Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Kizlar kina yakcakmisiniz esinize :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy benimkinin asker kınasinı yapmıştı ailesi :) ben orda yoktum tabi doğal olarak :)

Küçük parmağına yakmislardı, çok duygulanmıştım görünce :)

Bu arada, şimdiden allah kavuştursun, zaman tez gecsin :)

canim gormedin galiba yazdigimi.. benim ki manisa merkez de acemilik yapacak insallah oralar nasil bi bilgin var mi canim belki duymussundur diye sormak istedim

Görmedim,kusura bakma lütfen. Çok sıcak oluyor bizim burası.Pişecek Ağustos'ta o kesin.Ama askeriye içinde durumlar nasıldır onu bilmiyorum.

Ya kızlar konu başlığında çok yazım hatası var,ben bu konuda çok takıntılıyım,düzeltilmesi için mesaj attım ama dönüş olmadı.Mathcım bir de sen yazsan ? Gözüme batıyor çok.

Asker kınası nasıl oluyor kızlar bizim burda yok galiba daha önce hiç duymamıştımm

Nereye yazcam canım bilmiyorum da ben bide önerin var mı onu yapalım :)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Nereye yazcam canım bilmiyorum da ben bide önerin var mı onu yapalım :)

Canım ilk sayfadaki mesajının altına git,1.sayfa.Kendi mesajının altındaki ünleme tıkla.Konu başlığımın Ağustos 2014 356.Dönem Asker Yarenleri olarak değişmesini istiyorum diyebilirsin.

Canım ilk sayfadaki mesajının altına git,1.sayfa.Kendi mesajının altındaki ünleme tıkla.Konu başlığımın Ağustos 2014 356.Dönem Asker Yarenleri olarak değişmesini istiyorum diyebilirsin.

canım şimdi mesajı gönderdim :)

Uzun dönem bekleyecek birileri yok mu

Kizlar sevk tarihi degismis c.baskanligi secimi nedeniyle 12 agustos teslim olmus

Asker kınası nasıl oluyor kızlar bizim burda yok galiba daha önce hiç duymamıştımm

Gitmeden bi önceki gece, eş dost akraba toplaniyor evde, ve işte omzuna ay yıldızlı kırmızı bi örtü koyulup, küçük parmağına kına yakılıyor :) isteyenlere de kınadan veriliyor :)

Güzel bi şey yani :)

Hatta benimkinin o kırmızı örtüsünü bana yollamıştı annesi, saklayayım diye :)

Canım 1 hafta geç gideceklermiş,seçim var ya.:26::26: Senin sevdiceğe de geldi mi mesaj ? :26:

Bugün şubedeydi de bişe demedi bana. Daha doğrusu hiç görüşemedik bugün. Ayy çok güzel olur ya :)

Gunaydin yarencikler sulusler secim sonrasina atti hadi bakallim hayirlisi 1 hafta daha birlikteyiz

Acemi kastamonuya gonderen yokmu yahuuu

Gunaydin yarencikler sulusler secim sonrasina atti hadi bakallim hayirlisi 1 hafta daha birlikteyiz

Acemi kastamonuya gonderen yokmu yahuuu

Bize mesaj gelmedi ya daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…