Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen ne aşamadasın? ben adeti bekliyorum doktorları testleri bekleme süreci bitti sıra geldi kendi keyfimi beklemeye

bende lutenyl kullanıyorum bitince adet olucam ve başlıcaz ama bazen bu ilacı alanlarda adet gecikebiliyomuş ilaç 23 ünde bitecek 26 sında olmam gerek normalde, bende adetimin keyfini bekliyorum yani canım :))))

bende lutenyl kullanıyorum bitince adet olucam ve başlıcaz ama bazen bu ilacı alanlarda adet gecikebiliyomuş ilaç 23 ünde bitecek 26 sında olmam gerek normalde, bende adetimin keyfini bekliyorum yani canım :))))

hayırlısı canım hemen hemen aynı zamanlarda yaptırcaz demek ki. Sen nerde yaptırıyorsun istanbulda mısın?

Walla ben biraz soguk kanliyim ama korkulacak birsey yok. Evet şekerim göbekten yaptım. Sali gunu doktor kontrolün var. Bakalım ne olacak.

canım bende adeti bekliyorum başlıcam iğnelere.şeker iğnesi gib acısı yok diyorlar ama nasıl? sen bizden tecrübelisin tecrübelerini paylaş bizimle

yok canım antalyadayım memorıalda yaptırcam, 2 yıl önce bi arkadaşım 3 aşılama 1 tüp bebek yaptırdı şimdi ikizleri var o süreci onunla birlikte yaşadım sayılır, yani süreci az çok biliyorum, ama insanın başına gelmesi farklı tabi, iğneler çok minikmiş merak etme

maradespina ne yaptın canım doktor randevun vardı

ah sorma canım ya hayal kırıklığı

ama nedense içime doğmuştu

sol yumurtalıkta 13mm lik bir kist var

bu ay aşılamayı yapmayalım

genel yumurta gelişimini olumsuz etkileyebilir dedi

bu yüzden eylüle erteledik

ah ah ne kadar hevesli de topiğe yazmaya başlamıştımmmm

neyse ya sağlık olsun

sizden daha iyi haberler bekliyorummm

bu arada konu sahibimiz nerde yaffff ??? :44:

Canım üzülme sakin sağlıkin herseyden önde gelir sen sağlıklı ol ki bebisi güzel buyut demi :)) hem bak bendede kist var benimki de kaybolmadiysa ayni seyi yaşayabiliriz napalım allah tez zamanda ama hayırlısıni versin

amin amin doğru diyorsun canım napalım vardır bunda da bir hayır...

selam kızlar.benimde geçen ay yapılacak aşılamam progesteronum yüksek olduğu için dğm kntrol hapıyla 1 ay ertelenmişti.ilacım bitti yarın adet olcam inş bir aksilik olmazsa bende bu ay aşılama olcam.çok heyecanlıyım.neler olcak okuyorum ama yaşamak nasıl bilemem tabi doktor ertelemezse inşallahh

hoşgeldin aramıza canım umarım sorunsuz çok güzel bir süreç olur ve sonundada aşılaman tutar :)

canım benim sıkma canını bende topiği açtım ama eylüle kaldım bak

Eylülün 1 i adet tarihim bekliyorum bakalım.

Iğnelerimizi aldık bekliyoruz

hadi bismilllah, hayırlısıyla tutar inşallah canım bi de ben başlasam allahın izniyle

aynen canım bi başlasam bende iğnelere

Kizlar Allah hayırlı olacaksa versin. En doğrusunu O bilir. Vermiyorsada vardır bunda bir hikmet. Ama her zaman isyan etmeden ve sabırla beklemek lazım.

cnm sen naptın?

adet mi bekliyorsun hala?

evet canım, ilaç cuma günü bitecek sonra beklemeye devam şimdilik içiyorum ilacı mecburen... inşallah pazar yada ptesi hemen hasta olurum :)) tedaviye başlasam diye gün sayıyosam sonrasında nasıl beklerim düşünemiyorum

evet canım ya :) ağustos topiğinde olup eylülde aşılama yaptıracak bahtsızlarız biz :)))

bu iyiydi işte

kafamı kurcalayan başka birşey daha çıktı

yeni işyerime daha yeni başladım ve şimdiden eylülde nasıl zırt pırt aşılama için izin isticem

diye kafamı yoruyorum çoook

çalışmak istemiyordum sırf şu izin sorunundan dolayı

ama evde oturup kurup kurup kafayı da yemek istemiyorum...

sonra hem işe girmek hem hamilelik için uğraşmak bana çooook saçma geliyoor yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…