• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kasık ağrınız ara ara mı var yoksa şiddetli şekilde mi benim regl tarihim 1 Ekim. Ama ovülasyona göre 10-11 yumurtlama doktora göre ise 15-16 Eylül
Ever var hatta bugün belirgin bir şekilde sol tarafta vardı batma gibi daha sonra hafif sağ tarafta hissettim şimdi de genel de solda ama bugüne göre hafif biraz da göğüs hassasiyetim oldu ama daha önceki reglimde 5 gün varken oluyor muydu bilmiyorum hatırlamıyorum son gün oluyordu sanki gibi hatırlıyorum sizde neler var

Günaydın, bu sabah test yaptım yine negatifti, hatta o kadar zorladm ki kendimi yalandan ikinci çizgiyi göreyim diye ama yoktu, kızlar bilmiyorum artık hiç iyi hissetmiyorum….
Bende az once yaptim artimed herkese yalanci pozitif veren artimed bana koskocamn negatif verdi hic ufakta olsa belirmedi sanirim bndedw bu ay yok 6 gun kaldi reglime

Evet Ovülasyon takibinde 10-11 Eylül pik gördüm ama doktora yumurta takibinden dolayı 16 Eylül de gittim doktorda biraz kasık ağrımda olunca da yeni çatlamıştjr dedi. Ama ağrım ufak ufak pik gördüğüm günden beri vardı doktora gittiğim günler iyice arttı. Doktorda zaten yumurta çatlamış dedi
Anladım. Demek ovulasyon testlerini de çok güvenmemek gerekiyormuş. 🥹

Bende az once yaptim artimed herkese yalanci pozitif veren artimed bana koskocamn negatif verdi hic ufakta olsa belirmedi sanirim bndedw bu ay yok 6 gun kaldi reglime
Benimde altı gün var işin kötü yanı regl gelmediği müddetçe kendimi kandırmaya devam edicem

daha ovulasyondan sonra ki altıncı gün henüz betahcg yukselmemiştir, benim de ovulasyondan sonra ki altıncı günüm bugün. Sizin adetiniz ovulasyon geciktigi için günü geçmiş olabilir ya da gebelik tutunma aşamasında da olabilir. Benim de belli değil daha gebelik oluşup oluşmadığı
valla ilk defa ovulasyon testi yapayim dedim dongum ters tuz oldu 🤣🤣 yarabbiiii biz su sekilde anne adaylari olarak kafayi yemeden bizi bi mutlu et saglikli evlatlarla mujdele bizi aminnnnn😂🙏🏻

13 Eylül yumurtlaman görünüyor. Daha 7 gun gecmis yumurtalama sonrası. Benim yumurtlamam 2 gun gecikirse 2 gün geç adet oluyorum. Sizin bu hesaba gore 7 gun gecikmis yumurtlamaniz ben bi hafta daha beklerdim ama bilemedim. Yanlış yonlendirmeyeyim
iste sikinti burda ben daha once hic boyle birsey yasamadim ilk defa ovulasyon testiyle takip edeyim dedim bu seferde regl gelmedi yumurtlamam kaydi hahahahahaha🤣🤣🤣 rabbim hepimizin bu sinir stres kaygilarini saglikla evlatla mujdelesin🙏🏻

Benimde batım 26 eylül. 18 eylülde test yaptım hem sabah hem akşam 2-3 dakika içinde çift çizgi oldu. Acaba yanıltıyor olabilir mi? Kasık ağrılarım var sol tarafımda. Göğüslerimde de agrılar var
IMG_0422.webp

Benimde batım 26 eylül. 18 eylülde test yaptım hem sabah hem akşam 2-3 dakika içinde çift çizgi oldu. Acaba yanıltıyor olabilir mi? Kasık ağrılarım var sol tarafımda. Göğüslerimde de agrılar varEki Görüntüle 3646494
ayyy maşallah 🧿🧿🧿🧿 aynı belirtiler bende de var inşallah bende gebeyimdir bu testler gaaayet pozitif yarın kan verin 🧿🧿🧿

Ever var hatta bugün belirgin bir şekilde sol tarafta vardı batma gibi daha sonra hafif sağ tarafta hissettim şimdi de genel de solda ama bugüne göre hafif biraz da göğüs hassasiyetim oldu ama daha önceki reglimde 5 gün varken oluyor muydu bilmiyorum hatırlamıyorum son gün oluyordu sanki gibi hatırlıyorum sizde neler var
Bende kasık ağrısı şiddetli değil ama sol tarafta var bazen ara ara yumurta da solda çatlamış benim zaten göğüs hassasiyetim çok erken başladı bu ay çünkü regle bir hafta varken olurdu genelde o da maksimum ekstra bir belirti yok zaten benim akıntı vs

Benimde batım 26 eylül. 18 eylülde test yaptım hem sabah hem akşam 2-3 dakika içinde çift çizgi oldu. Acaba yanıltıyor olabilir mi? Kasık ağrılarım var sol tarafımda. Göğüslerimde de agrılar varEki Görüntüle 3646494
Maşaallah canm gayet net hayrlı olsun dıyebılorız sen kan vererekte garantile inşallah darısı bütün isteyenlere yarabbimm🥰🤲

ayyy maşallah 🧿🧿🧿🧿 aynı belirtiler bende de var inşallah bende gebeyimdir bu testler gaaayet pozitif yarın kan verin 🧿🧿🧿
Doktorumla konuştum batı beklememi söyledi. Bu durum martta da başıma gelmişti. Reglim 1 hafta gecikmişti. Testler yaptım. Tabii o zaman test böyle değildi. 1 gün sonra çok bilinmeyen hatta yok gibi silik çizgi vardı ona aldanıp kan verdim negatif olmuştu. Şimdide içimde korku var. Onun için beklememi söyledi. Ama bende var gibi hissediyorum 🥹🥹🥹

Kızlar ben uygulamaya bakarak takıp edyrm yumurtlamayı bıde ovulasyn testıne gırersem ıyıce kafayı takacam 😅o yüzden hıc yanasmyrum degerlendrmelermı yapıp beklemede kalıcam bakalım bu ay böle yapacam 🤗

Doktorumla konuştum batı beklememi söyledi. Bu durum martta da başıma gelmişti. Reglim 1 hafta gecikmişti. Testler yaptım. Tabii o zaman test böyle değildi. 1 gün sonra çok bilinmeyen hatta yok gibi silik çizgi vardı ona aldanıp kan verdim negatif olmuştu. Şimdide içimde korku var. Onun için beklememi söyledi. Ama bende var gibi hissediyor

Doktorumla konuştum batı beklememi söyledi. Bu durum martta da başıma gelmişti. Reglim 1 hafta gecikmişti. Testler yaptım. Tabii o zaman test böyle değildi. 1 gün sonra çok bilinmeyen hatta yok gibi silik çizgi vardı ona aldanıp kan verdim negatif olmuştu. Şimdide içimde korku var. Onun için beklememi söyledi. Ama bende var gibi hissediyorum 🥹🥹🥹
Yani garanti olsun istiyorsunuz bızler hep dayanamaıstık ondan hayal kırıklıgı oldu sen en ıyısını yapyrsn bekleyrek inşallah hayrlı haber duyarsın canm 🤲

Dodo 123 sen naptn regl sn demı en son öyle yazmstn sankı başka kımler vardı haber bekledgmz kızlar bı ses verın

Back
X