Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Kizlar askerim Ugurum arazi.eğitimlercçok yogunlasmus artik.dun su bile icmelerine izin vermemişler acimadizlar simdi yemek yemiş hemen 1 dk 42 sn.konuştuk ictimasi baslicakmis ona yetişmeye calisiyodu.büyük ihtimal her yerde paralel gidiyordur yoğunlaşma yani merak etmeyin siz de hergun arayamiyorum yarin arayabilirsrm arayacagim dedi.ama sesi iyi geliyordu şükürler olsun .

ben her gün günde 3-4 kez araniorım bazen daha fazla bile amasyda inanilmaz kalabalik egitimle alakali veya yorgunluktan arayamiyolardr aklınza kötü seyler getirmeyin gecerli bi sebepleri illaki vardir yemin törenine az kaldi bazi yerler dha katı olabilir akşamda yorgun düşüyorlardir. az önce aradı eşim nezle gibi bişi olmış gerci hepsi öyleymiş aşıdan dolayı

Çok geçmiş olsun.dediğin gibi yerden yere degisiuo ama biz biliyorduk zaten isparta çok kati bu yönden ama çaresizce beklemek çok kotu bürde ilk defa 48 saat olmuştu konusmayali ondan skildim bu kadar bundan sonra inşallah tekrarlamaz tekrarlansa dahi bu kadar evhamlanmam inşallah.onadA hak veriyorum ablasi annesi babası birde
beni ayri ayri ariyo o da bütün bos zamanini
kapliyo.olsun sesini duydum kurban
oldugumun .bundan öte bi mutluluk yok simdilik bu bana yeter.hoş ben ilk telefonu acinca sitem ettim nerlersldesn çok merak ettim diye o da bitanesim ya aciklama yaptı zaman inin kalmadigini ,vs.

iyi çok şükür, zaten acemide sadece eğitim görüyolar , bişey oldmu düşüncesinede girmeyelim hemen iyi düşünelm ki iyi olan usta birligi içinde kötü kötüyü çeker , herkes gibi benmde cok icim gidiyo hergün gördügüm insani birden göremiyorum bu cok zor ama sabredicez artk

Kızlar ben dün konuştum bugün aramadı ama telaş yapmıyorum alıştım diyeyim, ama hakikaten bizim günümüz dolu olsa yorulsak hiç tlfnu elimize alacak hali kendimizde bulamayız ki birde onlardan sıra bekleyip bizi aramalarını bekliyoruz azcık empati yapmalıyız bence.. Askerim önceki gün 23.00te eğitim vardı demişti çok şaşırdım akşam boş sanıyoruz ama öyle olmayabiliyor dün de gece koğuş nöbetim var demişti şimdi uykusuz yorgundur aramasa da anlarım.. Sizi de anlıyorum ben 3gün sesini duyamamistim.. Bence böyle anlarda sakin olup konuşsak da konuşmasak da akıllarinda kalplerinde olduğumuzu düşünmeliyiz :)

Allah yardimcimiz olacak sabredelim dua edelimherseyin iyisini düşünelim yapacak bisey yok başka..

ohhh cok sevindim cnm evet egotimler yogunlasmis susuzluktan oldk dedi bizimkide içimizi ferah tutalim sesini duymana cok sevindim:)

bnmki is kazası gecirmisti el parmaginda metal parcasi var onun icin bile izin vermemisler revire gitmesine yavrum ya zor bastim silaha dio bide komutanlar egitimi veriyomus silahlari takın emri veriyomus kimisi kemerine degil yanlışlıkla omzuna asiyo hop komutan kiziyo sil bastan yaptırıyo sürünüyoruz bitiyo askerler aralarinda konusuyo hop komutan kiziyo bagiriyo yatin yere dio 350 kisi iki kisinin cezasını cekiyo dio yazık degil mi ya

arazi miotu111 .!.:
Ben de cok sevindim sesini duymana canim benim :) ben de kime söylesem acemilik bu her gün arayamaz ki diyo
Seninki aradi mi canim insallah aramistir sevdicegin:)

Bi yemekten sonra aradi bide ictimadan sonra allahimmm nasil mutluyum bi saate yakin konustuk

Mutfakta canlari cikmis sabah kahvaltida biso yok diyo
Kamyonlarla gidoyoruz yemekleri almaya tepsi tepsi yemek tasidik diyo benimki ekmekleri tasimis :) uyanik bi baktik diyo yemek tesileri yigolmaya basladi kufrettik diyo saat 4te isimiz bitti tam oturcaz dedik diyo bu seferde aksam yemegi almaya gittik diyo 10 da anca mutfaktan cikabilmisler komutanlarda ictimayi koguslarda almis tam tel, geldim aricam komutan geldi siz daha burdamisiniz bakim hadi yatin artik dedi diyo somurta somurta gittim yattim diyo yprgunluktan yattigimiz gibi kalkiyoz diyo

Bugun silahlarini almislar 4.5 kilo kaldiramadim avuc iclerim agridi diyo hepsi hastaymis grip benimki olmamis aLlahtan bunyesi saglam egitimler 45 dk ders tenefus seklinde bizde diyo bizom boluk golge komutan boluk mola dedimi cimlere yayiliyoz diyo egitim agir degil ole atlama ziplamam surunme hic yapmadik diyo

Kargo yokmus orda cani metro istemis oda kantinde yokmus kiyamam yoksa kargoyla gondercektim olaylardan haberleri yok hic tv izlicek vakitleri olmuyomus tel. Sordu vanda olaymi oldu siye dedim bole bole ortalik karisik bizom haberimiz olmuyo dedi burda

2. Tabur 9. Boluk 8. Kogus :) ezberledim walla onlarin taburunda 11 kogus varmis genelde 40-60 kisilikmis bitek bunlarin kogusu 24 kisimis ve dolaplar kogustaymis yoksa normalde koridorda oluyomus ankesorler taburdan cikinca 50 mt otedeymis

Dus alanlar var diyo beyler sicak su cok guzel haberiniz olsun millet amannn yarin alirim dus diyomus ohaaa dedim rahatliga bak millet dedim surunuyo diger yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…