Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Bende aranıza katıldım :) benim sevgilim de agustosta asker merakla bekliyoruz 22sinde acıklanacak... Biz ayrı sehirlerdeyiz ayrı kalmaya alıskınız ama yine de bu farklı bi durum tez zamanda bitirirler insallah

Salı gunu belki de bikacımız aynı birlige gondeririz sevgililerimizi kader ortaklıgı yaparız :) herkes nereye cıktıgını yazarsa guzel olur

Bende aranıza katıldım :) benim sevgilim de agustosta asker merakla bekliyoruz 22sinde acıklanacak... Biz ayrı sehirlerdeyiz ayrı kalmaya alıskınız ama yine de bu farklı bi durum tez zamanda bitirirler insallah

Hoşgeldin :) inşallah hayırlısıyla bitirip gelirler

Salı gunu belki de bikacımız aynı birlige gondeririz sevgililerimizi kader ortaklıgı yaparız :) herkes nereye cıktıgını yazarsa guzel olur

Hoşgeldin canım :) salı gününü heyecanla bekliyoruz

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Kısa donem isteyen arkadaslar... Kotu bi haberim var Bu donemde uzun donem komando alımı cok olacakmıs yuzde 90 gibi bi oranla.. Biz herseyimizi kısa doneme gore ayarladık suan cok korkuyorum sonuctan

Bunu suan askeriyenin icinde yeralan biri soyledi emin kaynaktan yani... Kendinizi her duruma hazırlayın bence

Kısa donem isteyen arkadaslar... Kotu bi haberim var Bu donemde uzun donem komando alımı cok olacakmıs yuzde 90 gibi bi oranla.. Biz herseyimizi kısa doneme gore ayarladık suan cok korkuyorum sonuctan

Canm hayırlısı olsun. Benm sevdiceğimin rahatsızlğı var ona güveniyorum ben bizimde nişan nikah ona göre ayarladık

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Yarın olsun ve açıklansın artık bu strese daha fazla dayanamayacağımm :2::2:

hayir hayirrrr olamaz nolur oyle bisey olmasin alllahimmmmmm (((

bizde ocakta sozlenmeyi falan hayal ediyoruz allah korusun insallah oyle bisey olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…