)
ilaç konusuna gelince ben hiç ilaç kullanmıyorum şu anda. ama izmire gidince doktorum ne der ne yapar bilemiyorum. yalnız her gün pekmez içiyorum. soğuk suyun içine karıştırınca güzel gidiyor. hem içim serinliyor, hem de tatlı ihtiyacım karşılanıyor. belki de o yüzden kan ilacı vermedi doktor, bilemiyorum. hem verdiyse de bebişlerimiz için :) doğumdan sonra o depolara ihtiyacımız olacak. eşim ilaç kullanmadığım için çok tedirgin mesela. eksik olmasındansa fazladan verse ne zararı olcak diyor :)

gel tezkere gel diyelim o zaman :) inşallah kısa dönem olur da çabucak kavuşursunuz birbirinize.. ayrılıklar zor oluyor. bu arada dün eşim süpriz yapıp gelmiş. sabah erkenden gitti ama olsun bi kaç saat bile olsa yetti. dün doğumgünümdü. doğumgünümde yalnız bırakmak istememiş. düşünceli kocacığımm, çok mutlu etti beni :) bebişimiz bile hissetti. kıpır kıpırdı. hiç yerinde durmadı :)

tbmm sayfasına baktım tam 2012 10. aydan beri tasarı komisyonda gözüküyor iyicene karalara bağladım bu kadar ayda çıkmayan 1 günde mi çıkacak

Kızlar bebek arabamızın siparişini verdik. kargodan gelmesini bekliyoruz Papetto 3026 Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası / Gri - Kırmızı aldık. kampanyalı fiyatı çok uygun özellikleride harika. inşallah bebeğim güzel günlerde gezsin içinde

ayy masalla annesii..Bak ne guzel bakmissin prensesinee :)

canım ben yıkamak için göbeğinin düşmesini beklemeyeceğim. Beklemem de.. Hiç beklemedikte..

Okudugum kitaplarda bebegin uzerindeki sivinin cildi icin cok faydasi oldugu yaziyordu.Zaten yikanmadigi taktirde de 3-4 gun icerisinde dusuyormus.Yikanirsa 7-10 gun arasinda dusunuyormus..Oyuzden ben biraz daha arastirip ona gore karar verecegim yikama olayini..

ayy oncelikle nice guzel mutu yillara tabiki esin ve miniginle birlikte insallahhh :) Esin ne kadar dusunceliymis gercekten bak seni ve minigini dusunup kacmis gelmis :)

Ilaclar icinde bende icmek taraftari degildim.İlk elevit i verdiginde 1 ay icmedim dr . bebegin gelisimi iyi dedi ama icime bir korku dustu.Allah gostermesin en ufak bir terslikte hep icmedim diye kendimi suclarim diye iciyorum kuzu kuzu...

Bakalim simdi askerlikte degisti.Sinav yerine bilgisayar atamasi..Ne olacak sansimiza deyip , dua ediyoruz oglusumuzla :)

Insallah rabbim zamaninda ve saglicakla yavrularimizi kucagimiza almamizi nasippp etsinnn ...

Saglicakla ve gule gule kullanin cnm benim cok sirinn :) Bende cift yonlu alacagim..Aradigim ozelliklerin ilk baslarinda cift yonlu olmasi geliyoo ..

buda bizim arabamız casual storm travel sistem bana pratik geldi 400 tlye aldık

Kızlar biraz önce öyle bi sancı geldi ki doğuruyorum sandım bi de cimcimenin kafası sağdan vuruyo anammmm dedim neoluyo :) İşyerindeyim zaten biraz panik oldum ama çıktım kapının önüne biraz yürüdüm nefes aldım da geçti şükür.Sonra kızımla konuştum daha erken annecim sakin gelme daha gelişmen büyümen lazım dedim bakalım inş.annesinin sözünü dinler :)

akılldır annesi dinler seni en baştan beri korkularımız bitmedi artık erken doğum için endişeleniyoruz banada hep erken gelecekmiş gibi gelio nedense ama sancım sıkıntım yok çok şükür

kızlar size bişi danışmak istiyorum şimdi bende 10lu hastane çıkışı var 2 tanede beşli var ama bitanesinn alt üst takımı yok tulumu var sizce bitane daha alayımmı ndersiniz gerek olurmu

Banada 41-42. haftaları görecekmişim gibi geliyo

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde içime kız doğmuştu ve gerçeketen çıktı kızım olacak inş ama bu sefer hislerim beni yanıltır umarım kızçem zamanını bekler uslu uslu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…