Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

356 mı oldu ya vay be dün gibi 354. dönemleri gönderdiğimiz

Merhaba kızlar. Benim sevdiceğim gitti askerlik şubesine rahatsızlığı için dilekçe verdi 25temmuzdan sonra gel sevk edelim demişler bişe çıkar mı acaba ordan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sevdiceğin de kolu problemli canım.Askere alınacak,orada muayene edeceklermiş.Sıkıntılı görürsek yollarız demişler.

Benim sevdiceğin de kolu problemli canım.Askere alınacak,orada muayene edeceklermiş.Sıkıntılı görürsek yollarız demişler.

Muhtemeln benmkide öyle olur. Bide ilaçları ve iğnesi var sürekli kullandığı onun için gitti birazda

Babanla aran nasıl şimdi canım

Muhtemeln benmkide öyle olur. Bide ilaçları ve iğnesi var sürekli kullandığı onun için gitti birazda

Babanla aran nasıl şimdi canım

Kötünün iyisi işte canım,fena değil. Bizim de temennimiz öğretmen askerlik ama çıkacak mı bakalım.

Kötünün iyisi işte canım,fena değil. Bizim de temennimiz öğretmen askerlik ama çıkacak mı bakalım.

Git gide düzelecek canım inan bana:) hatta böyle yapan babalar damatlarını daha çok sahipleniyolar :) canım tamamen şans bende onun için dua ediyorum :)

Simdiden Allah kavuştursun diyeyim günler çok çabuk gecsin insallah. Ben 354. Dönemdenim senin şimdi yaşadıklarını yaşadığım günler aklıma geldi hüzünlendim

Bence de... Annem de öyle diyor en çok o sever yarın öbür gün diyor.

Şanslıdır sevgilim ama bakalım bu sefer de şans gülecek mi ?

Bence de... Annem de öyle diyor en çok o sever yarın öbür gün diyor.

Şanslıdır sevgilim ama bakalım bu sefer de şans gülecek mi ?

Sabır gerekiyo canım.

Ayy benimkininde hiç şansı yok :) benim şansımdan faydalanıp gitse bari :sly:

Sabır gerekiyo canım.

Ayy benimkininde hiç şansı yok :) benim şansımdan faydalanıp gitse bari :sly:

Açıklansın artık ya... Sıkıldım ben ne olacak diye beklemekten.

Açıklansın artık ya... Sıkıldım ben ne olacak diye beklemekten.

10gün kaldı canm bende skıldım kendimi en kötüsüne hazırlıyorum bende

Bizimkiler dönsün de sizinkilerin yerleri belli olsun

Sevdiceğim bana bi not defteri hediye etmişti:) bende karar verdim askere gittikten sonra hergün 2 3 cümleyle düşüncelerimi yazacam ona. Asker dönüşü ona hediye etcem :)

Ben de başka bir hotmail hesabı açıp her gün yazacağım ona.Geldiğinde de adresi ve şifreyi vereceğim.Defterle yakalanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…