Hoşgeldin aramıza canım :)
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Hoşbuldum :87: Kendimi tanıtayım ben de.Yaşım 25 Sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum.
Atama bekliyorum.Sevdiceğim geçen sene atandı o da matematik öğretmeni.6 yıldır beraberiz
Sevdiceğinle zümreyiz o zmn:) bende matematik öğretmeniyim. Geçen sene atandım :) sevdiceğimde bilişim teknolojileri öğretmeni. Bizim çok yeni 5 ay oldu :) ama ben aradığımı buldum:)))
Selam kızlar bende gelebilir miyim
Benim sevdicek 1 haftaya kadar gidecek inşallah ama ben şimdiden yaptım çizelgemi :18:
Bu arada 355 falan bunlar ne anlama geliyor :44:
Şimdiden Allah kavuştursun
355. Dönem biz, yani Mayıs ve Haziran ayında askere gönderenler oluyoruz.. Siz 356. Dönem, Ağustos ve Eylül ayında gönderecekler oluyorsunuz
Önemli olan aradığını bulmak zatenMutluluğunuz daim olur inşallah
Aynı okulda mı görev yapıyorsunuz :107:
Yok canm okullarımız yakındı. Ben norm fazlası oldum şimdi onun okulunu tayin istedim. İnşallah ora çıkar :)
Bende hergün yanınndaydm. Benim içinde çok zor. 1aydr görüşemiyoduk şimdi 6ay daha var. Benim de bişe olacakta gitmicek gibi geliyo bana da.
kızlarrr, sizin teslim tarihleri ertelenmiş galiba 1hafta, gözünüz aydın mı diyeyimm
Hiç göremediğim için değişen bir şey olmadı ama keşke ertelenmeseydi...
hımmmo zaman kötü olmuş, gelmesi de 1 hafta atacak otomatikman
İnşallah İnşallah
Güzel olur aynı okulda olmak.
insallah hissettiğin gibi olur canimm yani allah sifa versin tabi ama gitmese cok iyi olr sizin için:)
kızlarrr, sizin teslim tarihleri ertelenmiş galiba 1hafta, gözünüz aydın mı diyeyimm
bu arada, sormak istediğiniz, merak ettiğiniz bişey olursa çekinmeyin
Kızlar tayinim belli oldu. Sevdiceğimle aynı okulda değilim malesef ama evimin karşısındaki okula çıktı tayinim :) bide sevdiceğimle planlarımız suya düştü
Hakkında hayırlısı canım,yol parası vermezsin işte.Ne planınız vardı ?
Canım zaten yol param yoktu geçen sene. Sevdiceğimin okuluyla benim eski okulun tam ortasında ev tuttum evin karşısındaki okula çıktı tayinim :) görüşecektik ya canım bu hafta. Kararnameler haftaya kalcakmış. Haftayada o gidiyocuma bi ihtimal görüşürsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?