- 19 Mayıs 2013
- 112
- 85
- 53
- Konu Sahibi 1111naz2011
-
Canım ben henüz aşılama yaptırmadım ama aynı yoldayız Allahım Hayırlısıyla kuçağına almaya nasip etsin.Canım ben çarşamba günü nasipse aşılama yaptırcam aşılamanın yapıldığı gece veya ertesi günü normal ilişkiye girerseniz daha sağlam olur gibi bir ifade var deneyimli biri olarak siz ne önerirsiniz sakıncalımı.Bide aşılama yapılacak yarım saat sonra ben izin alıp eve gidicem yani o gün ayağa kalkıp dolaşmam sorun olur mu eve gidene kadar.2 yıldır herseyi denememe rağmen bebek sahibi olamadık 2.aşılamamı yaptırdım beklemedeyim hersey güzel olsun aşılama sonrası hamile kalanlar yazabilir mi lütfen.
Inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur aşılama yapılınca 15-20 dk masada yatacaksin sonra dinlenmen iyi oluyor ilk asilamamda çok ağrım olmuştu ama bunda olmadı ilkinde hamile kalmışım ilk kanda çıkmadı adet oldum 5 gün adetten sonra kanamam olunca test yaptım pozitif ama sevincimiz 5 gün sürdü kese görülmedi sonra kanamayla birlikte düşük yaptım adet görünce hiç dikkat etmedim kendime bu sefer rapor aldım evde yatıyorum inşallah hayırlısı olur aşılama dan iki gün sonra ilişki önerdi doktorum faydali oluyor inşallah bebislerimize kavusuruzCanım ben henüz aşılama yaptırmadım ama aynı yoldayız Allahım Hayırlısıyla kuçağına almaya nasip etsin.Canım ben çarşamba günü nasipse aşılama yaptırcam aşılamanın yapıldığı gece veya ertesi günü normal ilişkiye girerseniz daha sağlam olur gibi bir ifade var deneyimli biri olarak siz ne önerirsiniz sakıncalımı.Bide aşılama yapılacak yarım saat sonra ben izin alıp eve gidicem yani o gün ayağa kalkıp dolaşmam sorun olur mu eve gidene kadar.
Canım ya Allah razı olsun,İNŞALLAH aynı dönem hamilelerinden oluruz.Inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur aşılama yapılınca 15-20 dk masada yatacaksin sonra dinlenmen iyi oluyor ilk asilamamda çok ağrım olmuştu ama bunda olmadı ilkinde hamile kalmışım ilk kanda çıkmadı adet oldum 5 gün adetten sonra kanamam olunca test yaptım pozitif ama sevincimiz 5 gün sürdü kese görülmedi sonra kanamayla birlikte düşük yaptım adet görünce hiç dikkat etmedim kendime bu sefer rapor aldım evde yatıyorum inşallah hayırlısı olur aşılama dan iki gün sonra ilişki önerdi doktorum faydali oluyor inşallah bebislerimize kavusuruz
Canım bide doktorum bana pre-seed jel diye bi jel önerdi aşılama dan sonraki ilişki için internetten bak istersen yorumlar çok güzel bi bak istersen inşallah isteyenCanım ya Allah razı olsun,İNŞALLAH aynı dönem hamilelerinden oluruz.
ne işe yarıyor canım o jel? ha bide aklıma gelmişken aşılama günü direk doktora gidiyormuyuz yoksa gonal yada aşılama için kullanılacak başka bir aparat alıyomuz.hsg çekilirken götürmemiz gerekiyordu gonal almıştık medikalden.Canım bide doktorum bana pre-seed jel diye bi jel önerdi aşılama dan sonraki ilişki için internetten bak istersen yorumlar çok güzel bi bak istersen inşallah isteyen
herkesin bebis i olur
Adetin 2,günü gidiyorsun Dr yumurtalar ilaç yada iğne ile geliştiriliyor aşılama yapılması için yumurtalarin 17-18mm olmasi gerekiyor yumurtalarin gelişimine göre iki günde bir ultrason takibi yapılıyor bana gonal f iğne başladı sonra sonra 8.gun cetrodeta diye bir bir iğne yapılmaya başladım tüm iğneleri gobekten yaptım sonra yumurtalar gelişince catlatma iğne sini yaptım ertesi gün aşılama yapıldı soracagin başka birşey varsa cevaplarimHayirli olsun arkadasimm..insallah seninle olur bebeginn...
Nasil gelisti asilama sureci..dr unun onerileri varmiydi..bende asilama yaptircamm..dr yada hastane bisi atlamasin istiyorumm ondan arastiriyorum...
Direk Dr gidiyorsun eşinden Semen örneği alacaklar onu yikayacaklar 1 saat sürüyor o işlem sonra hemen asilaman yapılıyor bu jel spermlerin hızlı ilerlemesini sağlıyor canım internettede yorumlar çok güzelne işe yarıyor canım o jel? ha bide aklıma gelmişken aşılama günü direk doktora gidiyormuyuz yoksa gonal yada aşılama için kullanılacak başka bir aparat alıyomuz.hsg çekilirken götürmemiz gerekiyordu gonal almıştık medikalden.
anladım canım bide doktor gece 12 de çatlama iğneni yap,ovıtrelle çatlama için kullanılıyo demiDirek Dr gidiyorsun eşinden Semen örneği alacaklar onu yikayacaklar 1 saat sürüyor o işlem sonra hemen asilaman yapılıyor bu jel spermlerin hızlı ilerlemesini sağlıyor canım internettede yorumlar çok güzel
Evet ovilette catlatma iğnesi koldan yapiliyor 23:30 yaptim saglikciyim o yüzden kendim yaptım bütün ignelerimi sabah 11:30 da da asilamam yapıldıanladım canım bide doktor gece 12 de çatlama iğneni yap,ovıtrelle çatlama için kullanılıyo demi
Canım bana doktor karnından yap dedi,gece 12 de yapcam,çarşamba 12 de nasipse aşılamam olucakEvet ovilette catlatma iğnesi koldan yapiliyor 23:30 yaptim saglikciyim o yüzden kendim yaptım bütün ignelerimi sabah 11:30 da da asilamam yapıldı
Inşallah hayırlısı olur senin için deCanım bana doktor karnından yap dedi,gece 12 de yapcam,çarşamba 12 de nasipse aşılamam olucak
Diğer iğneleri karnimdan yaptığım için bana koldan yaptırdı Dr hakkında hayırlısı olsun insallah guzel olur :)Canım bana doktor karnından yap dedi,gece 12 de yapcam,çarşamba 12 de nasipse aşılamam olucak
Amin arkadaşım ikimizede İNŞALLAHDiğer iğneleri karnimdan yaptığım için bana koldan yaptırdı Dr hakkında hayırlısı olsun insallah guzel olur :)
Asilamadan sonrada yazAmin arkadaşım ikimizede İNŞALLAH
Tamam sende yaz olurmu birbirimize yoldaşlık edelim,İNŞALLAH mutluluğumuzu paylaşırızAsilamadan sonrada yaz
Adetin 2,günü gidiyorsun Dr yumurtalar ilaç yada iğne ile geliştiriliyor aşılama yapılması için yumurtalarin 17-18mm olmasi gerekiyor yumurtalarin gelişimine göre iki günde bir ultrason takibi yapılıyor bana gonal f iğne başladı sonra sonra 8.gun cetrodeta diye bir bir iğne yapılmaya başladım tüm iğneleri gobekten yaptım sonra yumurtalar gelişince catlatma iğne sini yaptım ertesi gün aşılama yapıldı soracagin başka birşey varsa cevaplarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?