Gitmeden bi önceki gece, eş dost akraba toplaniyor evde, ve işte omzuna ay yıldızlı kırmızı bi örtü koyulup, küçük parmağına kına yakılıyor :) isteyenlere de kınadan veriliyor :)
Güzel bi şey yani :)
Hatta benimkinin o kırmızı örtüsünü bana yollamıştı annesi, saklayayım diye :)
Kızlar ne yapıyosunuz
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Sıralama bekliyorum canım sen ?
Sınav nasıl canım. Bende tercih yaptım tekrar. Benim okul ilkokul oldu. Şimdi sonuç bekliyoruz.
208 bin kişi girmiş 30630.Branşı bekliyorum işte.
Kızlar iyi bayramlar :) ben sevdiceğimle görüşemicem diye üzülüyodum. Ama ben tekrar tercih yaptım. Açıklanınca tekrar yeni okulumda başlamak için gitmem gerek. Sevdiceğim dedi ben götüreyim sen tek gitme dedi çoook mutluyum :)
kizlar ya sevgilim bi sey duymus acaba boyle bisey mumkun mu ya..
askere gidecekti 10 gun sonra ama kpss girdi polis olmak icin puani yetiyo erken alim yapilirsa askere gitmesine gerek kalmiyomus.. dogru olabilir mi?
benim sevgilimde kasimda gidicek ama onun topigi olmayinca buraya yaziyim dedim. ben daha simdiden üzülmeye basladim sanki yarin gidecekmis gibi uzuluyorum her an 2.5 yildir her gun gorustuk nerdeyse smdi 6 ay nasil uzak kalinir offff offff :'(
kizlar ya sevgilim bi sey duymus acaba boyle bisey mumkun mu ya..
askere gidecekti 10 gun sonra ama kpss girdi polis olmak icin puani yetiyo erken alim yapilirsa askere gitmesine gerek kalmiyomus.. dogru olabilir mi?
Selam kızlar bende gelebilir miyim
Benim sevdicek 1 haftaya kadar gidecek inşallah ama ben şimdiden yaptım çizelgemi :18:
Bu arada 355 falan bunlar ne anlama geliyor :44:
Kızçem erken daha yahu...Askerlik dönemiymiş kuzum.Ben de pek bilmiyorum daha.Hoş geldin.
hoş buldum kuzumerken olsun ki alışayım dedim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?