Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merveeaydin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.380
283
123
Merhaba kızlar eğer doktorlar tatil yüzünden beni ertelemezlerse ağustos da aşılamam yapılacak. Benim gibi yeni aşılama yapacak arkadaşlar buraya toplamak istedim. Aşılama yaptırmış yada tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyoruz. Aşılamadan önce yada sonra dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

İnşallah hepimizin göbişleri bebiş ile dolar

bu şekilde dolanırız forumda. Allah ım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

benım 12 agustosta ıkıncı aşılamam yapıldı beklemedeyım suanda ınsallah olumlu sonucalırım.allah ısteyen herkese versın.ılk asılamam agrılı olmustu ama ıkıncısınde cok sukur ıyıyım

desteğinize ihtiyacım var

meraba benim içinde.doktor.aşılama kararı verdi, şu an kistim varmış eritmek için lutenyl verdi 27 ağustosta adet olucam büyük ihtimal ve süreç başlıycak ama çok korkuyorum biraz bilgim var bu konuda ama yinede sizden destek ve bilgi alırsam daha güçlü olurum, kızlarrrrr...... benim en çok korktuğum bazı.doktorlartedaviyi yarım bırakabiliyomuş böyle bişey doğru mu yani fazla yumurta gelişti hadi bu ay git tekrar gel diyebilir mi ?

aminnnn

ben de tam ağustos 2013 aşılama diye konu açacaktım kiiii bi baktım açılmış bile.
çok sevindim.

benim de bugün akıntımın sarısı koyulaştı ve açık bir pembe karıştı
yani kesin adet görecem ve 2. günü de doktora gidecem inş
bu benim 3 aşılamam olacak

dikkat edilmesi gerekenler konusunda doktordan doktora değişiyor

bende iki doktorum da normal hayatına devam et ama ağır kaldırmaktan kaçın demişlerdi

benim gittiğim merkezde aşılama öncesi ve sonrası evde ilişki de yasaktı

evet olabiliyormuş böyle durumlar forumda okumuştum ama sanırım nadiren gerçekleşiyor...

doktorun tedaviyi yarıda bırakmasının bir sebebi vardır muhakkak,
sonuçta doktorun da başarı sağlaması kendi yararına olacaktır...

Haklısın canım ama o kadar heyecanlıyım ki durduk yere kuruntu yapıyorum işte allah isteyen herkes e bu mutluluku yasatsin inşallah hepimizin bebisi olur

Peki ilaçlara ne zaman başlar doktor sizce kizlar surec nasıl oluyor

1. genelde adetin 2. veya 3. günü doktora gidiyorsun, sorular soruyor, muayene ediyor
ardından ilaç ve dozunu belirliyor (hap ya da iğne).
doktorun kontrol için çağırdığı güne kadar ilacını söylediği dozda alıyorsun

2. kontrol günü yumurtaların durumuna göre ilaçların dozunu değiştiriyor ve ilaca devam diyor

3. kontrol gününde yine yumurtaların durumuna göre ilaçların dozunu değiştiriyor ve istediği gibi gelişmişse çatlatma iğnesi yazıyor ve şu gün şu saatte göbekten vuracaksın diyor ve aşılama gününü belirliyor ve kaç gün cinsel perhiz olacanı söylüyor

4. aşılama günü eşin doktorda sperm veriyor, sperm hazır hale gelince, seni yatırıp yıkanmış spermleri içine veriyorlar, biraz yatırıyorlar sonra ilaç yazarak gönderiyorlar

5. 10 gün veya 14 gün bekleme süreci genelde dinleniyorsun bu verilen ilaçları aynen uyguluyorsun dua ediyorsun sonra günü geldiğinde kan testi yapıp hamile olup olmadığını öğreniyorsun.

sağol canım aslında çok zor bi süreç değil ama git geller yorucak beni çünkü biz ilçedeyiz ve gideceğim tüp bebek merkezi 2 saat uzaklıkta ama değsinde katlanırım ben, senin durumun nedir şu anda beklemedemisin

evet cnm biraz zor olacak senin için ama olsun napalım her zorluğun ardından bir kolaylık vardır
Allah yardımcımız olsun

ben de bugün aradım yarın sabah doktor randevum var 3. aşılamaya start vercem

bakalım hayırlısı inş

senin durumun nedir?

hayırlısıyla bu sefer olucak inşallah canım, dualarım seninle olucak
benim durum çok karışık doktor lutenyl diye bi hap verdi o bitince adet olucam o zaman gel dedi yüksek ihtimal 1 haftaya başlarım bende ama o ilacı içip adeti 10 gün geciken oluyomuş, korktum bende sen biliyormusun duydunmu hiç bu ilacı

sağol cnm
inş hepimizin bebişleri olacak Allahın izniyle
ama ne zaman

bana doktor hiç yazmadı o ilacı o yüzden bilmiyorum

sağol cnm
inş hepimizin bebişleri olacak Allahın izniyle
ama ne zaman

bana doktor hiç yazmadı o ilacı o yüzden bilmiyorum

konumuzun dışında ama sana bişey sorucam ben kadınlar kulübüne çok sık girmediğimden bilemiyorum bu şirin suratları nasıl ekliyorsunuz cümle sonuna :) gördükçe hevesleniyorum bende yapim diye olmuyo yeniyim ya özelden kimseye mesaj yazıp sorma hakkımda yok :) sen öğretir misin bana

google verdim adet düzenleyici dedi

kk ya verdim gecikme yaşayanlar olmuş evet linki kopyalıyorum:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...aci-kullanip-adet-gecikmesi-yasayanlar-2.html

konuya cevap vere tıklayınca cevap yazma paneli çıkıyor ya yazı yazdığın yerin hemen altında

ifadeler görünüyor zaten istediğin yerde üzerlerine tıklıyorsun yazına ekleniyor kendiliğinden

konuya cevap vere tıklayınca cevap yazma paneli çıkıyor ya yazı yazdığın yerin hemen altında

ifadeler görünüyor zaten istediğin yerde üzerlerine tıklıyorsun yazına ekleniyor kendiliğinden

bende neden çıkmıyor (sadece mesaj simgeleri diye bi alan var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…