- 25 Ekim 2013
- 34
- 6
- 98
bizim ki acemi manisa usta da sakarya sevindim galiba yaaaaa
Arkadaslar bizimki acemi antalya, usta birligi Mardine cıktı... Pek sevinemedim ama aslen mardinli oyuzden pek yabancilik cekmeyecek.. Ben ankaradayim bana hepten uzak oldu burasi.. Neyse hayirlisi sizler naptiniz
Eee edevlette yok kibris miii ne alaka yaw hayirlisi olsun cnm
Sevin canım ne güzel hayırlısıyla bitirip gelirler inşallah :)
Acemi kastamonu usta van jandarma
Arkadaslar bizimki acemi antalya, usta birligi Mardine cıktı... Pek sevinemedim ama aslen mardinli oyuzden pek yabancilik cekmeyecek.. Ben ankaradayim bana hepten uzak oldu burasi.. Neyse hayirlisi sizler naptiniz
saol canim yaaa insallahh :) yanliz sinif bakim yaziyor bu ne demek ki acabaa
yaa ne güzel istanbul :)
Evet canım telefon konusunda sıkıntılıymış bakalım ama çok uzak ben sık sık giderim diyodum yine de şükürler olsun güneydoğu gelmesinden çok korkuyordum orası da vatan toprağı ama insan kıyamıyor işte..
Kızlar askerlik şubesini arayıp sorun bizim amasya acemi usta kıbrıs
Canım kıbrısta telfon sorunu yaşarsınz. Yurtdışı ya ücretleri telefonama soğuk olmaz şanslısınız o konuda hayırlısı olsun
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Merhaba canım bize de amasya ve kıbrıs cıktı üzüntümden buraya koştum belki benim gibi kıbrıs yolu gözlecek birileri vardır diyebiraz araştırma yaptım kıbrisin çok sıcak pahalı ve ulaşımının zor olduğunu söylüyorlar Allah tüm askerlere kolaylık versin tabi buraya da şükür daha zor bi yer de çıkabilirdi seninki kibrisn neresine gidecek
selam kızlar ben de bundan sonra bu topicteyimeşimin askerliği amasya-magosa çıktı .çok üzüldüm internette araştırırken burayı buldum.ağlamak istiyorum şu an 2 aylık bide bebeğim var onunla birlikte 2 kız asker yolu gözlicez
Merhaba canım bize de amasya ve kıbrıs cıktı üzüntümden buraya koştum belki benim gibi kıbrıs yolu gözlecek birileri vardır diyebiraz araştırma yaptım kıbrisin çok sıcak pahalı ve ulaşımının zor olduğunu söylüyorlar Allah tüm askerlere kolaylık versin tabi buraya da şükür daha zor bi yer de çıkabilirdi seninki kibrisn neresine gidecek
yerleriniz belli olmuş...
hayırlısı olsun kızlar...
en azından üzeriizden bi stres kalktı şu an, acaba neresi çıkacak diye beklemek çok stresliydi çünkü
kız seninkinin ne güzel yerlere çıkmış öle, birbirine yakın yerlersen nerde yaşıyordun?
yerleriniz belli olmuş...
hayırlısı olsun kızlar...
en azından üzeriizden bi stres kalktı şu an, acaba neresi çıkacak diye beklemek çok stresliydi çünkü
kız seninkinin ne güzel yerlere çıkmış öle, birbirine yakın yerlersen nerde yaşıyordun?
miray08,aylacım,hatişim...babalarımızın yeri ayrı..
sizlere baş sağlığı diliyorum..hatırlatmakla umarım üzmemişimdir sizler.
Bizimde kütahya havacılıkk ama daha usta belli değil inşallah yakın yer olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?