ağustos 2014 aşılama yaptıranlar

Inşallah hepimizin bebisleri gelir Rabbim bizlere de anne olmaya layık görür[/QUOTE]

Inşallah senin için de hayırlısı olur stres yapma işlemi biliyorsun artk dinlene bildigin kadar dinlen sonrasında ben 15 gün rapor aldım evdeyim riske atmak istemedim bu sefer bide aileden ne kadar az kişiye soylerseniz o kadar iyi oluyor sonrasında bide onlara açıklama yapmak çok uzuyor insanı size yardımcı olacak bi kaç kişi bilsin yeter inşallah olursa bebeğim 3 aylık olana kadar kimseye soylemiyecegim ben sizde öyle yapın birine açıklama yaparken bile strese giriliyor en büyük dusmanimiz stres unutmayın canlarim :)hadi hayırlısı bakalım birbirimize dua edelim

Hayırlısı olur inşallah canım senin için de stres yapma sonra dinlen herkese de durumundan bahsetme ailelere hiç söylemedim ben ilkinde tecrübe ettim onlara açıklama yapmak bile strese sokuyor insanı inşallah bebeğim olursa 3 aylık olana kadar kimseye soylemiyecegim sonrasında üzülen yine biz oluyoruz stres en büyük dusmanimiz unutmayın hadi hayırlısı inşallah seninde iyi geçer Rabbim yardımcınız olsun :)

bu ay klomen+çatlama iğnesi tedavisi gördüm
eğer gebelik elde edemezsek
gelecek ay yani eylülde aşılama yaptıracağız bi engel çıkmaz ise

arkadaşlar merhaba, bu ay bende aşılama yaptıracağım yalnız benim kafama takılan şey eşim nasıl sperm verecek? Etlik Kadın doğum da olacak ortam nasıl, tuvalette mi verecek biliyor musunuz? O tuvalette konsantre olup sperm veremez ben vurulduğum iğnelerle kalırım Sizinki nasıl oldu

Bende asilama yaptirdigim icin size ben cevap verebilirim. Evet tuvalette vermesi gerekiyor fakat hastane size yakin ise esiniz evde yapip tahlilini hastaneye götürebilir ve ayrica hemen aşılama ya gecmez o spermler asamadan gececek sonuca göre size transfer ediliyor

canım tuvalette nasıl verecek İnsan konsantre bile olamaz orada hem değerleri çok iyi değil hem de o pis ortamda... Ev çok yakın değil ama 1 saatte ulaştırabilir, 1 saat yeterli bir süre mi.. Sperm sonucu kötü ise aşılamayı yapmıyorlar mı? Ben o kadar iğne kullanacağım ama onun spermi iyi değil diye aşılama yapmama durumlarımı var? Offf bizim vücudumuz hormonlarımız mahvoluyor ama

Sanirim bir saat biraz uzun bir süre hastahane nin kabul edecegini sanmıyorum bizim evimiz hastaneye 10 dk uzaklıkta oldugundan eşim evde verdi tahlili. Esinizden alinan spermler laboratuvar da asamalara tabi tutuluyor hizli ve yavaş olarak ayriliyorlar en hizli olanlar alınır ve yikanma asamasina gelinir sonra size yumurtaniza bakilarak gelismis ise catlatma ignesini belli bir saatte yapmaniz istenir sonraki gun esninzden alinanlar size transfer edilir yarim saat dinlendirilir yani bizim anlattıgim gibiydi

Ayrica tek bir sperm dahi hizli calisiyorsa esinizde sizin gebe kalmaniz mümkün insaallah hersey gonluzce olsun.

sperm aşılamanın olacağı gün verilmiyorda önceki gün mü veriliyor? Teşekkür ederim bilgiler için. o kadar kafam karışık ki özel mi devlet mi diye düşünmekten.. Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah..

Maalesef
İnşallah canım.. Senin aşılaman tuttu mu?İnşallah tutmuştur. Ben tüp bebek tutmadığında çok ağlamıştım
Ilk asilamam bir onceki ay di fakat olmadi kismet değilmiş. Ikinci asilamayida doktorum izinden döndüğünde karar verecek. Sanirim 3 defa aşılama yaptırıliyor sonrasi tüp bebek tedavisi icin bize erken oldugu söyleniyor iki senelik evliyim sekiz ay biz istemedik oyle olmak zorundaydi geri kalan zamanda ise klomen ve aşılama bize sebepsiz infertilite denildi herseyin hayırlısı

canım sanırım 3,5 yıllık evlilik şartı var tüp bebek için Devlette. Allahım hayırlısını versin. Doğru zamanda sağlıklıca gelsin inşallah. Bizim de 4 yıl oldu. 1 olumsuz tüp bebek (özelde yaptırdık) bir de kimyasal gebeliğim oldu. Allahım hayırlısını nasip etsin..

Devlet hastahanesine hic gitmedim bu konu icin o yuzden hic bilgim yok ben yaptirirsam tup bebek merkezlerine başvururum en garantilisi o ayrica size sebep olarak birsey soylenmedimi yani normalde tup bebek tedavisi bu kadar gelismis iken sizin bu magduriyetiniz şaşırdım doğrusu.. doktorum bana gerek gormedigi icin suan tup bebek düşünmüyoruz aşılama da çektiğim aci bana bir sure daha yeter

Canım bana doktor karnından yap dedi,gece 12 de yapcam,çarşamba 12 de nasipse aşılamam olucak

Catlama ignelerini ayni saatte vurulmusuz..asilamalarda ayni saatte olacakk benimde yarin..yani carsamba 12 de asilamam olacakk..herseyin hayirlisi olsun hakkimizdaa...

Aynenn...dualarim tum isteyenlerlee..senin asilaman ne zaman olduu???ilk haberi senden alicaz insallah guzel haberlerle gelirsinn...

Valla ne kadar stres yapmicam desemde oluyor birazx...kimseye soylemedik simdilik..nasip olurda hamile kalirsan bende bi sure gizlerimm...

benim aşılamam 25.08.14 (cuma) günü yapıldı şimdi iyiyim inşallah güzel haberler veririm

bende devlet hastanesine ilk kez gidiyorum, sebebi de özele yetecek paramın olmaması. Tüp bebekte 5000 TL falan harcamıştık. Tüp bebek tedavisi istediği kadar gelişsin herşey nasip. Allah ol demedikten sonra tıpmış teknolojiymiş pek anlamı yok, o yüzden şaşırma bence :) Eşimin sperm değerleri çok iyi değil, tek sebebimiz bu..

Amenna fakat ben tedbir ve arastirmaktan soz etmiştim maksat sizi kirmak veya yargilamak degil. Oyle olmussa hakkinizi helal edin.

Amenna fakat ben tedbir ve arastirmaktan soz etmiştim maksat sizi kirmak veya yargilamak degil. Oyle olmussa hakkinizi helal edin.

kırılmadım canım, hakkım da helal olsun. 4 yıl boyunca her ay olumsuzu görünce insan kaldıramıyor hepsi bu. İnşallah tez vakitte sağlıklıca evlatlarımız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…