Agustos 2015 bebisleri

bende geldimm :) ya kizlar ben hala hamilelik gunlugunu imza bolumune eklemeye korkuyorum kesenin biraz yamuk olmasi beni tereddute dusuruyo ins haftaya bi sorun cikmaz ve bende imzami eklerim dualariniza ihtiyacim var kizlar:anneadayı::nazar::KK46::KK36:

sdkrtp sdkrtp canim icini ferah tut benim de hep korkularim var ben keseyide göremedim daha ayin 18 e randevum arastirdin mi netten kese öyle olunca ne oluyormus bol bol dua et ben esmaül hüsnada El-Musavvir 336 hergün okuyorum bebegi düsükten ve bilmedigimiz hertürlü kötülüklere karsi koruyor cok inanarak okuyorum vitamin tablette aliyormusun canim

sdkrtp sdkrtp canim icini ferah tut benim de hep korkularim var ben keseyide göremedim daha ayin 18 e randevum arastirdin mi netten kese öyle olunca ne oluyormus bol bol dua et ben esmaül hüsnada El-Musavvir 336 hergün okuyorum bebegi düsükten ve bilmedigimiz hertürlü kötülüklere karsi koruyor cok inanarak okuyorum vitamin tablette aliyormusun canim
arastrdim cnm dusukle sonlananda var normale donenede varmis rabbim bu mubarek gunde hayirlisiyla kucagimizi almayi nasip etsin folikasit bide progestan fitil verdi cnm kan degerimin guzel cikmasi rahatlatiyo icimi bi nemze bakalim carsambayi iple cekiyorum ins sende hayrlisiyla gorursun keseyi sag saglim kucagina almak nasip olur :)

biraz önce doktordan geldim
2 keseyi gösterdi resmini çekti
biri 7 mm diğeri 4.2 mm dedi
iyi dedi progestana devam folbiol yazdı vitamin hapı
haftaya cuma çağırdı
ama doktor 3.süde gözüküyo gibi dedi
cuma dananın kuyruğunu koparacaz

arastrdim cnm dusukle sonlananda var normale donenede varmis rabbim bu mubarek gunde hayirlisiyla kucagimizi almayi nasip etsin folikasit bide progestan fitil verdi cnm kan degerimin guzel cikmasi rahatlatiyo icimi bi nemze bakalim carsambayi iple cekiyorum ins sende hayrlisiyla gorursun keseyi sag saglim kucagina almak nasip olur :)

arkadaşım sende canını sıkma ne olur
bak benimkinin biri 7 mm diğeri 4.2 mm
ama iyi dedi
herşey yoluna girer bak gör
pozitif düşünelim pozitif olsun düşüncesine her zaman inanırım

arkadaşım sende canını sıkma ne olur
bak benimkinin biri 7 mm diğeri 4.2 mm
ama iyi dedi
herşey yoluna girer bak gör
pozitif düşünelim pozitif olsun düşüncesine her zaman inanırım
cnm ben cok tedirginim kac haftalik senin ben 10 kasimda asilama yaptim 6 haftalik olmasi lazim ama kese kucuk oldugu icin 4 haftalik dedi doktor senin kac haftalik??

hiç aklıma ikiz bile gelmemişti
nasip inşallah rabbim tamamına edirir

cnm ben cok tedirginim kac haftalik senin ben 10 kasimda asilama yaptim 6 haftalik olmasi lazim ama kese kucuk oldugu icin 4 haftalik dedi doktor senin kac haftalik??

ikizi duyunca sevindim sormayı unuttum
ama 14 kasımda aşılama yaptırdım
bugün 5 hafta bitti ama benim yumurtanın biri 5 diğeri 4 haftadır bence

evet gösterdi içindeki bebişi bile belli resimde sende rahatla biiii
pozitif olalım
cnm benim sag tarafta 6 cm kist olusmus biz ondan zor gorduk keseyi doktor hamilesin evet dedi inss haftaya guzel haberler alirim dualariniza ihtiyacimiz var

senin diğer doktor kontrolünde belli olur
kesenin küçüklügü geç döllenme yani aşılamadan sonraki ilişkiden olmuştur ondandır bence

cnm benim sag tarafta 6 cm kist olusmus biz ondan zor gorduk keseyi doktor hamilesin evet dedi inss haftaya guzel haberler alirim dualariniza ihtiyacimiz var
inşallah canım ikiz annesiyim duamın inşallah kuvveti çok olur
allahım kimsenin elini boş bırakmasın
sende üzülme üzüldükçe daha kötü olur

Back
X