Bakalim biz ne hallere gircez 1 yil giderse cok uzulurum ama onu billiyom
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belgelerini teslim ederken sormuslar uzun mu kisa donem mi istersin diye bizim ki kisa demis ama aca kisa diyipte uzun gelen yada uzun isteyippte kisa gelen varmi acaba
Asaleti tasdiklenmeden gidiyor sevgilim,inşallah aksilik olmaz.:18::18:
Asaleti tasdiklenmeden gidiyor sevgilim,inşallah aksilik olmaz.:18::18:
Allah sagluk versin math27
Seni cikarasi gelmis onunMerhba kızlar. Tam sevgilimle 7ay görüşemicez derken haftaya bi daha görüşcez. Sağolsun ev sahibim cma günü arayıp evden çık dedi desalk ya mayıs 15te ben sordum devm ederiz dedi şimmdi tutmuş diyo ki çık evden ev batmış diyo. Boya faln yapckmış. Tek başıma boyalara ne yaptıysam
Seni cikarasi gelmis onun
Evt yazın o kullancaktı. 1eylülde bana teslim etcekti o yüzdn çıkarıyo. Daha boya parası istiyo. 8ay oturduğum eve boya parası vercekmişim. Hafta içi gitcm bakalım daha neler olcaksa
Bence vermemelisin
Merhba kızlar. Tam sevgilimle 7ay görüşemicez derken haftaya bi daha görüşcez. Sağolsun ev sahibim cma günü arayıp evden çık dedi desalk ya mayıs 15te ben sordum devm ederiz dedi şimmdi tutmuş diyo ki çık evden ev batmış diyo. Boya faln yapckmış. Tek başıma boyalara ne yaptıysam
Yok vermicem zaten. Bide ondan alacağım kaldı benim kira parası. Demiştim içinden elektrik su parası öde diye. Tekrar aradı bana diyo boya parası. Böyle bi adam görmedim ben ya. O ev eşyalıydı şimdi gidip eşya alacam ev bulup çıkacambi yandan da iyi oldu yeni okuluma yakın bi ev tutarım
aaaaa, saçmalağa baaaaaaak
sakın verme ekstra para
Ev sahibine Allah akıl fikir versin canım....
Canım zaten pinti bi adam necbur kaldımda tuttum. Ama bu mübarek günlerde rabbim onun malından çıkarsın beni 15saatlik yola mecbur etti ya tekrar
Ama sevgilini yine göreceksin,o güzel işte.
O olmasa zaten dahada sinir olurdum :) tek tesellim o :) evle ilgili kafamda o kadr soru işareti var ki. Ev bulacak mıyım eşya bulacakmıyım. O evden taşınacak gibi toplanmadım onları nasıl ayarlıcam. O adamla tartışmak en güzel yanlarından biri olacak ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?