ağustos 2014 aşılama yaptıranlar

kırılmadım canım, hakkım da helal olsun. 4 yıl boyunca her ay olumsuzu görünce insan kaldıramıyor hepsi bu. İnşallah tez vakitte sağlıklıca evlatlarımız olur.

Insaallah rabbim yüzünüzü guldursun en yakin zamanda sağlıklı evlatlara kavusursunuz amin

Merhabalar
İki yıllık evliyim ilk sene çocuk istemedik sanki isteyince hemen olacak gibi uzun süredir buradaki paylaşımları takip ediyordum her ay sanki gebelik belirtileri yaşıyormuşum gibi geliyordu eşimin sperm sayısı normal fakat hareketliliği o çıktı doktor hemen aşılama yapalım dedi eşimde neofertil kullanmaya başladı cuma günü hsg çektireceğim çok tedirgin oldum tüplerim tıkalı çıkarsa diye sperm hareketi az olan eşlerde gebelik oluşur mu kafam karışık yardımcı olurmusunuz lütfen bu durumda olupta aşılama olanlar var mı ....

Canim tupler tikaliysa tup bebek olurr...ama simdiden bunlari dusunme insallah aciktir tuplerinn...

Öncelikle çok teşekkürler bende bunu anlamıyorum madem normal yolla gebe kalmam zor spermler hareketsiz neden aşılama ile olabilir mi yani .Daha önce hiç ilaç kullanmadım klomen çatlatma iğnesi vb. önceki gittiğim doktorlar fazla bi zaman geçmemiş normal yoldan deneyin dediler tüplerimde sorun çıkarsa tüp bebekten başka seçeneğimiz kalmıyor malesef bu zorlu bi süreç olacak güçlü olmamız gerektiğininde farkındayım yüce rabbimiz isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah...

Canim tupler tikaliysa tup bebek olurr...ama simdiden bunlari dusunme insallah aciktir tuplerinn...
İnşallah canım bütün seçenekler kafamda dönüp duruyor yani bana hemen aşılama demesi çok hızlı oldu şoku atanmadım ustumden başka bi doktora daha mı gitsem bilemiyorum...

Inanki
Kendinizi hic uzmeyin Allah size herseyin hayrlisini versin moral cok onemli kendinizi uzmek size zarar verir ben kendimj cok uzdum tiroid rahatsizligi meydana geldi o yuzden herseyi akışına birakmak gerek birde cevrenizdekilerin sozlerini cokta takmayin yada uzak durun bana soranlara ben artik cevap vermiyorum onlarda sormuyorlar :)

İnşallah canım bütün seçenekler kafamda dönüp duruyor yani bana hemen aşılama demesi çok hızlı oldu şoku atanmadım ustumden başka bi doktora daha mı gitsem bilemiyorum...

Eger bana sorarsaniz başka doktora gitmeden once mutlaka hsg cektirin sonra pisman olursunuz zaten illaki cektiriceksiniz o yuzden cektirin zaten temiz cikarsa doktorunuzu degisirsiniz benim fikrim bu tabiki secim sizin

Çok sağolun rabbim şifa versin sizin bebeğiniz var mı ..Kendimi üzmemeye çalışıyorum sadece doğru olan yol ne yani aşılama boşa zaman kaybı mı benim için bunu gerçekten bilmek istiyorum çevremdekilerle tedavi sürecini paylaşmayı düşünmüyorum şimdilik istemiyoruz diyorum her kafadan bi ses çıkıyor yaşamak farklı gerçekten inşallah hsg de bi sorun olmaz

Eger bana sorarsaniz başka doktora gitmeden once mutlaka hsg cektirin sonra pisman olursunuz zaten illaki cektiriceksiniz o yuzden cektirin zaten temiz cikarsa doktorunuzu degisirsiniz benim fikrim bu tabiki secim sizin
Hsg mecbur çektireceğim anestezi ile çektireceğim doktorum bayanlar bazen kendini kasıyor acı olursa bu durumda kasılmadan ötürüde tıkanıklık görülebiliyor dedi yakın bi arkadaşım da 4 ay önce bu şekilde çekindi kendisi sağlıkçı şimdi iki aylık hamile hsg de kanallarda birikmiş yapışkan maddeler temizlenebiliyormuş buda gebe kalma şanşını arttırıyor sanırım verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim inşallah bu süreç sonunda hepimiz anne oluruz ...

Maalesef henüz yok belkide benim icin boylesi hayrliydi insaallah ileriki zamanlarda rabbim isteyen herkese banada nasip eder. Buna doktorunuz karar verir fakat bazen doktorlar masraf yaptirmak derdine dusebiliyorlar o yuzdeb dikkat etmek gerek ve ayrica soru sormak her hastanin hakki bence akliniza ne takilirsa doktorunuza sorun ki pisman olmayin. Biz burdan ne soylersek soyleyelim sonucta onlar kendi alanlarjnda uzman o yuzden kalbinizi ferah tutun ben iki senelik evliyim 8 ay dusunmedik ve mecbur kaldik. Simdi tedavilerle ugrasiyoruz ben sadece iki doktor degistim daha degistirirmiyim bilmiyoru. Fakat arastiriyorum Prof bulurmuyum diye bakalim artik kismet

Canım eviniz yakın ise en son ultrason takibinde Dr söyle size kap verir 10-15dk içinde doktora getirmeniz gerekir bizim evimiz uzak olduğu için spermin yikandigi yerde verdi eşim mecburen

Canım aşılama için 1 milyon sperm yeterli görülüyor üzülme kafana da bu kadar takma eşin senin çektiklerini gormuyormu anlat ona olacakları bütün işlemi gören biziz onlar bi kere kasiyorlar kendilerini biraz senin yerine koysun kendini çocuk istiyorsa verecek o tahlili konsantre de olacak sen stres yapma yumurtaliklarin çok etkileniyor

Nerde ariyorsunuz doktoru hangi şehir isterseniz en iyi hekim sitesinden bakın

Biz elimizden geleni yapalım takdiri allaha bırakalım benim bi arkadaşım polikistik over Sendromu var altı ayda bir adet oluyordu ilk hamileliği düşükle sonuçlandı ikinci sağ salim doğdu allaha Şükür ama bi dua okumuş bu dua yi okuduktan iki ay sonra hamile kaldım dedi iki gebeliginde de başka birşey yapmamış isteyenlere gonderebilirim duayı dua anahtardir unutmayın

Hsg ni cektirdikden sonra başka bi doktorada git eşinde sperm tahlilini yeniden yaptirsin hava sıcaklığı bile etkiliyor sperm sayısını benim ilk asilamada eşimin 50 milyon spermi vardı 2.de 15 milyona düşmüş bide proxeed kullandığı halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…