Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Devamli uyandim stresten bu ne arkadas ya.. Hayir o degil de simdi aciklansa sevgilim uyudu ogleye kadar yatar kim bakcak ben meraktan catlarim poffff

Yaaa daha aciklanDi sahurdan beri yarim saatte bir bakiyorum yok arkadas yaaa benim adamda sahurda uyudu horh hor uyuyo nobeti ben devraldim :)

Forumda konusanlardan biri 22sinden itibaren herhangi bi tarihte aciklanacak dendi bugun olmayabilir seklinde bisey paylasmis. Sizlerin net bir bilgisi var mı kac gun bekliycez boyle

Forumda konusanlardan biri 22sinden itibaren herhangi bi tarihte aciklanacak dendi bugun olmayabilir seklinde bisey paylasmis. Sizlerin net bir bilgisi var mı kac gun bekliycez boyle

Canım trt nin duyurusunda yazıyor bugün açıklanacağı kesin yani, ama öğleden sonrayı bulabiliyormuş.

Yok canlar ben edevlette de gordum 22 de aciklancak de saati tutturamadik 9 doguruyoz:18:

Eee edevlette yok kibris miii ne alaka yaw hayirlisi olsun cnm

Kızlar nereler geldi size

Canım kıbrısta telfon sorunu yaşarsınz. Yurtdışı ya ücretleri telefon ama soğuk olmaz şanslısınız o konuda hayırlısı olsun

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Arkadaslar bizimki acemi antalya, usta birligi Mardine cıktı... Pek sevinemedim ama aslen mardinli oyuzden pek yabancilik cekmeyecek.. Ben ankaradayim bana hepten uzak oldu burasi.. Neyse hayirlisi sizler naptiniz

Burdur acemi birlik, istanbul usta birlik kısa dönem canım

yaa ne güzel istanbul :)

Canım kıbrısta telfon sorunu yaşarsınz. Yurtdışı ya ücretleri telefon ama soğuk olmaz şanslısınız o konuda hayırlısı olsun

Evet canım telefon konusunda sıkıntılıymış bakalım ama çok uzak ben sık sık giderim diyodum yine de şükürler olsun güneydoğu gelmesinden çok korkuyordum orası da vatan toprağı ama insan kıyamıyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…