Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Arkadaslar bizimki acemi antalya, usta birligi Mardine cıktı... Pek sevinemedim ama aslen mardinli oyuzden pek yabancilik cekmeyecek.. Ben ankaradayim bana hepten uzak oldu burasi.. Neyse hayirlisi sizler naptiniz

Hayırlısı olsun canım en azından yabancılık çekmez tanıdık da vardır evci falan çıkar

Acemi kastamonu usta van jandarma

Arkadaslar bizimki acemi antalya, usta birligi Mardine cıktı... Pek sevinemedim ama aslen mardinli oyuzden pek yabancilik cekmeyecek.. Ben ankaradayim bana hepten uzak oldu burasi.. Neyse hayirlisi sizler naptiniz

bizim ki acemi manisa usta da sakarya sevindim galiba yaaaaa

Hayırlısı olsun kızlar. Bizimde uzak oldu ama bakalım 6ay beklicez

çok şükür bin şükür seni bana verene....

İşte banada istanbul uzak. Kartalmış canım Ama gitmeye çalışrım bende

Kızlar askerlik şubesini arayıp sorun bizim amasya acemi usta kıbrıs

Merhaba canım bize de amasya ve kıbrıs cıktı üzüntümden buraya koştum belki benim gibi kıbrıs yolu gözlecek birileri vardır diye biraz araştırma yaptım kıbrisin çok sıcak pahalı ve ulaşımının zor olduğunu söylüyorlar Allah tüm askerlere kolaylık versin tabi buraya da şükür daha zor bi yer de çıkabilirdi seninki kibrisn neresine gidecek

Canım kıbrısta telfon sorunu yaşarsınz. Yurtdışı ya ücretleri telefon ama soğuk olmaz şanslısınız o konuda hayırlısı olsun

Acemi kastamonu usta van jandarma

yerleriniz belli olmuş...

hayırlısı olsun kızlar...

en azından üzeriizden bi stres kalktı şu an, acaba neresi çıkacak diye beklemek çok stresliydi çünkü

bizim ki acemi manisa usta da sakarya sevindim galiba yaaaaa

kız seninkinin ne güzel yerlere çıkmış öle, birbirine yakın yerler sen nerde yaşıyordun?

selam kızlar ben de bundan sonra bu topicteyim eşimin askerliği amasya-magosa çıktı .çok üzüldüm internette araştırırken burayı buldum.ağlamak istiyorum şu an 2 aylık bide bebeğim var onunla birlikte 2 kız asker yolu gözlicez

Canım bizde amasya-lefkosa. Benimde 10 günlük oğlum var biraz yakın olsa o gelir biz gideriz diye hayal kurardım. Kıbrıs olunca tüm hayaller gitti. Oğluma baktıkça ağlıyorum

Bizim de lefkoşaya gidiyor canım evet kıbrısın çok olumsuz yönü var ama inşallah hayırlısıyla gidip gelicekler ben de çok üzüdüm ama hayırlısı böyledir belki de

canim valla bana heryer uzakkk yurtdisindayim ben

Evet canım. Artık sonumuz belli onun için şükrediyorum ben :)

miray08,aylacım,hatişim...babalarımızın yeri ayrı..
sizlere baş sağlığı diliyorum..hatırlatmakla umarım üzmemişimdir sizler.

Hoşgeldiniz aramıza. Sizin için daha zor olacak ama geçecek bi şekilde

Bizimde kütahya havacılıkk ama daha usta belli değil inşallah yakın yer olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…