Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Çok güzelmişte benimki hayatta kına yaktırmaz Ben yine bi teklif edeyim güzel olur anı olur

Kızlar ne yapıyosunuz

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Benim askerimin acemilligi samsun ustalığı erzincan 9 aylık kızım la beklicez allah hepimize yardım etsin

Son düzenleme:
Kızlar iyi bayramlar :) ben sevdiceğimle görüşemicem diye üzülüyodum. Ama ben tekrar tercih yaptım. Açıklanınca tekrar yeni okulumda başlamak için gitmem gerek. Sevdiceğim dedi ben götüreyim sen tek gitme dedi çoook mutluyum :)

Çok sevindim canım :) tadını çıkarın bol bol :)

benim sevgilimde kasimda gidicek ama onun topigi olmayinca buraya yaziyim dedim. ben daha simdiden üzülmeye basladim sanki yarin gidecekmis gibi uzuluyorum her an 2.5 yildir her gun gorustuk nerdeyse smdi 6 ay nasil uzak kalinir offff offff :'(

kizlar ya sevgilim bi sey duymus acaba boyle bisey mumkun mu ya..

askere gidecekti 10 gun sonra ama kpss girdi polis olmak icin puani yetiyo erken alim yapilirsa askere gitmesine gerek kalmiyomus.. dogru olabilir mi?

askere gidecekti 10 gun sonra ama kpss girdi polis olmak icin puani yetiyo erken alim yapilirsa askere gitmesine gerek kalmiyomus.. dogru olabilir mi?

Neden erken alim yapilsin ki ? Hem bu sene alim olmayacakti olacak miymis ? 10 gune kadar alim falan olmaz ve erkek arkadasin askere gidecektir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim sevgilimde kasimda gidicek ama onun topigi olmayinca buraya yaziyim dedim. ben daha simdiden üzülmeye basladim sanki yarin gidecekmis gibi uzuluyorum her an 2.5 yildir her gun gorustuk nerdeyse smdi 6 ay nasil uzak kalinir offff offff :'(

Bende hergün yanınndaydm. Benim içinde çok zor. 1aydr görüşemiyoduk şimdi 6ay daha var. Benim de bişe olacakta gitmicek gibi geliyo bana da.

Mülakatı geçti mi canım. Bide alım ne zamn olacakmış.

Kızlar sevdiceğimin iltihaplı romatizması var. Askerlik şubesine gitti. Adanaya sevk ettiler. Adanada ankaraya gönderdi. Ankarada tekrar gün vermiş. Kan tahlili için 11inde yine gitcek. Sevgilimin kullandığı ilaç ve iğneler var aslında onun için gitti ama sanki bana bişe olacakta hala gitmeyeck gibi geliyo:)

Selam kızlar bende gelebilir miyim
Benim sevdicek 1 haftaya kadar gidecek inşallah ama ben şimdiden yaptım çizelgemi :18:
Bu arada 355 falan bunlar ne anlama geliyor :44:

Selam kızlar bende gelebilir miyim
Benim sevdicek 1 haftaya kadar gidecek inşallah ama ben şimdiden yaptım çizelgemi :18:
Bu arada 355 falan bunlar ne anlama geliyor :44:

Kızçem erken daha yahu... Askerlik dönemiymiş kuzum.Ben de pek bilmiyorum daha.Hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…