Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana doktor baştan ilk aşılama sadece 18% şans sadece dedi

ama gittikçe artacak dedi bardağın dolu tarafına bakalım dedi...

ama Allah istedikten sonra 1% şans bile yeter

doğru canım, allah istese ol dese herşey olur, inşallah bu topikten mutlu mutlu konuşuruz bebişlerimizin durumunu :)

inşallahhhhh

2 sene 3 ay oldu çocuk isteyeli
1 kere kimyasal gebelik oldu
onun dışında tık yok
sol tüp kapalı ve yumurta tembelliği var sanırım...

sen de sorun nedir?

inşallahhhhh

2 sene 3 ay oldu çocuk isteyeli
1 kere kimyasal gebelik oldu
onun dışında tık yok
sol tüp kapalı ve yumurta tembelliği var sanırım...

sen de sorun nedir?

genç kızken 3 kere kist ameliyatı oldum bir yumurtalığımı aldılar (
tek yumurtalığım var ve sürekli ufak tefek kist oluyo eritmeye çalışalım derken çocuk olmuyo
bizde 3 yıldır korunmuyoruz testlerimizde hiçbi sorun yok rahim filmi çektirdim tüpüm açık eşimin testleri iyi rezervler iyi hatta doktor diyorki tek yumurtalık olmasına rağmen rezervlerim süpermiş hatta bi test var amh mıydı neydi onda 1 çıkması gereken değer bende 3 çıktı ama yinede tık yok
doktor aşılama denemekle başlayalım dedi
kimyasal gebelik nedir ?

bizde baştan sadece 50% şans var o yüzden de uzun sürüyor
ama onun dışında problem yok ona şükrediyorum...

ne olaylar duydum durumları bizden kötü, onlar da sonunda hamile kalmışlar

kimyasal gebelik sadece kanda ispat edilebilen sonra da çok erken düşükle sonuçlanan
bir gebelik

inşallah bi daha olmaz canım sağlıklı bi bebişin olur, ben çıkıyorum ama haberlerini bekliyorum yarın tekrar giricem ihmal etme beni :) doktordan sonra yaz

Merhaba kızlar. Maradespina sanırım seninle ayni günde tedaviye başladık. Ilk aşılama icin ılk menogon ignemi bugün oldum. Sende durum nedir?

selam dostlar,
asılama yaptırmıştım ama tutmadı, 2 ay sonra tup bebek tedavı basladım, kızım şimdi 4 yasında ve tup bebek :)
hatta 2 tane daha embryo var dondurulmuş annelerini bekliyor.......

Kızlar merhaba hepinize konuyu açtım ama benim aşılama eylül e kaldı

Sonunda testler,rahim filmi,heyet raporu,sağlık kurulu raporu derken aşılamaya başlamam için 2 ay geçti malesef

1 Eylül de adet olmam gerekiyor adetin 2.günü gel dediler tedaviye başlıcaz kısmetse. İğnelerimi çatlatma iğnesini aldım puregon 300 yazdı bide ovıtrelle çatlatma iğnesi( ilaçlar 280 TL tuttu raporlu bilginiz olsun. )

İşlemler bitince gelsin hepimizin bebişler inşallah

canım benim tutsunda eylülde olsun nolcak :)
büyük ihtimal bende eylülde olucam beraber eylül topiğinde görüşürüz artık :)))

Walla ben biraz soguk kanliyim ama korkulacak birsey yok. Evet şekerim göbekten yaptım. Sali gunu doktor kontrolün var. Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…