• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Bende bu ay geç oldum negatif test olmasına rağmen hala umutlaniyor insan bakalım adet bitimi soğan kürü yapacağım bu sefer de öyle deneyecegim inşallah Ekim'de hayırlı sonucu aliriz

14 eylülde iliski olmus.13 de pik 14 te çatlama olduysa neden olmasın.Bu hesaba göre testte çıkmaz su an varsa bile.4 gün daha regl olmazsanız idrar testinde cikar.
ayy suan beni cok mutlu ettin yaa 6 aydir deniyoruz valla 🥹 umarim oyle olur ve regl gelmemesinin sonucu gebelikle sonuclanir baska bir rahatsizlik cikmasinda 🥹🥹🙏🏻🙏🏻

ayy suan beni cok mutlu ettin yaa 6 aydir deniyoruz valla 🥹 umarim oyle olur ve regl gelmemesinin sonucu gebelikle sonuclanir baska bir rahatsizlik cikmasinda 🥹🥹🙏🏻🙏🏻
İnşallah çıkmaz.Allah gönlüne göre versin en kısa sürede.13 ünde pik gördüğün zaman yumurtlama belirtileri yasamis miydin

cok tesekkur ederim adetime az sure kaldigi icin kasikta batmalar oluyodu ben adet sancisi sanmistim🥹
Mesela benim yumurtlama döneminde şeffaf uzayan akintim olur mutlaka.Cınsel istekte bariz artış olur.Hangi yumurtalikta yumurtlama oluyorsa sag veya sol alt karnimda agri olur.Bel ağrısı olur.Hemen anlarım yumurtlamanin olduğunu.Sen de düşününce yumurtlama belirtileri 2 sinde mi 13 ünde mi oldu bulabilirsin bence.Umutlanmak güzel şey ama boşa çıkması üzücü olur.Hakkinda hayirlisi olsun inşallah.

Mesela benim yumurtlama döneminde şeffaf uzayan akintim olur mutlaka.Cınsel istekte bariz artış olur.Hangi yumurtalikta yumurtlama oluyorsa sag veya sol alt karnimda agri olur.Bel ağrısı olur.Hemen anlarım yumurtlamanin olduğunu.Sen de düşününce yumurtlama belirtileri 2 sinde mi 13 ünde mi oldu bulabilirsin bence.Umutlanmak güzel şey ama boşa çıkması üzücü olur.Hakkinda hayirlisi olsun inşallah.
adetim bittikten sonra diger adete kadar surekli uzayan akintim oldugu icin ben onu belirtiden saymiyorum iste 🤣🤣 ama bu sefer bel agrisida var 1 eylulden beri hala devam devam eden 🤗 ama isin komik tarafi ben cevremi dinleyip ayaklarimi biraz fazla yukari kaldirdim iliskiden sonra bel agrisinada ona yordum😂😂😂 olursa eger ilk cocuk olacak bazi seyleri bu gruptan ogrendim mesela🤗 hakkimizda hayirlisi cok tesekkur ederim🫶🏻

Selam kızlar, dün ve bugün test yaptim gözle zor görülür silik cizgi cikti. Bata henüz 3 gun var sadece kasik ağrım var. Dpo 11 eylüldeydi . Sizce gebelik ihtimali var mı? Napsam kafam cok karisti
Fotoğrafta adam akıllı belli olmuyor ama gözle görülüyor kendimden şüphe duymaya başladım artik
yani fotoda çıkmamış sanki canlı çizgi görüyorsanız vardır inşallah

Kızlar benimde bat tarihim 18 eylül gecikmedeyim testim bu şekilde kan vericem bugün hadi hayırlısı

Eklentiler

• IMG_0770.webp
    IMG_0770.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 40
Back
X