Boşver,her şerde bir hayır vardır.Sen gönlünü ferah tut,Rabbim bi kapı açar sana mutlaka.
Ben de bol bol deneme çözüyorum,sınava az kaldı.Sevgilimi öğrendi babam,evde durumlar gergin,o halde çalışıyorum ben de.
Ayy canım ya seni çok iyi anlıyorum hem sınav hemde baban konusunu. Sınavını inşallah atlatırsın rahat. Benimde babam 2 ay önce öğrendi düzelttik ama :) bugünler gergin olurda geçer sonradan :) babamın bana dediği söz yanlış bişe yapmıyosun ama sen benim gözümün nurusun ben senin üzülmenden korkuyorum sadece demişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah kuzucum.Kazanırım da inşallah başım dik olur.
İnşallah kazanırsın canım. Aslında onlarda farkında büyüdüğümüzün sadece kabullenemiyolar:)
Haklısın canım,çabucak geçsin bu günler.
Selamm kizlarr
Benim ki de gidiyorrr agustostabirde ben yurtdisindayimm bu pazar insallah turkiyeye gidiyorumm sevdigime kavusmaya sadece 1 ayimiz var hasret gidermek icin sonra da kisa donem askerlik yapacak insallah..
bugun gittim soyle guzel bir iki bisey aldim giderken lazim olur diye.. istanbula gidince de digerlerini tamamlarim artik hicbirinden haberi yok buyuk supriz olcak kuzumaaaa
Eki Görüntüle 1177845
Hoşgeldin canım:) evet artık bi ayımız kaldı ama ne yapalım inşallah kısa dönem çıkarda çok beklemeyiz
Selamm kizlarr
Benim ki de gidiyorrr agustostabirde ben yurtdisindayimm bu pazar insallah turkiyeye gidiyorumm sevdigime kavusmaya sadece 1 ayimiz var hasret gidermek icin sonra da kisa donem askerlik yapacak insallah..
bugun gittim soyle guzel bir iki bisey aldim giderken lazim olur diye.. istanbula gidince de digerlerini tamamlarim artik hicbirinden haberi yok buyuk supriz olcak kuzumaaaa
Eki Görüntüle 1177845
Hoşgeldin canım:) evet artık bi ayımız kaldı ama ne yapalım inşallah kısa dönem çıkarda çok beklemeyiz
ben de süpriz olarak hazırlamıştım, çok şaşırmıştı görünceeegözleri dolu dolu olmuştuuu
belli olmadı mı o dahaaaa :18:
oy kiyamam :) senin ki ne zaman donuyor canim?
ben de süpriz olarak hazırlamıştım, çok şaşırmıştı görünceeegözleri dolu dolu olmuştuuu
belli olmadı mı o dahaaaa :18:
Selamm kizlarr
Eki Görüntüle 1177845
24 gün sonraaaa
Yok canım temmuz 25te inşallah:)
Ooooo hadi insallah canim gozunuz aydin valllaaa :) darisi bizimkilerin basinaa insallahh
Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Kadınlar Kulübü
25 temmuzda mi belli oluyormus acemilikte nereye gidecekleri canim?
Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Kadınlar Kulübü
Evet canım. 25temmuzda inşallah
Ay bizim 24 ocakti hic unutmuyorum o gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?