Canım biz baktık uzun dönem açıklanmış
Lise mezunları için olan mı açıklanmış canım.
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Bende aranıza katıldım :) benim sevgilim de agustosta asker merakla bekliyoruz 22sinde acıklanacak... Biz ayrı sehirlerdeyiz ayrı kalmaya alıskınız ama yine de bu farklı bi durum tez zamanda bitirirler insallah
Bende aranıza katıldım :) benim sevgilim de agustosta asker merakla bekliyoruz 22sinde acıklanacak... Biz ayrı sehirlerdeyiz ayrı kalmaya alıskınız ama yine de bu farklı bi durum tez zamanda bitirirler insallah
Salı gunu belki de bikacımız aynı birlige gondeririz sevgililerimizi kader ortaklıgı yaparız :) herkes nereye cıktıgını yazarsa guzel olur
Şu iki gün bi geçseydi
kisa donem 25 diye biliyodum ben kizlar 22 mi?
Bunu suan askeriyenin icinde yeralan biri soyledi emin kaynaktan yani... Kendinizi her duruma hazırlayın bence
Kısa donem isteyen arkadaslar... Kotu bi haberim varBu donemde uzun donem komando alımı cok olacakmıs yuzde 90 gibi bi oranla.. Biz herseyimizi kısa doneme gore ayarladık suan cok korkuyorum sonuctan
Kısa donem isteyen arkadaslar... Kotu bi haberim varBu donemde uzun donem komando alımı cok olacakmıs yuzde 90 gibi bi oranla.. Biz herseyimizi kısa doneme gore ayarladık suan cok korkuyorum sonuctan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?